Címke: ingyen

Cseppnyi figyelmet! – ingyenes cukorszintmérés

Egészséges édességet kreáltak a „Magyarország cukrot nem tartalmazó tortája” verseny zsűritagjai az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtóeseményén, a budapesti Zsolnay Kávéházban. Az általuk összeállított desszertről hamarosan már nem szabad azt mondani, hogy diabetikus, mert ez a fogalom július 20-tól megszűnik.

Shakespeare-évforduló: digitális könyvtár

William Shakespeare halálának 400. évfordulóján, 2016. április 23-án a Vodafone és a British Library jóvoltából bárki számára elérhetővé válnak a legelső és egyben az eddig legkevésbé hozzáférhető Shakespeare-darabok egy virtuális könyvespolcokat tartalmazó felületen, a Vodafone Digitális Könyvtárban. A Vodafone holnap mutatja be a bibliotékát a londoni Trafalgar téren rendezendő ünnepségen.

Coachok a betegekért: ötödször támogatnak civileket

Ötödször az idén ajánlotta fel ingyenesen támogatását a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) magyar tagozatának jószolgálati csapata civileknek. Önkéntesei ez alkalommal főleg a betegszervezetek munkatársait segítették: huszonkét szervezet harminc képviselője vett részt a találkozón.

Nagy tavaszi kirajzás a Dunán

Aki április 17-én rápillant a Dunára, ne rémüljön meg, ugyanis nem a nagy spanyol armada kel életre, hanem a dunai hajósokat összefogó szövetség a Magyar Hajózási Országos Szövetség kínál páratlan programlehetőséget. Minden résztvevő társaság a saját kikötőjében szállít be, beszállítás: 10.30–11.00 óra között; indulás 11-kor.

Saul fia: a Vodafone-nál két hónapig megtekinthető

A moziba járók után először a Vodafone Red Mozi előfizetői nézhetik meg a Saul fia című filmet. A vasárnap esti díjátadó után remélhetőleg már Oscar-díjas magyar film április elsejétől a Red Mozi alkalmazáson, vagy a www.redmozi.hu oldalon okostelefonon, táblagépen, számítógépen, vagy televízión elérhető. 

Immár egyetlen szám minden igényhez: immmr

Sok ember számára természetes, hogy a világ bármely pontjáról be tud lépni az elektronikus levelezését kezelő programba, és más internetes szolgáltatásokat is igénybe vehet bármilyen eszközről. A Deutsche Telekom is ezt a szolgáltatást kínálja „immmr” néven mobiltelefon-számokhoz. Az elsőként hazánkban és Szlovákiában megvalósuló szolgáltatás révén a mobiltelefon-számok virtuálissá válnak, ami azt jelenti, hogy többé nem tartoznak egy meghatározott készülékhez vagy sim-kártyához.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >