ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: kkv

Uniós finanszírozás: 160 millió € kkv-knak

Az Európai Beruházási Alap (EBA) és az UniCredit ma garanciamegállapodást írt alá, melynek révén nyolc országban, köztük Magyarországon könnyebben juthatnak finanszírozáshoz az innovatív kis- és középvállalkozások (kkv-k) és a közepes piaci tőkeértékű vállalatok.

A Facebook lesz az új internet?

Van-e jövője a weboldalaknak és a mobil alkalmazásoknak a közösségi hálózatok mellett? – Ma a weboldalak és a webáruházak különféle változatai a legtöbb cég esetében a digitális jelenlét alapköveinek számítanak. Sokan el sem tudják képzelni az üzleti életet a webes megjelenésük nélkül, miközben a közösségi platformokra csak mint kiegészítőre, jobb esetben forgalomterelőre gondolnak – állítja az Infovilágnak írt eszmefuttatásában Lévai Richárd közösségimédia-specialista, az RG Stúdió munkatársa.

Hódít a „vezetékes okostelefon”

Megháromszorozódott az IP (internet)-alapú telefonszolgáltatást használó üzleti ügyfelek száma az utóbbi esztendőkben – derül ki az Invitech Solutions által kínált IP-mellék iránti igényekből. Következésképpen: a vezetékes technológiák szerepe a következő években is meghatározó marad, sőt – az IP Center fejlődésével –az IP-alapú üzleti telefonszolgáltatások népszerűsége tovább nőhet is.

Jutalék nélkül szárnyaló profi kkv-k

Egyről a kettőre vagy ötről hatra jutni – az egyik legnagyobb kihívás a hazai vállalkozások előtt. A sikeres üzleti gyakorlatok eltanulása üzletmentő, a jó példa ragadós lehet. Ehhez nyújt profi segítséget immár nyolcadik alkalommal hazánk legnagyobb üzleti kapcsolatépítő találkozója, az országos networking-konferencia.

Energiaár-zuhanás a láthatáron?

Bár a vállalati fogyasztók már 6–8 éve a szabadpiacon is beszerezhetik a működésükhöz szükséges villamos energiát és földgázt, a kis- és középvállalatok 72 százaléka még sosem kért árajánlatot energiakereskedőtől avégett, hogy csökkentse közüzemi kiadásait – derül ki a Tarifa24 felméréséből. Az első online energiabróker adatai szerint a megkérdezettek 44 százaléka nem számít érdemi díjváltozásra, negyede díjemelkedéssel kalkulál.

Európai beruházási terv: több mint 1 milliárd euró az európai kkv-kba és kezdő cégekbe

Az év eleje óta az Európai Befektetési Alap (EIF) különféle európai tőkealapokkal több mint egymilliárd euró értékben kötött olyan beruházási megállapodásokat, amelyek segítik a sajáttőke-finanszírozást vállalkozások számára. E megállapodások révén az alapkezelők ígéretes startupokba, kkv-kba és közepes méretű vállalkozásokba fektethetnek...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >