16. AV Trend & Hifi Show

Címke: ingyen

MinDig TV ingyen: júliustól kilenc tévécsatornán

Július 1-jén megkezdődik az M4 Sport program próbasugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában. A csatorna HD-minőségben, az egész országban fogható lesz, ezzel az előfizetési díj nélkül elérhető tévécsatornák száma kilencre, a HD-minőségben sugárzott programoké négyre bővül. Az M4 Sport HD csatornán nézhetők a többi között a labdarúgó Bajnokok Ligája, a magyar NB1 mérkőzései, a Forma-1-es futamok élő közvetítései.

címkék:  M4 SportMindig TVingyen
Bécs: ingyen látásvizsgálat és szemüveg hajléktalanoknak

Ez év tavasza óta ingyenes látásvizsgálatot is igénybe vehetnek a bécsi hajléktalanok. A felírt szemüveget a Bécsi Látszerész-akadémia hallgatói készítik el – szintén ingyen. Bécs városa évente 60 millió eurót fordít a hajléktalanok ellátására; 90 intézményben 5000 lakó- és alvóhelyet, valamint nappali melegedőket tart fenn.

Windows 10: július 29-től ingyenes frissítésként letölthető

Visszatér a Start menü, az újdonságok pedig személyesebbé, hatékonyabbá és szórakoztatóbbá teszik a Windows használatát – jelentette be a Microsoftm, hozzátéve: július 29-től teszi elérhetővé a Windows 10 operációs rendszert 190 országban. A Windows 10-et a Windows 7 és Windows 8.1* operációs rendszert használók ingyenes frissítésként tölthetik le a számítógépeikre.

Internet-világnap: kikapcsolt adatforgalom-számlálók

Az internet mai világnapjának üzenete (immár 2002 óta), hogy a minden ember részesüljön a világháló áldásaiból. Éppen ezért május 18-án, ezen a jeles napon a Telenor minden ügyfele ingyen használhatja a Hipernet-hálózatot, továbbá – akinek módjában áll – a szolgáltató MyTV-jén, kedvcsináló gyanánt, ugyancsak ingyen megtekinthet három tévésorozatot. 

Ingyen használhatják otthon a Microsoft Office-t a felsőoktatásban részt vevők

A Tisztaszoftver Program részeként a felsőoktatási hallgatók is ingyenesen tölthetik le öt számítógépre, laptopra, és további öt mobil eszközre a Word, az Excel és a PowerPoint legfrissebb változatát – vált ma hivatalosan ismertté a győri Széchenyi István Egyetemen. A diákoknak és hallgatóknak a letöltéshez az Educatio Nonprofit Kft. által kialakított webes felületen kell regisztrálniuk.

Ingyen Google-eszközök civil szervezeteknek

Magyarországra is megérkezett a Google Nonprofit Szervezeteknek program, amivel időt és pénzt takaríthatnak meg a hazai nem nyereségérdekelt szervezetek. Havonta több mint 2,5 millió forintnak megfelelő ingyenes hirdetési keret, videók készítése, valamint ingyenes irodai szoftvercsomag - ezt nyújtja az arra jogosult szervezeteknek a program.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >