ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Windows

Internet-védelem és biztonság otthon – többféle eszközre

A Kaspersky Lab bejelentette újonnan frissített, otthoni használóknak szánt védelmi szoftvere legfrissebb és tovább tökéletesített változatának megjelenéséről tájékoztatta szerkesztőségünket Nyikita Svecov / Никита Швецов, az internet-védelmi szoftverkovács megbízott technológiai vezetője. Az Internet Security – Multi-Device 2015-öt Windows, OS X és Android operációs rendszerű eszközök használóinak fejlesztették ki az orosz gyökerű cég szakemberei.

Már nem a szexoldalak a legfertőzőbbek

Néhány évvel ezelőtt a legtöbb internetes kártevő az erotikus oldalakon keresztül férkőzött be a látogatók számítógépeire, mára a technológiai és távközlési oldalak a legfertőzőbbek. Különösen óvakodni kell attól az oldaltól, ahol „ellenőrizhető”, hogy a hitelkártyánkkal milyen más weboldalakon fizettek már.

Windows-Passwort vergessen? Kein Problem

Passwort vergessen, ausgesperrt, was nun? Es gibt einen Ausweg: Windows Vista und 7 haben ein internes Administrator-Konto. So nutzen Sie es, um wieder an Ihr System zu kommen. Einbruch mit vollem Komfort: Die „Computerreparaturinstallation“ der Setup-CD von Windows Vista und 7 liefert eine Eingabeaufforderung gleich mit. Damit können Sie dann einen Registry-Editor starten und Ihr Werk beginnen.

Autorun és Conficker újra az élen

Négy éve küzd a világ a most újra vezető pozícióba lépett két kártevővel, a külső adathordozókon terjedő Autorun vírussal és a Microsoft Windows MS08-067 biztonsági hibáját kihasználó Win32/Conficker hálózati féreggel. Hogyan lehetséges, hogy máig sem sikerült legyőzni őket?

Magyarország első és legnagyobb, használtszoftver-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozása, a Licence Professional Kft. állásfoglalást adott ki az informatikában történelmi mérföldkőnek számító, Európai Bíróság-i ítélet várható következményeiről. A cég vezetője szerint mindössze néhány hónap és az egyéni és vállalati szoftverhasználók felismerik az Európai Bíróság döntésének a jelentőségét, amely egyúttal megerősíti a LicencePro által eddig is felkínált lehetőséget.

Számítógépes eszközök, hálózat: Rusen és a 7 Tutorials megmagyarázza

Bár a könyv a Lépésről lépésre sorozatcím alatt jelent meg, nem egy, az elejétől végigolvasandó tanulmány, hanem egy igazán hasznos kézikönyv. Olyan, amiben gyorsan megtaláljuk a választ, ha pc-s hálózatokkal kapcsolatos
problémára bukkannánk.

 


1 2 3 4 5 6   >