Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: ingyen

WiFi-ballon 4G-vel – ingyen

Hatalmas, héliummal töltött ballonról szórja a WiFi-t a Telenor a fiatalok kedvelt találkozóhelyén, az éjjel-nappal forgalmas budapesti Erzsébet téren. Az ingyenesen elérhető internet-kapcsolatot a Hipernet 4G táplálja. Az Erzsébet téri Movilfest házban bárki ingyen kaphat szakmai segítséget a filmek vágásához, utómunkájához.

UPC Phone: ingyenes kiegészítő szolgáltatás mobilra

Az UPC ma bejelentett, ingyenes kiegészítő szolgáltatása révén a társaság előfizetői bárhová magukkal vihetik és mobil eszközökön is használják kábeles UPC telefon-előfizetésüket. Az UPC Phone nevű mobil alkalmazással az előfizetők ugyanolyan kedvező vagy éppen ingyenes vezetékes percdíjakkal kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy munkahelyükön.

Vízilabda-aréna az Erzsébet híd tövében

Drávucz Rita, Alexandar Sostar, Kiss Gergő, Kósz Zoltán ésSzécsi Zoltánvilág-, Európa- és olimpiai bajnok vízilabdások nyitották a meg ma a budapesti Belvárosban, a Március 15. téren felépült látványmedencét, a Vodafone vízilabda-arénáját. Az arénában a budapesti vízilabda Európa-bajnokság utolsó négy napján 290 néző szurkolhat, nézheti közösen a meccseket és – remény szerint – ünnepelheti majd a hazai sikereket.

Németül tanulnak a bécsiek

A „Németóra a parkban” program részeként a szó valós értelmében a közparkokban tartanak ingyenes német nyelvtanfolyamokat a migrációs háttérű bécsiek számára az osztrák fővárosban. A tanárok a helyszínen verbuválják a diákokat.

Mától ingyen Facebook-használat

Mától augusztus 31-ig itthon a Telenor több mint egymillió mobilinternet-előfizetője ingyen használhatja a Facebookot mobileszközén és számítógépén. Adatforgalmi korlát nélkül követheti hírfolyamát és oszthatja meg élményeit, a számára fontos híreket, véleményét és nyári fotóit a közösségi felületen

Studium Generale: ingyenes érettségi-felkészítő tábor

Ingyenes érettségi felkészítő tábort szervez a középiskolai végzős évük előtt álló diákoknak a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-felkészítője, a Studium Generale. A tábort Somogyzsitfán rendezIK július 16–23-a között. Az egyetem hallgatói naponta 2×3 órában, négy-ötfős) csoportokban tanórákkal, illetve előadásokkal készülnek matematika, történelem és elméleti közgazdaságtan tantárgyakból.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >