Címke: ingyen

Habkönnyű, csábító ajánlat: ingyen weboldal kisvállalkozásoknak

Az egy alkalomra szóló ingyenes tanácsadás alkalmával a Telekom szakmai partnere a cégek weboldalának elkészítésében segít; miután feliratkoztak a Webkönnyen próbaváltozatára, külön kell kérniük az extra szolgáltatást, tehát a segítségnyújtás a regisztrációval nem válik automatikussá.

Ingyen hívhatják a magyar Viber-használó milliók egy héten át 100 ország valamennyi vezetékes és mobiltelefonját

Szereti a Viber a magyarokat – derült ki ma néhány perccel a déli harangszó előtt Atanas Raykov/Атанас Райков bejelentéséből. A világ legnagyobb VoIP-szolgáltatójának közép-kelet-európai vezérigazgatója, a cégóriás távközlési partneri együttműködésért felelős vezetője újságírók előtt közölte: ma déltől június 27-én 11 óra 59 percig (tehát nem 12 óráig!) a magyar Viber-használók – és azok is, akik ezután csatlakoznak az izraeli gyökerű, ám két év óta japán tulajdonú IP-telefonszolgáltatóhoz – ingyen hívhatják kereken 100 ország valamennyi, tehát vezetékes és mobiltelefon-előfizetőjét. 

Cseppnyi figyelmet! – ingyenes cukorszintmérés

Egészséges édességet kreáltak a „Magyarország cukrot nem tartalmazó tortája” verseny zsűritagjai az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtóeseményén, a budapesti Zsolnay Kávéházban. Az általuk összeállított desszertről hamarosan már nem szabad azt mondani, hogy diabetikus, mert ez a fogalom július 20-tól megszűnik.

Shakespeare-évforduló: digitális könyvtár

William Shakespeare halálának 400. évfordulóján, 2016. április 23-án a Vodafone és a British Library jóvoltából bárki számára elérhetővé válnak a legelső és egyben az eddig legkevésbé hozzáférhető Shakespeare-darabok egy virtuális könyvespolcokat tartalmazó felületen, a Vodafone Digitális Könyvtárban. A Vodafone holnap mutatja be a bibliotékát a londoni Trafalgar téren rendezendő ünnepségen.

Coachok a betegekért: ötödször támogatnak civileket

Ötödször az idén ajánlotta fel ingyenesen támogatását a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) magyar tagozatának jószolgálati csapata civileknek. Önkéntesei ez alkalommal főleg a betegszervezetek munkatársait segítették: huszonkét szervezet harminc képviselője vett részt a találkozón.

Nagy tavaszi kirajzás a Dunán

Aki április 17-én rápillant a Dunára, ne rémüljön meg, ugyanis nem a nagy spanyol armada kel életre, hanem a dunai hajósokat összefogó szövetség a Magyar Hajózási Országos Szövetség kínál páratlan programlehetőséget. Minden résztvevő társaság a saját kikötőjében szállít be, beszállítás: 10.30–11.00 óra között; indulás 11-kor.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >