Címke: ingyen

Szabaduljon meg a PUP-jától!

A vírusok, férgek, trójaiak és más kártevők után a potenciálisan kéretlen programok (angolul potentially unwanted programok, azaz PUP-ok) okozzák a legtöbb problémát az internetezőknek, és egyben a legnagyobb fejtörést a vírusvédelmi szoftverek készítőinek. Ennek oka, hogy az ingyenes szoftverek vezető gyártói közül sokan döntöttek úgy a múlt években, hogy nem elégednek meg a freemium értékesítési modellből származó haszonnal, hanem a programjaik alapváltozataival is pénzt szeretnének keresni.

Brummogók bemehetnek: mackófesztivál a pesti állatkertben

Holnaptól keddig négy napon át tartó mackófesztivállal várja a nagyközönséget a Fővárosi Állat- és Növénykert. A különféle medvékhez kapcsolódó programokat, látványetetéseket, arcfestést, kézműves foglalkozást, mézkóstolót és sok más érdekességet kínál a városligeti intézmény. A 14 évesnél fiatalabbak – ha brummognak is – ingyen léphetnek be.

Bécsi anziksz: múlt és jelen találkozása az okostelefonon

Honlapot hozott létre a bécsi Osztrák Nemzeti Könyvtár történelmi képeslapok böngészésehez. Az AKON (Ansichtskarten Online) oldalhoz mostantól ingyenes okostelefonos alkalmazás is tartozik, amellyel városnézés közben az épp látott nevezetesség történelmi összehasonlításba helyezhető.

„Ingyenes november” a királyi rezidenciákon

Óriási érdeklődésnek örvendett tavaly ez a kezdeményezés. Ezért második alkalommal az idén négy királyi rezidencián: a krakkói Wawelben, a varsói királyi várban, a varsói Łazienki-palotában és a wilanówi palotában egész novemberben a látogatók ingyenesen tekinthetik meg a gyűjteményeket.

Bátor Tábor ingyen tarifa – fizet a szolgáltató

Mostantól a támogatók benevezhetnek a Bátor Tábor Alapítvány mobilflottájába. A telefoncsomag különlegessége, hogy a tarifa használói egymás között ingyen beszélhetnek, ráadásul a Telenor minden előfizető után havonta 900 Ft-tal támogatja Bátor Tábor Alapítvány munkáját.

MinDig TV ingyen: júliustól kilenc tévécsatornán

Július 1-jén megkezdődik az M4 Sport program próbasugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában. A csatorna HD-minőségben, az egész országban fogható lesz, ezzel az előfizetési díj nélkül elérhető tévécsatornák száma kilencre, a HD-minőségben sugárzott programoké négyre bővül. Az M4 Sport HD csatornán nézhetők a többi között a labdarúgó Bajnokok Ligája, a magyar NB1 mérkőzései, a Forma-1-es futamok élő közvetítései.

címkék:  M4 SportMindig TVingyen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >