Címke: android

Mobilitás mindenek előtt: Androidra fejleszt a Xerox

A Xerox friss online-felmérése szerint Amerikában a dolgozók csaknem negyedének van céges okostelefonja, a munkavállalók jó harmada pedig a saját telefonját használja a napi feladatok elvégzésére. Ennek ellenére mindössze tízből három tud nyomtatni a mobiljáról, miközben a vállalatok több mint a felénél szükség van arra, hogy a dokumentumokat rendszeresen kinyomtassák, kézbe vegyék.

Alcatel Onetouch Idol 3: talpra áll, szembe néz – okostelefon a javából

A tavasszal debütált a barcelonai mobil-világkongreszuson, és most kézbe vehettük, használhattuk, mígnem kialakult a saját véleményünk az Alcatel Onetouch Idol 3 típusú,5,5 hüvelyk (13,9 cm) képernyő-átlójú (a készülék gyári jelzése: 6045Y-2AALWE7) okostelefonjáról. Elöljáróban kijelenthető: hasonló tudású vetélytársaihoz mérten nagyon jó árat sikerült találni számára, szerződés nélkül mintegy 90 ezer forintért kínálják. Ráadásul ismereteink szerint ez az első olyan mobiltelefon, amelynek képernyője – akárhogy vesszük is kézbe – mindig „talpra áll”.

Honor, harmadik kiadás: Holly

A szokásos türkizkék csomagolásban érkezett szerkesztőségünkbe a legújabb Huawei-okos, a Honor család Holly néven megjelent „gyermeke”. Jubileumi termék, ugyanis a Honor márka 100. napján tették ki a polcokra világszerte. Becsületére (Honor!) váljék, hogy ezzel sem kell sokat vesződni üzembe helyezés végett.

Így fizethetsz kártyával a barátodnak

Bár a „barion” a görög „nehéz” szóból származik, esetünkben a „könnyű” szinonímájává változott. A Barion ugyanis Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül is lehet ingyenesen vásárolni weben, boltban, szükség esetén bárkinek pénzt küldeni. A Barion forint alapú elektronikus pénz, amit a Sense/Net Zrt. mint elektronikus pénzt kibocsátó intézmény üzemeltet.

Gondolatolvasó épületenergetika

Az idén 25 esztendős Bitel Távközlés- és Biztonságtechnikai Kft. a hazai épületenergetikai fejlesztések és kivitelezések meghatározó szereplője. Munkatársai korunk legmodernebb technológiáin alapuló épületautomatikai rendszert fejlesztettek ki: egyszerűen telepíthető, igényekre szabható, a mesterséges intelligencia segítségével érzékeli használójának igényeit, működését az adott épületre szabja.

Átverés lehet az andoridos vírusirtó

A G Data jelzése szerint az utóbbi napokban magyar mobiltelefon-használók is kaptak ismeretlen számokról küldött sms-üzeneteket, melyek androidos vírusirtó szoftverek vásárlására próbálják őket rábeszélni. A cég arra figyelmeztet: ne dőljenek be, a valódi gyártók ugyanis sosem küldenek kéretlen reklámokat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >