ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: elmarad

Pá, pá kedves öt karika!

Visszavonuló. Már hivatalos, nem akarjuk a 2024-i olimpiát. A Fővárosi Közgyűlés belátta, nincs közakarat, ráadásul a vetélytársaknak könnyű teher, amibe mi belerokkannánk. Elmarad a népszavazás, a sportból nem lesz háború. Egy örökké békétlen, saját magát is feldaraboló, a hibáiból soha sem tanuló országnak nem való olimpia. (A képen: a szerző.)

Elmarad Jurij Basmet és a Moszkvai Szólisták koncertje

A Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezői azt közölték szerkesztőségünkkel, hogy Jurij Basmet és a Moszkvai Szólisták március 24-i koncertje egészségügyi okok miatt elmarad! A jegyek március 24-ig becserélhetők a fesztivál más előadásaira vagy visszaválthatók a Budapesti Fesztiválközpont Közönségszolgálatán (VI., Liszt Ferenc tér 11.), illetve március 24-én az előadás helyszínén, az Olasz Kultúrintézetben (VIII., Bródy S. u. 8.) 17.00-19.30 óra között.

Sajtóközleményben adtak hírt arról, hogy elmarad a BluePort Jazz Alapítvány június 10-re, a RaM Colosseumba tervezett jótékonysági koncertje, amelyről az Infovilág is hírt adott mintegy két hete. Fodor Péter magyarországi rezidens a következő sajtóközleményt fogalmazta meg.

Ben Hur nem jön Budapestre – perel a Multimedia

Kétszeri halasztás után a producerek végleg lemondták a Ben Hur budapesti, őszi előadásait.  A produkció magyar 
szervezője, a Multimedia Kft. ezzel kapcsolatban felháborodásának adott hangot.

Elmarad a Critical Fest – művészet két keréken a Fonónál A lengyel köztársasági elnök és vezető munkatársainak halála miatt a magyar kormány április 17-ét, szombatot nemzeti gyásznappá nyilvánította. A  Fonó Budai Zeneház munkatársai ezúton is tájékoztatják az érintetteket és az érdeklődőket,  hogy a gyásznap miatt elmarad az április 17-re tervezett "Critical Fest – művészet két keréken" című rendezvény. A Fonó egyúttal őszinte részvétét nyilvánítja a tragédiában elhunytak hozzátartozói részére. (A hír frissítve 2010. április 14., 08,24.)
Elmarad Stephen Cleobury és King’s College budapesti koncertje Az angliai ítéletidő miatt elmarad Stephen Cleobury és a King’s College koncertje a budapesti Művészetek Palotájában. A ma estére meghirdetett esemény, az Orgonautak című hangverseny szereplőinek repülőjáratát a londoni havazás miatt törölték. Egyúttal közölték a világhírű fiúkórus és a királyi kápolna orgonistájának útját szervezőivel, hogy rendkívüli időjárás miatt belátható időn belül nem is tudják elindítani a járatot. A Művészetek Palotája ezért közleményt adott ki: a ma esti hangverseny jegyei a váltás helyszínén 2010. január 20-ig visszaválthatók.

1 2   >