ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: díjak

Caknem tizedével nőtt tavaly a casco átlagdíja

A Netrisk.hu adatai szerint az autósok tavaly átlagosan 78 000 forintért kötöttek teljes körű casco biztosítást, ami kereken kilenc százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában mért szintet (71 600 Ft). A vezető online biztosításközvetítő portál statisztikái azt mutatják, hogy a szerződések csaknem ötödét új autókra kötik, ugyanakkor több mint a felük a megkötéskor legalább 6 éves autókhoz kapcsolódik.

Internet: húsz szolgáltató vetélkedik az ügyfelek többségéért

A hűségidő lejártával főként az internetes szolgáltatáscsomag váltására nyitottak a hazai ügyfelek – derül ki a Netrisk.hu távközlési szolgáltatási oldalán, a Telenet.hu-n végzett felmérésből. A mintegy hétezer válaszból az is kiolvasható, hogy az átlagos ügyfél ragaszkodik valamelyik jól ismert szolgáltatóhoz, 72 százalék számára ugyanis fontos a kiválasztott szolgáltató ismertsége.

Csökkennek a reptéri behajtás és parkolás díjai

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a Budapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. (Budapest Airport Zrt.) vállalásait a repülőtérre történő behajtás és a helyszíni parkolás díjainak csökkentésére, valamint a Bónuszkártya kedvezményeinek módosítására. A csökkentett díjak és kedvezmények 2019. december 31-ig érvényesek. A GVH jogsértést nem állapított meg az ügyben, és bírságot sem szabott ki. A GVH azt vizsgálta, hogy a vállalkozás által meghatározott és alkalmazott behajtási és várakozási díjak, illetve feltételek alkalmasak-e a parkolási, és az ahhoz kapcsolódó transzferszolgáltatást nyújtó vállalkozások kizárására az érintett piacról a repülőtér környezetében.

Meglepetés „Az év biztosítója”-szavazáson

Az idén is az ügyfelek elégedettsége döntötte el, melyek a legjobban szolgáltató hazai biztosítók. Az egy hónapig tartott, több mint 25 ezer szavazat alapján a szolgáltatási kategória első helyét a K&H, a kárrendezési kategória első helyét kisebb meglepetésre a Wáberer Hungária Biztosítónak ítélték. A díjat alapító Biztosítás.HU szerint az ügyfelek véleménye iránymutatás a közelgő biztosítóváltási kampányhoz.

Hazai partnereit díjazta az SAP

Több kategóriában is díjazta legjobban teljesítő hazai partnereit az SAP. A hagyományos partnertalálkozón azon cégek teljesítményeit ismerte el a szoftvervállalat, melyek a legtöbb bevételt érték el és a legtöbb új ügyfelet hozták tavaly. Az SAP Hungary Kft. összesen 27 értékesítői partnerrel együtt dolgozik a hazai piacon.

Gyerekszem Filmfesztivál: várják a pályamunkákat

A Gyerekszem Közhasznú Művészeti Egyesület úgy döntött, hogy az idén is megrendezi a filmkészítő gyerekek magyarországi filmfesztiválját. A szervezők október 17-ig várják az ifjú alkotók filmjeit. A december 7-én, az Uránia Nemzeti Filmszínházban megtartandó IV. Gyerekszem Filmfesztiválon a vetítések mellett filmes szakmai fórumok és szakmai konferencia színesítik a fesztivál programját. 


1 2 3   >