ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Zyxel

Csillagködbe burkolódzó hálózat

Pompás névre keresztelte a Zyxel a felhőből vezérelhető hálózati eszközcsaládját: Nebula (csillagköd). Ez az új technológia a kisvállalatok számára kínál minden eddiginél egyszerűbb hálózatmenedzselési megoldást. Az új Nebula-termékválaszték egy felhőmenedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhőmenedzselt switch-eszközből (NSW) és egy felhőmenedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).

WiFi-hálózatkezelés felhő alapon

Hatodával nőtt a felhő-technológia világpiaca tavaly – állapította meg a Gartner Intézet. Minden esélye megvan tehát  arra, hogy a technológia egyik fő irányává, csapásává váljék, kitűnő eszköz a hálózatok kiépítésére és fenntartására. Hasonlóan nagy változás tapasztalható a WiFi-technológiában is. A vezeték nélküli internet, a hatékonyan működő WiFi-hálózat mérettől függetlenül nélkülözhetetlen az élet minden területén.

Küllemváltás változatlan tartalommal

Arculatot váltott a világ egyik nagy, szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata, a tajvani Zyxel. A cég az „Ön hálózati szövetségese” jelszóval igyekszik még közelebb jutni termékei használóihoz, és közben segíteni partnereinek a technológia-központú világ kihívásainak megoldásában.

Robosztus router nem csak játékosoknak

Bivalyerős routert vezetett be a piacra a tajvani ZyXEL. Az egyre népszerűbb e-sport-rajongókat és a nagy felbontású tartalmak kedvelőit az 1,7 GHz DualCore processzorral felszerelt Armor Z2 igazi erőgépként szolgálja ki, és megszakítás nélküli, kiváló terjedésű, vezeték nélküli kapcsolatot szavatol a használóinak.

5G-vel hasít a ZyXEL Londonban

A ZyXEL nagy teljesítményű LTE-sorozatát is bemutatja a londoni 5G-világtalálkozón, benne az iparág első, 6. kategóriás, a 802.11ac vezeték nélküli szabványt is támogató LTE HomeSpot routerét, az LTE4506-ot. Használója csatlakozhat az LTE, DC-HSPA+/ HSPA/ UMTS és EDGE/ GPRS/ GSM kompatibilis mobil szélessávú szolgáltatásokhoz.

Szupergyors lefedettség az egész családnak

Egyszerűen kezelhető, mégis kiemelt gyorsaságot és lefedettséget kínáló hálózati megoldásokat vezetett be a tajvani ZyXEL. Az NBG6815 router és az Armor X1 vezeték nélküli hozzáférési pont együttesen maximalizálja az otthoni Wi-Fi sebességet, és lehetővé teszi a gondtalan és megszakításmentes használatot az otthoni használók részére.


1 2 3 4 5   >