ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: bluetooth

Bosch Rádió, barkácsműhely – megéri az árát

Ne kerteljünk: csak a minap figyeltem föl egy német lapban arra, hogy az elképesztően gazdag termékskálán „játszó”, hazánkban eredetileg 1899-ben, majd a történelem különféle hepehupái miatt 1991-ben újra megtelepült világcég Bosch kínálatában rádiókészülékek is szerepelnek. A Bosch-rádiócsalád legfiatalabb tagja a PRA MultiPower Radio. Szerkesztőségünk kipróbálhatta a jövevényt.

Csuklóra okosóra, fülre okostelefon – lépésről lépésre tökéletesebb

A Huawei két termékét próbálhatta ki az Infovilág munkatársa működés közben. A tavaly szeptemberben piacra dobott Ascend G620S jelű okostelefont, valamint a tavaly ilyenkor a barcelonai Mobil Világkongresszuson bemutatott első okosórát, a TalkBand B1-et. 

TalkBand B1 – okosóra már nálunk is

A hazai kínálatban is megjelent a Huawei TalkBand B1, a gyártó első viselhető készüléke, amelynek premierje a barcelonai mobil-világkongresszuson volt. Az okosóra a mobiltelefonok és táblagépek hibrid „talk and track” társa: fejlett kapcsolattartó eszköz a vezeték nélküli hívás és a napi aktivitás nyomon követése révén – mindenekelőtt útközben.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemzetközi rákkutató-ügynöksége, az Interactional Agency for Research on 
Cancer (IARC) legutóbbi jelentésében részletesen ismerteti a mobiltelefonok által kibocsátott sugárzás hatását. A 
kutatás szerint a mobiltelefonok használata megnövelheti bizonyos rosszindulatú agydaganatok kialakulásának 
esélyét.

Sony Ericsson LiveView: a mobil mobilja

Ma bemutatták a Sony Ericsson LiveView kiegészítőjét. A megőben új megoldás – a Sony Ericsson Extras 
termékkínálat részeként – újabb lépés a vállalat számára, hogy a nyílt Android-platform segítségével a legjobb 
mobilélményt kínálja a használóknak. 

Fujitsu T730 és TH700 táblagép GPS-szel is

A Fujitsu bemutatta a Lifebook T sorozatú táblagépeit. Az új modellek az állandóan úton lévőknek különösen hasznosak, mivel a reptéri váróban, gépkocsiban, munkahelytől távol vagy épp egy kávézóban is teljes értékű hozzáférést kínálnak internethez, e-mailekhez. A T730 és TH700 modell ugyanis opcionális GPS-képességekkel is konfigurálható és beágyazott 3G/UMTS-, WLAN- és Bluetooth-technológiával támogatja a mobil csatlakozást. 


1 2 3   >