Címke: internet

Kaspersky Total Security – átfogó védelem a kiberbűnözés ellen

A Kaspersky Lab bemutatta legújabb, otthoni felhasználóknak szánt biztonsági megoldását, a Kaspersky Total Security – multi-device-t. A megoldás a Kaspersky PURE utódja, amely arra készült, hogy megóvja a modern internethasználókat a kiberfenyegetésektől.

A betörők gyakran nappal jönnek – figyelmes szomszéd, kutya, riasztó a legjobb védelem

A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei szerint az ingatlanok tulajdonosai nagyon sokat tehetnek azért, hogy ne váljanak betörés áldozatává. Minél több védelmi eszközt szerelnek fel, annál valószínűbb, hogy a betörők nem próbálkoznak a bejutással. Biztosító-kárszakértők szerint a gazdag környéken található lakások eleve figyelemfelkeltők, ráadásul a tulajdonosok sajnos nagyon sokszor óvatlanok.

Tóth Edit a digitális média parancsnoka a Boschnál

Március 1-jétől Tóth Edit tölti be a digitális média projekt-koordinációért felelős pozíciót a magyarországi Bosch-csoportnál. A mostanáig vállalati kommunikációs asszisztensként dolgozott Edit feladatai közé tartozik ezentúl a cégcsoport weboldalainak, a közösségimédia-csatornáknak, valamint a központi kiadású belső kommunikációs kiadványoknak és felületeknek teljes körű fejlesztése, különös tekintettel a tartalmi, marketing és technikai szempontokra. Tóth Edit öt év óta dolgozik a vállalatnál, a többi között a kezdetektől aktívan részt vesz a Bosch-csoport hivatalos facebook-profiljának stratégiai kidolgozásában, tartalmi fejlesztésében. 

Tombolnak a digitális csirkefogók – terroristák vadásznak titkainkra

Bajban, finomabban szólva: gondban, nagy gondban vannak mindazok, akik az internetre kapcsolódnak. Mi több, még azok is, akik nem. Mert ha csupán egy ártalmatlannak látszó pendrive-ot, USB-tárolót csatlakoztatnak a számítógépükhöz, igen nagy valószínűséggel még akkor is megfertőződhetnek – derül ki a Ciscónak, az internetes hálózati piac vezetőjének a ma bemutatott éves biztonsági jelentéséből.

Így védi a személyes adatokat az IBM

Mind több online szolgáltatás követeli meg valamely személyes adat – név, lakcím, esetleg bankkártyaszám – megadását, ezek azonban könnyen rossz kezekbe is juthatnak. Az IBM kutatói által kidolgozott Identity Mixer felhőmegoldás segítségével bárki maga határozhatja meg, hogy mikor, kinek, mely adatait szolgáltatja ki az interneten.

Huawei: 10 milliárdos bejelentés a 10. születésnapon

Különösen fontos bejelentéseket tett ma délben a világ egyik info-kommunikációs óriásának, a kínai (shenzeni) gyökerű Huawei Technologies magyar leányvállalatának vezetősége a cég biatorbágyi Európai Ellátó- és Logisztikai Központjában. A leginkább közérdekű: a társaság tízmilliárd forintot fordít a hazai szélessávú vezetékes internet fejlesztésére. A közeli jövőben kereken 140 ezer háztartásba juttatja el világhálót – természetesen partnereivel együttműködésben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >