ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: automatizált vezetés

Szép, új világ: újraértelmezi a Bosch a biztonságos autózást

Néhány éven belül alapjaiban változik meg az autózás. A Bosch a következő évtized elejére egy olyan rendszert dob majd piacra, amellyel a személyautó az autópályákon és az autópályákhoz hasonló utakon teljesen automatizáltan közlekedik majd. Ez nem csupán a közlekedésbiztonság javulását eredményezi, elsősorban a vezető lehetőségei változnak majd meg.

A haszonjármű-ágazatot forradalmasító megoldások Hannoverben

A Bosch mobilitási megoldások üzleti szektor árbevételének negyedét a haszonjárművek műszaki megoldásai adják. A vállalat új szolgáltatásai az eddiginél is hatékonyabbá teszik a logisztikai láncot. A cég piacvezető a haszonjárművek kormányrendszereinek gyártásában és értékesítésében.

Frankfurti Nemzetközi Autószalon: a Bosch a gépjárműpiac előtt jár

Az autóipari piacnál jóval gyorsabban növekszik a Bosch csoport mobilitási megoldások üzleti területe. „A Bosch vezető szerepet vállal az autóipar küszöbön álló átalakulásában. Legyen szó automatizálásról, elektromos hajtásrendszerekről vagy hálózatba kapcsolásról, a Bosch már ma is minden területen sikeres“ – mondta dr. Volkmar Denner, a Robert Bosch GmbH igazgatótanácsának elnöke, a Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon (IAA).