ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: ZTE

Házkutatást tartottak a Telenor törökbálinti székházában

Szerdán házkutatást tartottak a Telenor Magyarország törökbálinti székházában, melynek egy részét a mobilszolgáltató beszállítói partnere, a ZTE bérli. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai állítólag feketén dolgozó kínaiakat kerestek. A Telenor a házkutatás kapcsán közölte, a cég semmilyen módon sem érintett az ügyben.

Tavaly áprilisban az Ericsson Német- és Olaszországban, Nagy-Britanniában pert indított a kínai ZTE ellen a GSM és a 3G/UMTS cellás technológiához kapcsolódó Ericsson-szabadalmak megsértése miatt. A felek most az egész világra érvényes keresztlicenc-megállapodást írtak alá; megállapodtak: minden peres eljárást megszüntetnek.

címkék:  EricssonZTEszabadalom
Hiperneten száguldhatnak a Telenor-előfizetők – szupergyors hálózatfejlesztés

Biztosak lehetünk benne: nem csupán a szaksajtó munkatársait lepte meg mai bejelentésével Christopher Laska, a Telenor Magyarország Zrt. vezérigazgatója, hanem mobilszolgáltató vetélytársait is, amikor kiderült: jó fél évvel a tervezett határidő előtt, mostanra befejezte újgenerációs mobilhálózatának a kiépítését. A cég magyarországi történetében legnagyobb szabású hálózatfejlesztés megkezdésekor, tavaly szeptember végén  azzal számolt a társaság, hogy a munka akár a jövő nyári eltarthat.

ZTE Skate: okos is, nagyképű is, ráadásul androidos

Gördeszkásoknak kötelező – ha van/lesz rá elegendő pénzük – a mobiltelefonjairól és mobil távközlési hálózati rendszereiről (is) híres kínai óriásvállalat, a ZTE ma délelőtt itthon is bemutatott legújabb okostelefonja, a Skate. A 4,3 hüvelyk átmérőjű kijelzővel "megáldott" készülék révén 1,46-szor nagyobb felületen böngészhet gazdája, mint az előd, a kiugróan sikeres Blade képernyőjén. Az Infovilág tudósítójának kérdésére a házigazdák elmondták: a Skate november közepén jelenik meg a T-Mobile-nál, előreláthatólag az egyik mobilinternet-csomag kínálatában. Hálózatfüggetlen formában majdan a kiskereskedelem is árulni fogja, de hogy mikor, azt nem árulták el a tájékoztatón.

Kulcsszó: okostelefon – együttműködik az E-Care Solutions és a ZTE Corporation

A DBH Group kockázati tőkebefektetése, az E-Care Solutions Kft. együttműködési megállapodást kötött a kínai ZTE Corporation-nel. Eszerint az E-Care Solutions kiemelt szervizszolgáltatásokat nyújt a magyarországi okostelefon piacon is terjeszkedő kínai vállalatnak. 

A Telenor megkezdte Magyarország legnagyobb hálózatfejlesztését – 200 millió eurós beruházás

A világ egyik legnagyobb távközlési cége, a Telenor Csoport magyar leányvállalata, a Telenor Magyarország megkezdte hazánk legkiterjedtebb hálózatfejlesztésését. Magyarország legújabb LTE (=Long Term Evolution --> hosszútávú fejlődés) -hálózata, amelyet teljes egészében 2012-re állítanak üzembe, folyamatosan javuló használói élményhez juttatja az előfizetőket, és ezzel párhuzamosan támogatja a további előnyöket nyújtó, jövőbeni fejlesztéseket is.


1 2   >