Címke: ingyen

Internet-világnap: kikapcsolt adatforgalom-számlálók

Az internet mai világnapjának üzenete (immár 2002 óta), hogy a minden ember részesüljön a világháló áldásaiból. Éppen ezért május 18-án, ezen a jeles napon a Telenor minden ügyfele ingyen használhatja a Hipernet-hálózatot, továbbá – akinek módjában áll – a szolgáltató MyTV-jén, kedvcsináló gyanánt, ugyancsak ingyen megtekinthet három tévésorozatot. 

Ingyen használhatják otthon a Microsoft Office-t a felsőoktatásban részt vevők

A Tisztaszoftver Program részeként a felsőoktatási hallgatók is ingyenesen tölthetik le öt számítógépre, laptopra, és további öt mobil eszközre a Word, az Excel és a PowerPoint legfrissebb változatát – vált ma hivatalosan ismertté a győri Széchenyi István Egyetemen. A diákoknak és hallgatóknak a letöltéshez az Educatio Nonprofit Kft. által kialakított webes felületen kell regisztrálniuk.

Ingyen Google-eszközök civil szervezeteknek

Magyarországra is megérkezett a Google Nonprofit Szervezeteknek program, amivel időt és pénzt takaríthatnak meg a hazai nem nyereségérdekelt szervezetek. Havonta több mint 2,5 millió forintnak megfelelő ingyenes hirdetési keret, videók készítése, valamint ingyenes irodai szoftvercsomag - ezt nyújtja az arra jogosult szervezeteknek a program.

Mackófesztivál, medveárnyék észlelés – brummogóknak ingyen

A népi időjóslás rendszerint egy-egy jeles, több generáció megfigyelései alapján kiválasztott nap aktuális időjárása alapján igyekezett következtetni hosszabb időszakok várható időjárására. Ilyen jeles napnak számít Gyertyaszentelő Boldogasszony napja február 2-án.

Ingyenes lesz a Windows 10

Szerdán bemutatta legújabb operációs rendszerét a Microsoft. Az egyik újdonság, hogy a Windows 10-re frissítés ingyen lesz azoknak, akik legális 7., 8. vagy 8.1-es Windowst használnak. Igaz, csak egy évig, utána mindenkinek fizetnie kell, ha váltani akar.

Három napig korlátlan Hipernet

December 24–25–26-án korlátlan Hipernet-hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek az idén 20 éves Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >