Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: kormány

A gyermekek étkeztetésére ajánlják fel a bukott kormánytagok a különadó-különbözetet!

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy az új kormány megalakulásával posztjukról távozó miniszterek, államtitkárok végkielégítését kisebb mértékű különadó terheli – mondta Szanyi Tibor, az ellenzéki párt európai parlamenti (EP-) képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

RTL Klub: a sajtószabadság nemzeti érték

Ma 13 óra 59 perckor közlemény jelent meg az RTL Klub honlapján: „Határozottan visszautasítunk minden olyan vádaskodást, amely az RTL munkatársainak a demokráciába, a sajtószabadságba vetett hitét, szakmai és etikai hitelét vagy munkatársaink hazafiasságát kérdőjelezi meg. A sajtószabadság nemzeti érték, annak védelme mindnyájunk kötelessége.”

 

 
 

Az Origo-ügy: "a Magyar Telekom elkötelezett a sajtószabadság mellett"  –  a MÚOSZ tiltakozik

A Magyar Telekom az Origo Zrt. 100 százalékos tulajdonosaként kiemelten fontosnak tartja az Origo.hu szerkesztőségének teljes függetlenségét. Nem szólt és a jövőben sem szól bele az Origo szerkesztőségének munkájába, nem dönt a szerkesztőséget érintő személyi kérdésekről. A médiában vitatott személyi döntés az Origo Zrt. vezetőségének a döntése. A Magyar Telekom nem gyakorolt nyomást és nem kérte az Origo Zrt. vezetőségét a portál főszerkesztőjének leváltására. A Magyar Telekom határozottan cáfolja a sajtóban megjelent azon találgatásokat, amelyek az Origo.hu főszerkesztőjének távozását a Magyar Telekom és a Magyar Kormány közötti megállapodással hozzák összefüggésbe. 

Kilakoltatásra ítélt családok jajkiáltása

A Magyar Szociális Fórum ma arra kérte a kormányt, hogy a téli kilakoltatási tilalom április végi lejárta után se engedélyezze azoknak a családoknak, egyedülálló idős, beteg embereknek a kilakoltatását, akik az utcán köthetnek ki másik lakhatás híján.

Energiafüggőség 80% – tiltakozás Paks 2 ellen

Greenpeace-aktivisták ma látványos demonstrációval tiltakoztak Magyarország egyre nagyobb mértékű energetikai kiszolgáltatottsága ellen. Hazánk olaj- és gázfüggősége jelenleg csaknem 80 százalékos, az aláírt paksi megállapodással villamosenergia-termelésünk függősége a 2030-as években szintén megközelítheti a 80%-ot.

Kormány–Magyar Telekom: partnerségi megállapodás – 2018-ra minden háztartásban szélessávú internet

Ma délben partnerségi megállapodást írt alá Budapesten Orbán Viktor miniszterelnök és Timotheus Höttges, a Deutsche Telekom AG vezérigazgatója. Az esetleges fejlesztésekről szóló konkrét elemeket nem tartalmazó dokumentum a többi között rögzíti a magyar kormány szándékát az ország gazdasága versenyképességének fellendítésére, a Magyar Növekedési Terv megvalósítására. Leszögezi: a távközlési, infokommunikációs (IKT) ágazat adja a GDP nyolcadát és a gazdasági növekedés negyedét. Elismeri a Telekomnak a kezdetektől betöltött vezető, stratégiai szerepét a magyar távközlési és IKT-iparágban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9   >