ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: adományvonal

Fülöp-szigeteki szupertájfun: négymillió gyermek veszélyben

Már négymillió gyermek van veszélyben a Fülöp-szigeteken, ahol a valaha mért legnagyobb szupertájfun, a Haiyan pusztított. Az UNICEF a lehetőségei szerinti legnagyobb erővel igyekszik segíteni: sürgősségi mentős egységeket és segélyeket küld a térségbe. Az UNICEF koppenhágai raktárából több mint 1,3 millió dollárnyi segélyt küldenek légi úton.

Budapesti művészeti bazár a Centrál Passage-ban

A hétvégén rendezik meg a budapesti művészeti bazárt a VI. kerületi Király utcát a Paulay Ede utcával összekötő Central Passage területén. A közösségi piac szombaton és vasárnap 11–19 óra között várja az érdeklődőket. A mostani rendezvény a júniusi árvíz károsultjainak kíván segíteni: a Magyar Vöröskereszt 400 Ft-os sorszámozott támogatói jegyeket árusít, amelyek sorsoláson vesznek részt.

13688: adományvonal a látássérültek javára

Júliusban és augusztusban a látássérültek rehablitációját segítő Fehér Bot Alapítvány munkáját támogatják a Telekom Hello, holnap! adományvonalát hívók. A 13688-as telefonszám tárcsázása/sms-küldés egyaránt 100–100 forinttal segíti a kedvezményezett szervezetet, a Fehér Bot Alapítványt.

Adományvonal a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyításáért

Májusban  és júniusban a daganatos és leukémiás gyermekek érdekében felépülő bakonybéli rehabilitációs központ műszerekkel ellátását támogatják  a Telekom hello holnap! Adományvonalát hívók. Az adományok az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért szervezetet illetiik.

Adomány- és segélyvonalakat népszerűsítő weboldal

A civilszervezetek támogatására a Telenor a fontosabb adomány- és segélyvonalak elérhetőségeit listázó gyűjtőoldalt hozott létre. A telefonos segítségnyújtást lehetővé tevő szolgáltatások szolgáló telefonszámok mellett az Adhat Vonal és a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány is szerepel.

Adományvonal az S.O.S Gyermekfalu javára

Márciusban és árpilisban az árva vagy családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekek fejlődését segítő S.O.S Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát támogatják a Telekom Hello, holnap! 13688-as számon elérhető adományvonalát hívók. A szám a Magyar Telekom vezetékes és mobiltelefon-hálózatából is hívható.


1 2 3   >