ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: kommunikációs igazgató

Szabó Béla a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója

Szabó Bélát, a DDB jelenlegi stratégiai és innovációs igazgatóját  nevezték ki a Magyar Telekom új csoport kommunikációs igazgatójává. Május 15-től irányítja a Telekom-csoport kommunikációs tevékenységét, márka-menedzsmentjét, szponzorációs és rendezvény-tevékenységét, külső és belső kommunikációját, valamint médiastratégiáját.

Bánhegyi Zsófia távozik a Magyar Telekomtól

A Magyar Telekom csoport kommunikációs igazgatója, Bánhegyi Zsófia március 31-én távozik a cégtől. Karrierjét a Magyar Turisztikai Ügynökség marketing-kommunikációért felelős vezérigazgató-helyetteseként folytatja április 3-tól. Bánhegyi Zsófia 2012 nyarán csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz, ahol a T-Systems Magyarország marketing és kommunikációs igazgatójaként a nagyvállalati és államigazgatási ügyfeleket kiszolgáló, öt elődcégből létrejött vállalat márkájának hazai felépítésén dolgozott, később a T-Systems menedzsmentjének tagja is lett. Az új, integrált kommunikációs szervezet élére 2015. október elsején nevezték ki. Utódjáról később dönt a cég vezetése.

Kutas István, a Telenor kommunikációs igazgatója

Július 11-től Kutas István tölti be a Telenor vállalati kommunikációs igazgatói posztját. A jó évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember feladata a vállalatfejlesztési ágazaton belül a kommunikációs területek koordinálása, illetve a vállalati kommunikáció erősítése a Telenor sajtókapcsolatain és a közösségi médiacsatornákon keresztül.