ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: kisvállalat

Csillagködbe burkolódzó hálózat

Pompás névre keresztelte a Zyxel a felhőből vezérelhető hálózati eszközcsaládját: Nebula (csillagköd). Ez az új technológia a kisvállalatok számára kínál minden eddiginél egyszerűbb hálózatmenedzselési megoldást. Az új Nebula-termékválaszték egy felhőmenedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhőmenedzselt switch-eszközből (NSW) és egy felhőmenedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).

Tetemes károkat okoz az adatszivárgás hazánkban

Lezárult a Compliance Data Systems Kft.-nek az ITBN 2012 konferencián bejelentett online felmérése a hazai adatszivárgás elleni védelemről. A válaszok tárgyilagos képet adnak a hazai IT-biztonságról, amelynek elemzésekor látható: a vállalatok informatikai biztonsága egyelőre nem tud megfelelő választ adni a felmerülő biztonsági kihívásokra, illetve a cégek döntő többsége még felbecsülni sem képes, hogy mekkora kár éri egy-egy adatszivárgási incidens alkalmával.

Keresőoptimalizálás kicsiknek is – talált, nyert

Sokat nyerhet egy vállalat azzal, ha webes felületeit az internetes keresőszoftverek logikájához igazítja: így léphet az elsők közé a találati listákon. Ez nem újdonság. Az viszont igen, hogy mindez megtehető az eddigi módszerekhez képest olcsóbban és rugalmasabban is.

Canon – gazdaságosság feketén-fehéren Mindenekelőtt kis vállalatok, munkacsoportok számára kínál hatékony és költségcsökkentő megoldásokat a Canon imageRUNNER 2300 és 2500 jelű multifunkciós gépei. Mindkét széria megkapta az elegendhetetlen EnergyStar minősítést, takarékos energia-felhasználásuknak köszönhetően  a kategória vezető készülékei.
SAP Business One 8.8: vállalatirányítás kis magyar cégeknek Mostantól itthon is elérhető a SAP Business One 8.8 vállalatirányítási (ERP) megoldás – jelentette be a SAP Hungary. Az új termék három évvel követi elődjét, a SAP Business One 2007A-t.
Gartner: a D-Link piacvezető a kisvállalati hálózati kapcsoló piacon A Gartner legfrissebb jelentése szerint a kisvállalati kapcsolók (switch) piacán a 2008. év piacvezetője a D-Link. A cég pozíciói jócskán erősödtek a nagyvállalati switch piacon is, melyet a világpiaci második hely mellett számos, figyelmet keltő hazai megrendelés is mutat.

1 2   >