ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: invitech solutions

Hódít a „vezetékes okostelefon”

Megháromszorozódott az IP (internet)-alapú telefonszolgáltatást használó üzleti ügyfelek száma az utóbbi esztendőkben – derül ki az Invitech Solutions által kínált IP-mellék iránti igényekből. Következésképpen: a vezetékes technológiák szerepe a következő években is meghatározó marad, sőt – az IP Center fejlődésével –az IP-alapú üzleti telefonszolgáltatások népszerűsége tovább nőhet is.

Ismét InnoMax-díj – a közjót szolgáló újítások

Megint meghirdette az Invitech Solutions az innovációs pályázatát: az Invitech InnoMax-díjra három kategóriában lehet pályázni. A megújult díjak középpontjában a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közjót szolgáló innováció segítése áll. Az „InnoApps” kategóriában továbbra is a saját alkalmazást fejlesztő, harminc évesnél fiatalabbak jelentkezését várják.

Invitech: új márka, új cég az üzleti távközlési piacon

Az Invitel társaságcsoport vállalati és nagykereskedelmi üzletága Invitech Solutions márkanév alatt, külön gazdasági társaságban folytatja működését. Az Invitel csaknem két évtized óta meghatározó részvevő a távközlés, az informatika, az adatközponti és felhőszolgáltatások területén.