Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: android

Olcsó és elismert nyelvvizsgát kínál a Duolingo a magyaroknak?

Ma megkezdte új, nyelvvizsgáztató szolgáltatását a több mint 620 ezer regisztrált magyar, és világszerte 30 millió felhasználóval rendelkező, ingyenes Duolingo nyelvoktató alkalmazás fejlesztője. A Google támogatásával megvalósult kezdeményezés célja, hogy az alkalmazással a világ bármely pontján lehetőséget adjon a nyelvvizsga megszerzésére törekvőknek céljaik megvalósításához, akár álláskeresésről akár továbbtanulásról van szó.

Biztonsági jelentés: kártevők Android-lepelben

Májusban egy nagy mértékű adatszivárgási eset történt, mely önmagában 145 millió azonosítót érintett – derül ki a Symantec most közzétett biztonsági jelentéséből. Az Intelligence Report a célzott támadások számának – januárhoz mért –harmadára csökkenéséről is beszámol.

Feltámad a kiberkémkedés – megjelent az androidos trójai

Budapesten tartja biztonsági elemző csúcstalálkozóját a Kaspersky Lab. Ebből az alkalomból jelentette be a vállalat legújabb virtualizáció-biztonsági megoldását, amely fejlett védelmet nyújt a VMware, Citrix és Microsoft virtualizációs platformokon. A Kaspersky Security for Virtualization | Light Agent a Közel-Keleten már elérhető, Afrikában és Törökországban május elején jelenik meg a kínálatban.

Pinterest mától magyarul is

A világszerte sok tízmillió használót kedvenc érdeklődési területein és jövője tervezésében sarkalló Pinterest immár magyar nyelven is elérhető. Mától itthon anyanyelvünkön férhetünk hozzá a Pinterest weboldalához, továbbá iOS és Android mobiltelefon-alkalmazásaihoz.

Voks ’14: megmondja, ki nyerheti a választást

Az első magyar, hitelesítetten névtelen közvélemény-kutató rendszer, az okostelefonra és tabletre ingyenesen letölthető Voks ’14 most megjelent legfrissebb változatának a legfontosabb újítása, hogy a nyers, szűretlen adatok mellett az országos demográfiai minta segítségével reprezentatív listát is közzé tesz.

G2 mini: a kompakt okostelefon

Első, kompakt kialakítású okostelefonját, a G2 minit a barcelonai mobil-világkongresszuson mutatta be az LG. A már díjnyertes G2 kisebb változata, a G2 mini a nagy testvér számos, csak a drága mobiltelefonokra jellemző funkcióját ezzel a legszélesebb közönség számára is elérhetővé teszi.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >