ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: kényelem

Újra kedveltek a földszinti lakások

A 19. század végéig kiváltságnak tekintették a földszinti lakást. Többnyire kényelmi okokból: nem kellett lépcsőzni, nem volt szükség az akkoriban ritkaságnak számított liftre és nem volt gond a vízellátással sem – ami az emeleti lakások esetében sokszor nagy gond volt.

Okosotthon: biztonságot és kényelmet kínál

A holnap záruló berlini IFA-kiállításon olyan új okosotthon-megoldásokat mutat be a Bosch, amelyekkel az élet az eddiginél biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tehető. „Egy-egy füstriasztóval és mozgásérzékelővel, valamint szituációkezelővel bővítettük a Bosch okosotthon-rendszerét" – mondta el munkatársunknak a Robert Bosch Smart Home GmbH ügyvezető igazgatója.

Budapest–Bécs-München: a szokásosnál több vasúti kocsival

A MÁV-Start Zrt. az adventi időszak várhatóan megnövekvő utasforgalmi igényeit kiszolgálva, a szokásosnál több kocsival közlekedtet Budapest–Bécs–München viszonylatban néhány nemzetközi vonatot. 

A kényelmes cipőket szeretik a magyarok

A kényelem a legfontosabb kiválasztási szempont a magyarok számára, amikor új cipőt vásárolnak, és ezzel párhuzamosan leginkább az utcai cipőket kedvelik honfitársaink, derül ki egy online kutatásból.

Párbeszéd a férfiakkal a galamb jegyében Miután egy hónappal ezelőtt a hölgyeknek igyekezett a kedvében járni újdonságaival Dove (galamb) márka, mostantól a férfiakkal kezdeményezett párbeszédet a a szépség és a jól ápoltság jegyében. Ennek az igyekezetnek az első felvonásaként bejelentette az ifjú és kevésbé ifjú uraknak (gyakorlatilag valamennyi férfinak) szánt új termékcsaládját. A Men+Care újdonságok a bőrt a kiszáradás ellen hatékonyan védő Micromoisture-technológián alapulnak. (A képen: Till Attila, az új termék nagykövete.)
Logitech Wireless Desktop MK710 – billentyűzet és egér hároméves elem-élettartammal Laptophoz kínálja kiegészítőként a Logitech a ma bemutatott Wireless Desktop MK710 jelű billentyűzet–egér-együttesét. Sajátossága az energiatakarékosság: a kettős működtetéséhez használt elemek akár három évig bírják a „kiképzést”.

1 2   >