Címke: android

Pinterest mától magyarul is

A világszerte sok tízmillió használót kedvenc érdeklődési területein és jövője tervezésében sarkalló Pinterest immár magyar nyelven is elérhető. Mától itthon anyanyelvünkön férhetünk hozzá a Pinterest weboldalához, továbbá iOS és Android mobiltelefon-alkalmazásaihoz.

Voks ’14: megmondja, ki nyerheti a választást

Az első magyar, hitelesítetten névtelen közvélemény-kutató rendszer, az okostelefonra és tabletre ingyenesen letölthető Voks ’14 most megjelent legfrissebb változatának a legfontosabb újítása, hogy a nyers, szűretlen adatok mellett az országos demográfiai minta segítségével reprezentatív listát is közzé tesz.

G2 mini: a kompakt okostelefon

Első, kompakt kialakítású okostelefonját, a G2 minit a barcelonai mobil-világkongresszuson mutatta be az LG. A már díjnyertes G2 kisebb változata, a G2 mini a nagy testvér számos, csak a drága mobiltelefonokra jellemző funkcióját ezzel a legszélesebb közönség számára is elérhetővé teszi.

Barcelonai jelentés: bemutatkozott a Liquid Z4 és a Liquid E3

Folytatván a Liquid Z-sorozat sikerét, az Acer ma Barcelonában bemutatta a Liquid Z4-et: a kompakt, 4 hüvelyk képátlójú okostelefon fényképezésre, internet-böngészésre, közösségimédia-használatra egyaránt alkalmas. A Liquid E3 jelű, kompakt, 4,7 hüvelyk képátlójú okostelefon egyértelműen a fotózást kedvelőknek készült,

MeteÓra: mobileszközös alkalmazás – egyelőre Androidra

Mobileszközökre kifejlesztett alkalmazást helyezett üzembe az Országos Meteorológiai Szolgálat; MeteOra applikációt (nem tévesztendő össze Görögország világhírű látnivalóival, a „levegőben lebegőt” sziklákkal, a Meteorákkal) Radics Kornélia főigazgató jelentette be ma.

Duolingo: ingyenes idegennyelv-tanulás mától magyarul is – okostelefonon

A Duolingo ma bejelentette, hogy nyelvtanulási alkalmazásait magyar nyelven is elérhetővé teszi, ekként a magyar használók ingyen tanulhatnak angolul az interneten, valamint iPhone és Android alkalmazásokon keresztül. A cég rövidesen további nyelveket kapcsol be a szolgáltatásba. Húszmilliós használói táborával a Duolingo a világ első számú oktató alkalmazása lett mind a Google Play, mind az iTunes alkalmazásboltokban. Az Apple tavaly „Az év iPhone-alkalmazása”, a Google pedig a „Best of best” Android-alkalmazás díjjal jutalmazta.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >