ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: led-tv

Felvonultatta az idei újdonságait a Panasonic

„Minden évben újat kell hozni” jegyében a Panasonic a gyártmányválasztékának nagy részét teljesen lecserélte és egyes területeken új utakat keresett. A japán gyártó természetesen ott van az okos/smart készülékek kínálatának élvonalában – állapíthatta meg a mai egész napos budapesti termékbemutató látogatója.

Ráadás garanciák az LG-től – öt év tévére, mosógépmotorra tíz

Bízva a mérnökei által kifejlesztett és "a tökéletességig tesztelt" termékeiben, számos készülékét kínálja a megszokottól eltérő, meghosszabbított garanciával az LG, ezzel is hangsúlyozva a minőség iránti lkötelezettségét. A meghosszabbított jótállású termékek között van tv-készülék, vetitő és mosógép is. 

A szokásos kettő helyett 5 év garanciával kínálják június 30-ig a 106 cm (42 hüvelyk), vagy ennél is nagyobb képátlójú LG LED-technológiás televíziókat Magyarországon. A vállalat a LED-technológia különleges megbízhatóságát hirdeti ezzel az akcióval.

Egyedülálló módon a Samsung Electronics 46 termékét tüntették ki “CES Innovation Awards” díjjal. A használóbarát digitális élmények következő hulláma, azaz a továbbfejlesztett interaktivitás, az intelligens kezelőfelületek és a legújabb környezetbarát technológia állnak a Samsung-bemutató középpontjában a Las Vegas-i fogyasztói elektronikai szakvásáron (CES).