ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: las vegas

Hollywoodi emléktárgyak kalapács alatt

A legtöbb hollywoodi sztár a halála után még jobban keres, mint az életében. Elvis Presley például éveken-évtizedeken át vezette a „leggazdagabb halottak” listáját, és csak a tavaly elhunyt Michael Jacksonnak sikerült letaszítania őt a trónról. E túlvilági celebek ráadásul nemcsak alkotásaikkal, hanem „kegytárgyaikkal” is gazdagítják a vagyonukat.

Az Ericsson a lakásokba viszi a térhatású tévéélményt Az olyan bombasiker filmek, mint például az Avatar, milliókat ismertettek meg a 3D fantasztikus világával. Mostantól egyre több és több néző szeretné otthona kényelmében is ugyanezt az élményt átélni. Elemzők előrejelzése szerint 2015-ig mintegy 80 millió 3D-technológiájú tv-készüléket értékesítenek; ez hatalmas mennyiség, elvégre az első készülékeket csak ez év elején mutatták be. A térhatású tévék eladásából származó bevétel elérheti a 60 milliárd dollárt.
CES 2010: a Cisco új fogyasztói videotermékei, telepresence otthonra A Cisco az idei Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállításon (CES) számos olyan új hálózati terméket és szolgáltatást jelentett be, amelyet a cég csakis az otthoni felhasználóknak fejlesztett. A fogyasztói video-kommunikációs élmény megújítása végett bejelentették a Cisco és média- meg szórakoztatóipari cégek együttműködését is.
Samsung LED HDTV: élethű 3D-képek kétdimenziós tartalomból Díjnyertes LED háttér-világítású televízióinak legújabb nemzedékét mutatta be a Samsung. A gyártó 9000-es sorozata nyerte el a Las Vegas-i nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállítás (CES) „Best of Innovations” díját. A Samsung legújabb LED TV-sorozata rendkívül sokoldalú; a legolcsóbb HD-kínálattól a legtökéletesebb (teljes) HD-készülékekig széles méretváltozatban készülnek a készülékek.
Samsung NX10: képrögzítés helyett képalkotás A Samsung ma mutatja be legújabb kameráját a Las Vegas-i CES-kiállításon. Az NX10 olyan vékony digitális kamera, mellyel csak egy gombnyomásnyira vagyunk a profi képek elkészítésétől – állítják a gép megalkotói.
Mandarinul is mutatja az utat – új Nav N Go-térképmegoldások a Las Vegas-i CES-en A Nav N Go tovább szélesítette a saját fejlesztésű térképeinek skáláját, és a ma megnyílt Las Vegas-i fogyasztói elektronikai szakvásáron (CES) bemutatta a chilei, az indiai és a kínai térképmegoldásait. A globális térképlefedettség kiszélesítéséről szóló bejelentéssel a magyar navigációsszoftver-fejlesztő cég tovább erősíti nemzetközi pozícióját.  

1 2   >