ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: automatikus

Csillagködbe burkolódzó hálózat

Pompás névre keresztelte a Zyxel a felhőből vezérelhető hálózati eszközcsaládját: Nebula (csillagköd). Ez az új technológia a kisvállalatok számára kínál minden eddiginél egyszerűbb hálózatmenedzselési megoldást. Az új Nebula-termékválaszték egy felhőmenedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhőmenedzselt switch-eszközből (NSW) és egy felhőmenedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).

Bárki parkolóművész lehet

Parkoláskor gyakran érik zsebbe vágó kellemetlenségek az autósokat. Mind gyakrabban végződik a jármű szűk parkolóhelyekre „gyömöszölésének” kísérlete horpadásokkal és karcolásokkal. A múlt tíz évben harmadával nőtt a parkolások és a lassú manőverezések közben történt balesetek aránya.

Go-Kart, Go-Bosch! – az intelligencia és a bátorság találkozása – nyílt nap a Boschnál

Élmény és innováció, intelligencia és bátorság találkoznak tíz elszánt csapat küzdelmében a Bosch campuson április 23-án. Ahogy a jó gokart-versenyzőkből felnőtt korukban kiváló pilóták lesznek, úgy a ma önjáró gokartot fejlesztő tehetségek egyszer igazi önvezető járműveket fejleszthetnek majd.

Okos parkolás multikamera-rendszerrel

A parkolás egyre nehezebb, bonyolultabb feladat lehet, mert az évek során az autók átlagos hossza és szélessége nőtt, a parkolóhelyeké és a garázs-férőhelyeké azonban általában nem. Nem csoda, hogy a parkolás és a szűk helyen manőverezés a leginkább balesetveszélyes vezetési műveletek egyikévé lépett elő.

Fesztivál-hangulatú mérnökviadal – okos gokartok az arénában

Go-kart, Go-Bosch! címmel a Papp László Budapest Sportarénában rendezett versenyt a Bosch; a hazai műszaki képzés legjobb diákjai mérték össze tudásukat. A fesztivál-hangulatú rendezvényen nyolc magyar felsőoktatási intézmény tíz mérnökcsapata versenyzett: önjáró gokartokat kellett építeniük, amelyek „saját eszük szerint” parkolnak, emellett fúrógépből kellett önindítót, fűnyíróból pedig hibridhajtást készíteniük.

Július 1-jétől Európa legtöbb országában adatlimit védi majd a T-Mobile-osokat a külföldi mobilinternetezés miatti esetlegesen magasabb számláktól. Az EU GRPS limit nevű szolgáltatás már most is igénybe vehető, azonban a T-Mobile április 1-jétől július 1-jéig bezárólag automatikusan és ingyen minden ügyfelének bekapcsolja, kivéve azokat, akik ettől eltérően rendelkeztek.
címkék:  EUGPRST-Mobileadatlimitautomatikusinternetroamingstaticwapwnw

1 2   >