ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Xerox

Nyomtatóban matathat a hacker

A nagyvilágban működő százötvenezer nyomtatót tört fel nemrég egy brit egyetemista, és küldött valamennyire nyomtatandó fájlokat. Tettével szemléltetni akarta: az online (is) használt, de kellő védelemmel el nem látott dokumentumkezelő eszközök óriási biztonsági kockázattal járnak használóik számára. A magyar Xerox szakértője, Pap Kornél szerint a támadás megelőzhető lett volna, ha a tulajdonosaik az elvégzik az eszközök szoftverfrissítését.

Új régiós vezető a magyar Xerox élén

Ez évtől a Xerox Magyarország – együttműködésben a szlovák és a cseh leányvállalattal – a három országot összefogó központi vezetés alatt folytatja a tevékenységét, amelynek vezetőjévé Veronika Brázdilovát (41) nevezték ki. Brázdilová a karrierjét a prágai Eurotelnél kezdte, majd Csehország legnagyobb távközlési társaságánál, a Telefonicánál folytatta. A következő szakmai kihívást a Xerox csehországi leányvállalatánál találta meg: ügyvezetőként növekedési pályára állította a céget, amely 2016-tól új felállásban, egységes irányítás alatt működik; a három ország Xerox-leányvállalatait Brázdilová vezeti.

Készül a jövő internetes rendszere

Adattengerben úszik, sőt: fuldokol a világ. A legfrissebb statisztikák szerint havonta 30 milliárd gigabájt mennyiségű információra keresnek rá a számítógép-használók az interneten, és az igényeik folyamatosan nőnek. Az internetes protokollok fejlesztésébe aktívan bekapcsolódó Xerox szakemberei szerint a jövőben a tartalom-központú hálózatfejlesztés (Content-Centric Networking/CCN) lehet a kiút abból a célból, hogy az egyre gyarapodó információtömeget a mostaninál könnyebben lehessen kezelni, feldolgozni.

Újra a legjobbak közé választotta a Gartner a Xeroxot

Sorozatban hatodik éve az idén is az élen végeztek a Xerox outsourcing (kiszervezési) megoldásai a nagyhírű kutató cég pénzügyi és könyvelési üzleti folyamatkezelést vizsgáló nemzetközi felmérésében. A Gartner Magic Quadrant kutatása szerint a Xerox vezető szolgáltató ezen a területen (is); elismerést annak köszönhetően érdemelte ki, hogy ismeri az ügyfelek igényeit és a széles körű nemzetközi hálózata révén a legkülönfélébb nyelveken képes gyorsan, szakszerűen reagálni rájuk.

Xerox-fejlesztések a takarékos nyomtatásra

Hamarosan hazánkban is elérhető lesz a Xerox megoldása, amely segít a vállalatoknak, szervezeteknek a környezetszennyezésük csökkentésében és ahhoz is hozzájárul, hogy munkatársaik még nagyobb figyelmet fordítsanak a természeti környezet megóvására.

Mobilitás mindenek előtt: Androidra fejleszt a Xerox

A Xerox friss online-felmérése szerint Amerikában a dolgozók csaknem negyedének van céges okostelefonja, a munkavállalók jó harmada pedig a saját telefonját használja a napi feladatok elvégzésére. Ennek ellenére mindössze tízből három tud nyomtatni a mobiljáról, miközben a vállalatok több mint a felénél szükség van arra, hogy a dokumentumokat rendszeresen kinyomtassák, kézbe vegyék.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >