Címke: android

Keményen támadják az androidos kütyüket

Az asztali számítógépeket és az okostelefonokat egyaránt megfertőző kártevők rohama jöhet ebben az évben, emellett a bűnözők ellopnák a pulzusmérő órák adatait és a fogyókúrás naplókat is. Tavaly még a kémprogramoké, a banki trójaiaké és az androidos kártevőké volt a főszerep...

Liquid-okosok: Z410  és Jade S – teljesítmény és szépség

Megjelent az Acer legújabb két okostelefonja, a Liquid Z410 4G és a Liquid Jade S. Az első valóságos erőmű: LTE 4G kompatibilitással, 64 bit-es, szupergyors processzorokkal. A második mindenekelőtt eleganciájával kelt figyelmet az öt hüvelyk képátlójú készülékek sorában.

A húszéves Telenor karácsonyi ajándékai hangversennyel

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet-csomagokkal, okostelefon-ajánlatokkal, valamint az iPhone 6-tal készül.

Elsősegélynyújtás: mobilalkalmazásban

A Szinapszis Kft. kutatáss megállapította: csak minden hatodik ember tud vagy mer segítséget nyújtani egy baleset esetén. Visszatartó erő az elsősegély-nyújtási ismeretek hiánya, és még inkább a bizonytalanság. Szeptember 13.: az elsősegélynyújtás világnapja.

Internet-védelem és biztonság otthon – többféle eszközre

A Kaspersky Lab bejelentette újonnan frissített, otthoni használóknak szánt védelmi szoftvere legfrissebb és tovább tökéletesített változatának megjelenéséről tájékoztatta szerkesztőségünket Nyikita Svecov / Никита Швецов, az internet-védelmi szoftverkovács megbízott technológiai vezetője. Az Internet Security – Multi-Device 2015-öt Windows, OS X és Android operációs rendszerű eszközök használóinak fejlesztették ki az orosz gyökerű cég szakemberei.

UPC Phone: ingyenes kiegészítő szolgáltatás mobilra

Az UPC ma bejelentett, ingyenes kiegészítő szolgáltatása révén a társaság előfizetői bárhová magukkal vihetik és mobil eszközökön is használják kábeles UPC telefon-előfizetésüket. Az UPC Phone nevű mobil alkalmazással az előfizetők ugyanolyan kedvező vagy éppen ingyenes vezetékes percdíjakkal kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy munkahelyükön.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >