Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: internet

Két és félszeresére gyorsította internetjét a DIGI

A mintegy 800 ezres ügyfélkört kiszolgáló vállalkozás mostantól automatikusan a meglévő 2,5-szeresére növelte előfizetőinek az internet sebességét – változatlan áron és külön kötelezettségek nélkül. A DIGI eddigi csomagjai helyébe a DIGINet 50, DIGINet 100 és DIGINet 200 elnevezésűek lépnek.

Irak: Bevölkerung umgeht Websperre mit App

Die Smartphone-App "Firechat" der US-Firma Open Garden ermöglicht es Nutzern auch ohne Internetverbindung, Nachrichten untereinander zu verschicken - alleine in der vergangenen Woche wurde die Software rund 40.000 Mal im Irak heruntergeladen. Der Grund: Der Vormarsch der Dschihadistengruppe Islamischer Staat im Irak und in Großsyrien (ISIS) hat die irakischen Behörden dazu veranlasst, den Zugang zum Internet und bestimmten sozialen Online-Plattformen deutlich einzuschränken. (Bild: Irak: User finden Alternativen zu den Websperren / Foto: flickr.com/Rasoul Ali)

Az IPTV-é a jelen, még inkább a jövő – tízezres megtakarítás tévé-előfizetéseken

A magyar televízió-előfizetők többsége nem érdeklődik kedvezőbb lehetőségek iránt, így benne ragad a drágább előfizetésekben. A leggyakoribb hiba, hogy a hűségnyilatkozat lejárta után az előfizető nem újítja meg a szerződést, vagy nem keres olcsóbb lehetőségeket. Pedig néhány perc alatt akár évi 30–40 ezer forintot is lehetne spórolni – derül ki az Internetet.hu távközlési árösszehasonlító oldal elemzéséből.

Ingyenes VoIP-szolgáltatások: árak, lehetőségek, tiltások

Az Európai Unió tagállamai közül Magyarországon a legnagyobb azon háztartások aránya, amelyek nem használják ki az interneten keresztüli telefonálás (VoIP) lehetőségét: ingyenes online csatornákon keresztül csupán a háztartások 27 százaléka telefonál. Az Európai Unióban ez az arány átlagosan 32 százalék.

Itt a legfrissebb Kobak – középpontban a média

Könyv formájában is megjelent a tavaly szeptember 25–27. között megrendezett VII. nemzetközi médiakonferencia előadásainak anyaga a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szerkesztésében, a médiahatóság (NMHH) támogatásával készült el.A fiatalok többsége a szabadidejét továbbra is a televízió és az internet között osztja meg.

Szabad internetpiacra, a barangolási díj megszüntetésére szavaztak az EP-ben

Az internethez hozzáférést nyújtó szolgáltatók gazdasági vagy egyéb okból nem akadályozhatnak vagy lassíthatnak egyes szolgáltatásokat: így fogalmaz a távközlési jogszabálycsomag csütörtökön az Európai Parlamentben elfogadott legfrissebb változata. A képviselők az unión belül fizetendő barangolási díjak 2015. december 15-től kezdődő betiltása mellett foglaltak állást.

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >