Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: android

UPC Phone: ingyenes kiegészítő szolgáltatás mobilra

Az UPC ma bejelentett, ingyenes kiegészítő szolgáltatása révén a társaság előfizetői bárhová magukkal vihetik és mobil eszközökön is használják kábeles UPC telefon-előfizetésüket. Az UPC Phone nevű mobil alkalmazással az előfizetők ugyanolyan kedvező vagy éppen ingyenes vezetékes percdíjakkal kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy munkahelyükön.

Bővíti itthoni okostelefon-kínálatát a WayteQ

Éppen öt évvel ezelőtt kezdte meg magyarországi tevékenységét a WayteQ Hongkong Ltd. képviseletében a magyar tulajdonú WayteQ Europe Kft. mindenekelőtt – kommunikációs eszközök forgalmazásával. Rövid idő alatt népszerűvé váltak az OnePlus és Xiaomi márkanevű okostelefonjai.

Mobiltitkosító, teljes körű eszközfigyelés, félmillió eurós csalás

A Kaspersky Lab tájékoztatása szerint egy bankokat érintő csalási kampányban 500 000 eurót loptak el 190 áldozattól mindössze egy hét alatt. Az internetbiztonsági cég tájékoztatott az első mobiltitkosítóról is, amelyet 5000 dollárért árulnak a feketepiacon, és amely napok alatt 13 országban 2000 eszközt fertőzött meg. Az utóbbi hónapokban megjelentek iOS és más mobil alapú, rosszindulatú modulok „egy legális kémeszközhöz”, és újra feléledt a 2013 elején  már „hódított” MiniDuke APT-kampány, amely a kormányzati, energia-, katonai és telekommunikációs szektort, valamint az illegális szteroidok és hormonok terjesztőit célozza.

Koler, az androidos trójai – Vigyázat, zsarolás!

A Kaspersky Lab fedezte fel a rejtett részét annak a rosszindulatú kampánynak, amely világszerte bevezette az androidos eszközökre készült Koler „rendőrségi” zsaroló programot 2014 áprilisában. Ez a rész egy böngésző alapú zsaroló programot (ransomware-t) és egy kihasználó eszközkészletet tartalmaz. Július 23-án a kampány mobil komponensét leállították: a vezérlő és parancsszerver elkezdte a rosszindulatú alkalmazást törlő „Uninstall” utasítást küldeni a megfertőzött mobil eszközöknek.

Olcsó és elismert nyelvvizsgát kínál a Duolingo a magyaroknak?

Ma megkezdte új, nyelvvizsgáztató szolgáltatását a több mint 620 ezer regisztrált magyar, és világszerte 30 millió felhasználóval rendelkező, ingyenes Duolingo nyelvoktató alkalmazás fejlesztője. A Google támogatásával megvalósult kezdeményezés célja, hogy az alkalmazással a világ bármely pontján lehetőséget adjon a nyelvvizsga megszerzésére törekvőknek céljaik megvalósításához, akár álláskeresésről akár továbbtanulásról van szó.

Biztonsági jelentés: kártevők Android-lepelben

Májusban egy nagy mértékű adatszivárgási eset történt, mely önmagában 145 millió azonosítót érintett – derül ki a Symantec most közzétett biztonsági jelentéséből. Az Intelligence Report a célzott támadások számának – januárhoz mért –harmadára csökkenéséről is beszámol.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >