Címke: android

A húszéves Telenor karácsonyi ajándékai hangversennyel

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet-csomagokkal, okostelefon-ajánlatokkal, valamint az iPhone 6-tal készül.

Elsősegélynyújtás: mobilalkalmazásban

A Szinapszis Kft. kutatáss megállapította: csak minden hatodik ember tud vagy mer segítséget nyújtani egy baleset esetén. Visszatartó erő az elsősegély-nyújtási ismeretek hiánya, és még inkább a bizonytalanság. Szeptember 13.: az elsősegélynyújtás világnapja.

Internet-védelem és biztonság otthon – többféle eszközre

A Kaspersky Lab bejelentette újonnan frissített, otthoni használóknak szánt védelmi szoftvere legfrissebb és tovább tökéletesített változatának megjelenéséről tájékoztatta szerkesztőségünket Nyikita Svecov / Никита Швецов, az internet-védelmi szoftverkovács megbízott technológiai vezetője. Az Internet Security – Multi-Device 2015-öt Windows, OS X és Android operációs rendszerű eszközök használóinak fejlesztették ki az orosz gyökerű cég szakemberei.

UPC Phone: ingyenes kiegészítő szolgáltatás mobilra

Az UPC ma bejelentett, ingyenes kiegészítő szolgáltatása révén a társaság előfizetői bárhová magukkal vihetik és mobil eszközökön is használják kábeles UPC telefon-előfizetésüket. Az UPC Phone nevű mobil alkalmazással az előfizetők ugyanolyan kedvező vagy éppen ingyenes vezetékes percdíjakkal kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy munkahelyükön.

Bővíti itthoni okostelefon-kínálatát a WayteQ

Éppen öt évvel ezelőtt kezdte meg magyarországi tevékenységét a WayteQ Hongkong Ltd. képviseletében a magyar tulajdonú WayteQ Europe Kft. mindenekelőtt – kommunikációs eszközök forgalmazásával. Rövid idő alatt népszerűvé váltak az OnePlus és Xiaomi márkanevű okostelefonjai.

Mobiltitkosító, teljes körű eszközfigyelés, félmillió eurós csalás

A Kaspersky Lab tájékoztatása szerint egy bankokat érintő csalási kampányban 500 000 eurót loptak el 190 áldozattól mindössze egy hét alatt. Az internetbiztonsági cég tájékoztatott az első mobiltitkosítóról is, amelyet 5000 dollárért árulnak a feketepiacon, és amely napok alatt 13 országban 2000 eszközt fertőzött meg. Az utóbbi hónapokban megjelentek iOS és más mobil alapú, rosszindulatú modulok „egy legális kémeszközhöz”, és újra feléledt a 2013 elején  már „hódított” MiniDuke APT-kampány, amely a kormányzati, energia-, katonai és telekommunikációs szektort, valamint az illegális szteroidok és hormonok terjesztőit célozza.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >