ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: előválogató

Zongoristák vetélkedője – Magyarországon lesz az előválogatás

A budapesti Zeneakadémián tartja az előválogatást a 2017-i zongoraversenyéhez a New York Concert Artists & Associates. A fiatal zenészeket támogató szervezetet a világszerte ismert Klara Min zongoraművésznő alapította és vezeti. A felváltva New Yorkban és Berlinben élő művésznő az előválogatás előtti napon, február 24-én szólóestet ad a Régi Zeneakadémián.

Német csapat nyerte a Challenge24 internetes előválogatóját Sikeresen lezajlott a IX. BME Nemzetközi 24 órás Programozóverseny, a Challenge24 internetes előválogatója, amelyre az idén rekord számú csapat regisztrált. Az eseményt a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete bonyolította le.
Még kilenc napig a kilencedikre - IX. BME Nemzetközi 24 órás Programozóverseny Legyél Te is részese a kalandnak! Még kilenc napig regisztrálhatsz a IX. BME Nemzetközi 24 órás Programozóversenyre! A nevezés a verseny hivatalos weboldalán keresztül történik, a határidő február 21. A versenyen háromfős csapatok indulhatnak, de a regisztráció után arra is lehetőség van, hogy csapattársakat keressenek az oldalon.
Kilencedszer is: BME nemzetközi 24 órás programozóverseny Május 1-3. között kilencedik alkalommal rendezik meg a hagyományos BME nemzetközi 24 órás programozóversenyt. Az extrém kihívásokat kereső programozóknak február 21-ig van lehetőségük, hogy jelentkezzenek Európa egyik legrangosabb versenyére.