ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: applikáció

Videóüzenet, csevegés Viberen

Három újdonságot – instant videóüzenet-funkcióval és csevegés-kiegészítőket – is tartalmaz a Viber üzenetküldő alkalmazás legújabb változata, miáltal használói külső szolgáltatásokat integrálhatnak chatjeikbe és gyorsan kereshetnek a matricák között is.

WIWE: az életmentő magyar találmány – jelzi az agyvérzés és szívmegállás kockázatát

Világsikerre számítanak a WIWE fejlesztői. A magyar találmány képes előre jelezni a stroke (agyvérzés ) és a hirtelen szívmegállás kockázatát és ezzel ezrek életét mentheti meg. A hirtelen szívmegállás világszerte vezető halálok, amelynek túlélési aránya mindössze 10 százalék. A stroke a második leggyakoribb halálok, amely a WHO adatai szerint a világon évente több mint 5 millió ember életét követeli.

Megkezdte szolgáltatását a Car4You Budapest: magyar vállalkozás tölti be az Uber utáni űrt

A hazai piacról kivonult Uber közönségét, a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelve kívánja megcélozni egy magyar kezdeményezés. A Car4You gépkocsi- és sofőrbérlést akár egyidejűleg is lehetővé tévő mobil alkalmazása szeptember 16. óta elérhető Budapesten és vonzáskörzetében.

Három okos megoldás vállalati szoftverekre

Okostelefonról, mozgás közben is irányíthatjuk vállalatunkat – és nem is kell ehhez mélyen a zsebbe nyúlni. Három olyan megoldást mutatunk be összeállításunkban, mely megkönnyíti a cégvezetők, a HR vezetők és az alkalmazottak életét egyaránt.

Anyja szívhangja andalítja a csecsemőt

A Shared Heartbeats elnevezésű appal az újszülöttek újra hallhatják édesanyjuk szívdobogását. A világ legtermészetesebb kapcsolatát a technológia fűzi szorosabbra a Magyar Telekom és az Isobar Budapest közös munkája révén. Az okotelefon-alkalmazás már elérhető az App Store-ban, és bármilyen Bluetooth hangszóróval működik.

Mobilitás mindenek előtt: Androidra fejleszt a Xerox

A Xerox friss online-felmérése szerint Amerikában a dolgozók csaknem negyedének van céges okostelefonja, a munkavállalók jó harmada pedig a saját telefonját használja a napi feladatok elvégzésére. Ennek ellenére mindössze tízből három tud nyomtatni a mobiljáról, miközben a vállalatok több mint a felénél szükség van arra, hogy a dokumentumokat rendszeresen kinyomtassák, kézbe vegyék.


1 2 3 4   >