ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: csomag

Én csomag, te csomag…

Csomagok a közutakon, a pályaudvarokon, a lakóházak tövében. Most egy kórház vécéjében. Halottak. Emberek voltak, fólialepelbe öltöznek, csomagok lesznek. Elvihetők. Szaporodnak ezek a csomagok. Szaporodnak az áldozatok. Van, akinek elveszik az életét, más önként mond le róla, és van, aki képtelen vigyázni rá. (A képen: a szerző.)

A TNT, a világ egyik nagy expressz szállító vállalata továbbfejlesztette iPhone-alkalmazását, amely már az iTunes Apple Store-ból is ingyenesen letölthető. Az applikáció iPhone telefonokon, iPod Touch és iPad készülékeken is használható, és az iOS 5.1-es verziót is támogatja.

Paletta: internet+tévé+telefon+mobil egy csomagban

Paletta néven tévézést, vezetékes internet-hozzáférést, otthoni és mobiltelefonálást kínáló, a hazai távközlési piacon különlegességnek számító szolgáltatáscsomagot vezet be mától a T-Home és a T-Mobile.

Otthonőrző a T-Home-tól – reszkessetek, betörők!  Újabb "lába nőtt" a T-csoportnak, pontosabban a T-Home márkának: mostantól a hívatlan látogatók (köznyelven: betörők, behatolók) ellen is védi ügyfeleit a ma délben bemutatott legfrissebb szolgáltatásával, az Otthonőrzővel, ami nem más, mint szélessávú interneten és mobiltelefonon működő biztonsági (lakás-, iroda-, ingatlan-felügyeleti) rendszer.