Címke: kormány

Sugárzó korrupció: nem akarnak atomerőművet a magyar fiatalok

Az évezredekig sugározó atomhulladék, az orosz atomerőmű és korrupt politikusok helyett inkább nap- és szélenergiát szeretnének a fiatalok a jövőben. Az Energiaklub az EFOTT-on fesztiválozókat kérdezte, akiknek a véleménye egységes, ha arról van szó, hogy milyen energetikai jövőt képzelnek el Magyarország számára.

Külső erők, háttérhatalmak irányítják Magyarországot?

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, június 10–15. között, 1000 személy megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta az összeesküvés-elméleteket és a nyilvánosságbeli megítélésüket. A megkérdezettek harmada egyetért azzal az állítással, hogy valójában nem a kormány irányítja az országot, hanem mások mozgatják a szálakat. A válaszadók majd' kétharmada gondolja úgy, hogy az egész világot egy szűk elit irányítja, és több mint fele, hogy a menekültválságot amerikai érdekcsoportok szándékosan idézték elő. Soros György személyes közreműködését a menekültválságban már kisebbség, a válaszadók harmada...

A Fidesz-hívek szerint is szélsőséges mértékű a korrupció – Matolcsy mondjon le!

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, május 12–17. között, 1050 személy megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a Magyar Nemzeti Bank és az alapítványai körüli botrányt és korrupciógyanús ügyeket, illetve megítélésüket a nyilvánosságban.

A méhek hatékony védelme közös ügy

Alulírottak azt kívánjuk, hogy a magyar kormány tegyen meg mindent a beporzók és a hazai élővilág védelmében. Tiltakozunk ezért az ellen, hogy Magyarország 120 napos eseti engedélyt kért méhegészségügyi kockázattal járó három olyan rovarölő szerre, melyek használata jelenleg korlátozás alatt van az Európai Unióban. [1] A neonikotinoid derogációja által érintett háromszor 32 000 hektáron több kukorica- és napraforgó-vetőmag állítható elő, mint amennyi egy év alatt az egész országban elvetésre kerül. Ez nagy veszélyt jelent a hazai méh- és beporzóállományra, így az egész élővilágra, és végső soron az élelmiszer-termelés biztonságára.

Vissza-Miatyánk: vasárnap már kinyithatnak a boltok?

A kormány azt javasolja, hogy a parlament vonja vissza a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló törvényi szabályozást - jelentette be Rogán Antal, a miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter ma nem sokkal a déli harangszó előtt tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Szegény Kiss László! Ilyen az osztás, most az ő gatyája sz..os. Kiss László úszóedző, szövetségi kapitány, a nemzet Egérkéjének felfedezője, olimpiai bajnokok mestere, a sikerek, a kitüntetések halmozója csak néz ki a fejéből, és nem érti, miért szagolgatják annyian. Előkerült a dokumentum, 55 esztendővel ezelőtt ocsmány dolgot csinált, elkapták, megbüntették, aztán új életre bocsájtották, azóta büntetlen. Így, az újban lett, ami, a régit, hihette, belepte a pókháló.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >