ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: foci

Szívesen mesélem

Dicsekszem, papírral igazolhatom, van szívem. Sokáig nem tudtunk egymásról, erőlködhettem, nézhettem jobbnál jobb csajokat, a pulzusom nem vert gyorsabban. Nyomhattam a gázt, még az 50-es határt sem lépte túl. Doktort csak akkor láttam, ha sógorom, Bucsa körzeti orvosa megjelent a saját főzésű pálinkájával, igaz, ilyenkor kettőt is.

Napfényeink árnyékai

Csak így történhetett. Bement a nagyterembe, a küldöttek meglátták, a zárjegy nélküli cigis dobozt eldugták, a pogácsát még lenyelték, aztán mondták, hogy itt a napfényünk. Hozzátehették, hogy az élet csak vele szép, mire az érkező előbb meghatódott, aztán bejelentette, hogy érezve a szeretetet marad, és további harminc évig csinálja azt, amiért annyira szeretik.

A mi drága pontjaink

Megint megyünk a pontokért. Pireuszba megyünk, ahogy korábban Stockholmba, Rotterdamba vagy Bukarestbe, mert azok a pontok mindig messze vannak, olykor elérhetetlen távolságban. Egykoron nem volt gondunk a pontokkal, nem kellett kuncsorogni utánuk, szinte maguktól jöttek, a régi világban még kettesével, csak mire a hármas járt, addigra elveszett a Budapestre mutató iránytű. 

A világbajnokság alatt exkluzív foci-vb tartalmakkal, többször újranézhető mérkőzésekkel, külön díj nélkül várja a labdarúgás szerelmeseit a T-Home vadonatúj IPTV-szolgáltatása.

Magyar és svájci irodalmárok mérkőznek meg Bécsben (Compress) A küszöbön álló foci-Eb alkalmából magyar és svájci irodalmárok öltenek ma focimezt magukra Bécsben. Lesz magyar–szlovén és magyar–osztrák meccs is.
Ajax, Eindhoven és Feyenoord a Sport Tv-n Ki ne emlékeznék a ‘70-es évek fénylő csillagaira? Cruyff, Rep és Neeskens, meg a többi narancsmezes milliókat tett örökre a labdarúgás rabjává. A holland válogatott két vb-ezüstérme után jött a korona, az 1988-i Európa-bajnoki cím. A németalföldi sztárklubok pedig azóta is ontják a tehetségesebbnél tehetségesebb focistákat. ( A képen: Dzsudzsák Balázs; a kép forrása: www.hlsz.hu.)