Címke: internet

A túléléshez fel kell hajtani a digitális sztrádára – internet, okoseszközök, képernyők

Friss lendülettel rugaszkodik el a hazai médiapiac a válságot követő nehéz évek után. A hagyományos média már nem vetélytársként, hanem a fejlődés serkentőjeként tekint az internet által fűtött technológiai forradalomra. A közösségi oldalak és az okoseszközök teljesen átalakítják a médiafogyasztási szokásokat. Az idén húszéves Media Hungary konferencia a hazai médiaipar gigarendezvényeként kiemelten foglalkozik a digitális szemlélet térnyerésével a hazai médiapiacon. A magyar médiapiac kezd magához térni a 2008-ban elharapódzó gazdasági válság által okozott sokkból. Az utóbbi néhány évben a digitális forradalom azonban teljesen átírta a játékszabályokat.

Tavaly hatból öt nagyvállalatot ért kibertámadás

Napjaink teljesen behálózott világában már nem az a kérdés, hogy valakit megtámadnak-e a kibertérben, hanem az, hogy mikor. A Symantec 20. éves internetbiztonsági jelentése (ISTR) rámutat: a kiberbűnözők egyre gyakrabban új taktikát alkalmazva támadnak: beszivárognak a hálózatba, majd a nagyvállalati infrastuktúrát kihasználva, a rendszert a cégek ellen fordítva, kerülik el a lelepleződést.

Nevelőkampány az online gyűlölködés ellen

Ma a Disney-csatorna és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat – a magyarországi Safer Internet Program (SIP) konzorciumának vezetője – megkezdte az országos Add Friend-kampányt, melynek célja, hogy felhívja a gyerekek és a fiatalok figyelmét a gyűlölködés káros következményeire, és bátorítsa őket az interneten tanúsított helytelen viselkedés határozott elutasítására.

Kaspersky Total Security – átfogó védelem a kiberbűnözés ellen

A Kaspersky Lab bemutatta legújabb, otthoni felhasználóknak szánt biztonsági megoldását, a Kaspersky Total Security – multi-device-t. A megoldás a Kaspersky PURE utódja, amely arra készült, hogy megóvja a modern internethasználókat a kiberfenyegetésektől.

A betörők gyakran nappal jönnek – figyelmes szomszéd, kutya, riasztó a legjobb védelem

A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei szerint az ingatlanok tulajdonosai nagyon sokat tehetnek azért, hogy ne váljanak betörés áldozatává. Minél több védelmi eszközt szerelnek fel, annál valószínűbb, hogy a betörők nem próbálkoznak a bejutással. Biztosító-kárszakértők szerint a gazdag környéken található lakások eleve figyelemfelkeltők, ráadásul a tulajdonosok sajnos nagyon sokszor óvatlanok.

Tóth Edit a digitális média parancsnoka a Boschnál

Március 1-jétől Tóth Edit tölti be a digitális média projekt-koordinációért felelős pozíciót a magyarországi Bosch-csoportnál. A mostanáig vállalati kommunikációs asszisztensként dolgozott Edit feladatai közé tartozik ezentúl a cégcsoport weboldalainak, a közösségimédia-csatornáknak, valamint a központi kiadású belső kommunikációs kiadványoknak és felületeknek teljes körű fejlesztése, különös tekintettel a tartalmi, marketing és technikai szempontokra. Tóth Edit öt év óta dolgozik a vállalatnál, a többi között a kezdetektől aktívan részt vesz a Bosch-csoport hivatalos facebook-profiljának stratégiai kidolgozásában, tartalmi fejlesztésében. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >