ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: ingyen

Köszönet és elköszönés

Kedves Olvasóink, Barátaink, Kollégáink, Vetély- és Versenytársaink, kedves Mindnyájan! Engedjé(te)k meg, hogy ez alkalommal, először és utoljára rólunk szóljon ez a pár sor, mintegy „a szerk. megj.” módján, amit az újságíró általában csak rendkívüli alkalmakkor enged meg magának.

Kódolatlan hónapok a Telekomnál – 37 tévécsatorna ingyen

Mától november 30-ig kódolatlanul kínál mini csomagos csatornákat a Magyar Telekom:  csak mini csomagban megvásárolható 37 csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása nélkül is. A csatornanyitás a tv-képernyőn kizárólag a Telekom tv-előfizetők számára érhető el IPTV-n, SAT tv-n, digitális kábeltévén, Alap, Családi és Családi+HD díjcsomaggal rendelkezőknek.

Habkönnyű, csábító ajánlat: ingyen weboldal kisvállalkozásoknak

Az egy alkalomra szóló ingyenes tanácsadás alkalmával a Telekom szakmai partnere a cégek weboldalának elkészítésében segít; miután feliratkoztak a Webkönnyen próbaváltozatára, külön kell kérniük az extra szolgáltatást, tehát a segítségnyújtás a regisztrációval nem válik automatikussá.

Ingyen hívhatják a magyar Viber-használó milliók egy héten át 100 ország valamennyi vezetékes és mobiltelefonját

Szereti a Viber a magyarokat – derült ki ma néhány perccel a déli harangszó előtt Atanas Raykov/Атанас Райков bejelentéséből. A világ legnagyobb VoIP-szolgáltatójának közép-kelet-európai vezérigazgatója, a cégóriás távközlési partneri együttműködésért felelős vezetője újságírók előtt közölte: ma déltől június 27-én 11 óra 59 percig (tehát nem 12 óráig!) a magyar Viber-használók – és azok is, akik ezután csatlakoznak az izraeli gyökerű, ám két év óta japán tulajdonú IP-telefonszolgáltatóhoz – ingyen hívhatják kereken 100 ország valamennyi, tehát vezetékes és mobiltelefon-előfizetőjét. 

Cseppnyi figyelmet! – ingyenes cukorszintmérés

Egészséges édességet kreáltak a „Magyarország cukrot nem tartalmazó tortája” verseny zsűritagjai az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtóeseményén, a budapesti Zsolnay Kávéházban. Az általuk összeállított desszertről hamarosan már nem szabad azt mondani, hogy diabetikus, mert ez a fogalom július 20-tól megszűnik.

Shakespeare-évforduló: digitális könyvtár

William Shakespeare halálának 400. évfordulóján, 2016. április 23-án a Vodafone és a British Library jóvoltából bárki számára elérhetővé válnak a legelső és egyben az eddig legkevésbé hozzáférhető Shakespeare-darabok egy virtuális könyvespolcokat tartalmazó felületen, a Vodafone Digitális Könyvtárban. A Vodafone holnap mutatja be a bibliotékát a londoni Trafalgar téren rendezendő ünnepségen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >