Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: biztonság

Bécs: mégsem lesznek új közlekedési lámpák

Mivel túl bonyolultak, illetve elvonják a gyalogosok figyelmét, nem vezetnek be új közlekedési lámpafajtákat a gyalogosok számára Bécsben. Három új jelzőlámpatípust teszteltek. Két éven át próbált három újfajta közlekedési lámpát az osztrák főváros, hogy növelje a gyalogosok biztonságérzetét az úttesten átkeléskor, illetve rövidítse a várakozási időt.

 

Biztonságosak-e az okosautók?

Magánélet, szoftverfrissítések és az autókra alkotott mobil alkalmazások: három terület, ahol a kiberbűnözők támadásokat indíthatnak. A Kaspersky Lab és az IAB, Spanyolország vezető marketing és digitális média szervezete bejelentette: elkészült úttörő kutatásuk eredménye, a First Annual Connected Cars Study című tanulmány.

Csakazértis XP-támogatás – rendszervédelem ingyen, frissitések nélkül

Miután a Microsoft megszüntette az XP operációs rendszer támogatását, vállalatok, szervezetek és egyéni használók számítógépeit nagy veszélyek fenyegetik. Az operációsrendszer-váltás (migráció) mindenekelőtt a kórházak számára a legnehezebb. A speciális műszerekhez, gépekhez nincsenek ugyanis Windows 7-es meghajtók. Ma még az államigazgatásban is számtalan végpont használnak XP-t, mivel alkalmazásaik kizárólag ezzel az operációs rendszerrel működnek.

Szüntelen védelem IT-eszközökhöz

Szünetmentes tápegységeinek (UPS) új sorozatát mutatta be az energiagazdálkodással foglalkozó Eaton. Az 5E UPS széria tagjai egyszerűen telepíthetők az 500–2000 VA (watt) teljesítmény-tartományban, emellett a készülékek, miután meglehetősen kompakt kialakításúak, kevés helyet foglalnak. Asztali pc-k, munkaállomások, hálózati tárolóeszközök, üzleti terminálok, telefonközpontok és hasonlók védelmét egyaránt szolgálják.

Eszmecsere a jövő munkahelyéről, a jövő munkavállalójáról

Alapvetően megváltoznak a következő nemzedékek munkavégzésének körülményei – hangzott el egy mai sajtóbeszélgetésen. Az eszmecserét a Magyar Telekom szervezésének köszönhetően az Ustream élő adásán keresztül is nyomon követhették a HR-portálon az érdeklődők.

Küszöbön az okos eszközök éve

Egyre nagyobb mennyiségben és választékban árasztják el a világot az okostelefonok és táblagépek. Az új „divathoz” alkalmazkodó F-Secure (hazai képviseletét az ajkai Yellow Cube cég látja el) új termék sorával állt elő, amelyekkel biztonságosan használhatók a mobil eszközök.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >