Címke: android

Így fizethetsz kártyával a barátodnak

Bár a „barion” a görög „nehéz” szóból származik, esetünkben a „könnyű” szinonímájává változott. A Barion ugyanis Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül is lehet ingyenesen vásárolni weben, boltban, szükség esetén bárkinek pénzt küldeni. A Barion forint alapú elektronikus pénz, amit a Sense/Net Zrt. mint elektronikus pénzt kibocsátó intézmény üzemeltet.

Gondolatolvasó épületenergetika

Az idén 25 esztendős Bitel Távközlés- és Biztonságtechnikai Kft. a hazai épületenergetikai fejlesztések és kivitelezések meghatározó szereplője. Munkatársai korunk legmodernebb technológiáin alapuló épületautomatikai rendszert fejlesztettek ki: egyszerűen telepíthető, igényekre szabható, a mesterséges intelligencia segítségével érzékeli használójának igényeit, működését az adott épületre szabja.

Átverés lehet az andoridos vírusirtó

A G Data jelzése szerint az utóbbi napokban magyar mobiltelefon-használók is kaptak ismeretlen számokról küldött sms-üzeneteket, melyek androidos vírusirtó szoftverek vásárlására próbálják őket rábeszélni. A cég arra figyelmeztet: ne dőljenek be, a valódi gyártók ugyanis sosem küldenek kéretlen reklámokat.

Keményen támadják az androidos kütyüket

Az asztali számítógépeket és az okostelefonokat egyaránt megfertőző kártevők rohama jöhet ebben az évben, emellett a bűnözők ellopnák a pulzusmérő órák adatait és a fogyókúrás naplókat is. Tavaly még a kémprogramoké, a banki trójaiaké és az androidos kártevőké volt a főszerep...

Liquid-okosok: Z410  és Jade S – teljesítmény és szépség

Megjelent az Acer legújabb két okostelefonja, a Liquid Z410 4G és a Liquid Jade S. Az első valóságos erőmű: LTE 4G kompatibilitással, 64 bit-es, szupergyors processzorokkal. A második mindenekelőtt eleganciájával kelt figyelmet az öt hüvelyk képátlójú készülékek sorában.

A húszéves Telenor karácsonyi ajándékai hangversennyel

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet-csomagokkal, okostelefon-ajánlatokkal, valamint az iPhone 6-tal készül.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >