Címke: ingyen

Bécsi közbringák: az első óra ingyenes

Az idei első negyedévben havonta megkettőződött a közbringát használók száma az osztrák fővárosban; 2005 óta nem volt példa ekkora növekedésre. Tavaly 480 ezer regisztrált használója volt a Citybike-rendszernek; a közkerekezők 790 ezer alkalommal összesen 2,5 millió kilométert tettek meg.

Mackófesztivál a pesti állatkertben – brummogóknak ingyenes

A hónap utolsó napján kezdődik a három napon át tartó mackófesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A hagyományos rendezvényen a medvékkel kapcsolatos programok sokaságával, valamint nagy belépési kedvezménnyel várják a látogatókat. Brummogó gyerekeknek ingyenes.

Kulturpass – kártya művészetre és kultúrára éhezőknek

A kispénzű embereknek is joga van a kultúrához és a művészethez. A Kulturpass igazolvány ingyenes mozi- és színházjegyet, illetve múzeumi belépővel jár a rászorulók számára. A programokra karácsonykor különösen nagy az igény Ausztria-szerte 600 kulturális intézmény várja ingyenes belépési lehetőséggel az 50 ezer Kulturpass-tulajdonost. .

Mától ingyenes WiFi Veszprém központjában

Egyedülálló karácsonyi ajándékkal lepi meg a veszprémieket az Invitel és a város önkormányzata: a szolgáltató ingyenes vezeték nélküli hálózatot épített ki a Kossuth Lajos utcában. Az „Invitel_Szabadon” hálózatra jelszó nélkül bárki rákapcsolódhat noteszgépével, okostelefonjával, bárki ingyen böngészhet és kommunikálhat a világhálón.

címkék:  HD-tvInvitelVeszprémWiFiingyeninternet
Telekom-egészségbiztosítás – ingyenes orvosi tanácsadás

Új szolgáltatással bővült a Magyar Telekom biztonság-programja. A Telekom Egészségbiztosítás ingyenes orvosi tanácsadás mellett kritikus egészségügyi helyzetekben nyújt biztos és gyors anyagi segítséget. A biztosított akár egymillió forintnál többre is számíthat akkor, amikor a legnagyobb szüksége lehet rá.

Fuso Prémium mostantól internetes böngészővel is

Mától internetes böngészőn is elérhető a fuso Premium nevű független, havidíjas streaming video (SVOD) szolgáltatás. A Fuso Ecosystems Nyrt. fejlesztésével immár a hazai internetezők négyötöde választhat a Disney és a Miramax sok száz, többségében HD-minőségű, szinkronizált és eredeti nyelvű produkcióiból. A filmkínálat folyamatosan bővül, hamarosan jön az androidos applikáció, és a játékkonzolok sem maradnak ki a jóból.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >