Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: ingyen

Vízilabda-aréna az Erzsébet híd tövében

Drávucz Rita, Alexandar Sostar, Kiss Gergő, Kósz Zoltán ésSzécsi Zoltánvilág-, Európa- és olimpiai bajnok vízilabdások nyitották a meg ma a budapesti Belvárosban, a Március 15. téren felépült látványmedencét, a Vodafone vízilabda-arénáját. Az arénában a budapesti vízilabda Európa-bajnokság utolsó négy napján 290 néző szurkolhat, nézheti közösen a meccseket és – remény szerint – ünnepelheti majd a hazai sikereket.

Németül tanulnak a bécsiek

A „Németóra a parkban” program részeként a szó valós értelmében a közparkokban tartanak ingyenes német nyelvtanfolyamokat a migrációs háttérű bécsiek számára az osztrák fővárosban. A tanárok a helyszínen verbuválják a diákokat.

Mától ingyen Facebook-használat

Mától augusztus 31-ig itthon a Telenor több mint egymillió mobilinternet-előfizetője ingyen használhatja a Facebookot mobileszközén és számítógépén. Adatforgalmi korlát nélkül követheti hírfolyamát és oszthatja meg élményeit, a számára fontos híreket, véleményét és nyári fotóit a közösségi felületen

Studium Generale: ingyenes érettségi-felkészítő tábor

Ingyenes érettségi felkészítő tábort szervez a középiskolai végzős évük előtt álló diákoknak a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-felkészítője, a Studium Generale. A tábort Somogyzsitfán rendezIK július 16–23-a között. Az egyetem hallgatói naponta 2×3 órában, négy-ötfős) csoportokban tanórákkal, illetve előadásokkal készülnek matematika, történelem és elméleti közgazdaságtan tantárgyakból.

Korlátlan beszélgetés – új kábeles telefon-díjcsomagok

A költségek kordában tartásával korlátlan időtartamú beszélgetést kínál az UPC a most bevezetett kábeles telefoncsomagjai révén. Az UPC Nonstop csomagokkal a belföldiek mellett akár az összes hazai mobil telefonszám, sőt, még 20 európai ország bármely telefon-előfizetője isminden időben korlátlanul, ingyen hívható – meghatározott havidíjak ellenében.

Corvinák fátyol nélkül

Az Országos Széchényi Könyvtár a nagy érdeklődésre tekintettel meghosszabbította az Isztambulból 1869-ben hazahozott négy corvinát bemutató kiállítását. Az esemény záró rendezvénye  május 10-én, szombaton délután négy órakor kezdődik, és ingyen látogatható.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >