Címke: internet

Szép új tévévilág: együttműködik az Ericsson és a Google

Az Ericsson MediaFirst tv-latformja integrálódik a Google Android tévészolgáltatásához, hogy szélesítse a fizetős tv-szolgáltatók rendelkezésére álló set-top boksz-opciók kínálatát. A szolgáltatók hozzáférhetnek az Android tv-ökoszisztémájához, ezzel a szolgáltatások széles skálája és új bevételi lehetőségek nyílnak meg előttük. A fogyasztók azonnal megvásárolható fizetős tv- és OTT-tartalmakat, illetve sokkal gördülékenyebben működő és jobban integrált élményt kapnak – derül ki az Ericsson szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatójából.

Juncker nagyszabású kezdeményezéseket jelentett be az EU egységének erősítésére

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker ma Strasbourgban az Európai Parlament plenáris ülésén tartotta az Unió helyzetét értékelő idei beszédét. A jövő évi prioritásokat vázolva az elnök elmondta: „Meggyőződésem, hogy a következő tizenkét hónap döntő fontosságú lesz, ha vissza akarjuk állítani uniónk...

Karnyújtásnyira élő eltűnt gyerekek

Eltűnt gyerekek fényképeivel borított óriási falfelület jelent meg a budai Sirály sétányon. Ezek a gyerekek – szerencsére – csak virtuálisan nincsenek jelen időnként, fizikailag nem veszett nyomuk. Szüleiknek azonban mégis hiányozhatnak a nap bizonyos időszakaiban, akkor, amikor eltűnnek az internet világában. Valójában senki sem tud(hat)ja pontosan, merre is járnak, a világháló melyik bugyrában tartózkodnak éppen.

Távközlési szolgáltatók megtámadására készülnek a kiberbűnözők

A Kaspersky Lab biztonsági jelentése szerint kiberbűnözők belső embereket használnak a telekommunikációs hálózatok és előfizetői adatok kifürkészéséhez: vagy alvilági csatornákon toboroznak elégedetlen alkalmazottakat, vagy nyilvános oldalakról szerzett kompromittáló információkkal zsarolják a személyzetet.

Határok nélküli Európa – határtalan kommunikáció

A Deutsche Telekom az új „Európa” kampányában Andrea Bocelli sztártenorral együtt hangsúlyozza az egységes hálózat által összekapcsolt Európa fontosságát. A bennünket „láthatatlanul is körülvevő és összekötő hálózat” gondolata a vezető európai távközlési szolgáltató, a Deutsche Telekom stratégiájába illeszkedik.

Online-rablás áldozatai lehetnek a külföldet járók

Az utazóknak csaknem a fele pénze elvesztését tekinti a külföldön rá leselkedő három nagy veszély egyikének; a hitelkártya-csalástól a válaszadók jó harmada tart. Az aggodalmak nagyon is megalapozottak. A Kaspersky Lab kutatása megállapította: a kutatás ugyancsak megállapította, hogy a felmérésben részt vevők  több, mint ötöde szenvedett el pénzveszteséget, minden 12. pedig kártyacsalás áldozata lett, miközben külföldön tartózkodott.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >