ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: letöltés

A digitális káosz következményei

Az alkalmazások robbanásszerű megjelenésével és a telefonok tárolókapacitásának növekedésével egyre nagyobb körülöttünk a digitális zűrzavar. A Kaspersky Lab új tanulmánya rávilágít az internet-használókat sújtó világméretű elektronikus káosz okozta problémákra.

Windows 10: július 29-től ingyenes frissítésként letölthető

Visszatér a Start menü, az újdonságok pedig személyesebbé, hatékonyabbá és szórakoztatóbbá teszik a Windows használatát – jelentette be a Microsoftm, hozzátéve: július 29-től teszi elérhetővé a Windows 10 operációs rendszert 190 országban. A Windows 10-et a Windows 7 és Windows 8.1* operációs rendszert használók ingyenes frissítésként tölthetik le a számítógépeikre.

Belépett a kábelinternet-piacra

Országszerte, közel száz településen vezeti be legújabb kábelinternet-szolgáltatását a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Externet Nyrt. A szolgáltató tekintélyes körben van jelen az ADSL, a mobilinternet és a vezetékes telefon piacán, kábelnet szolgáltatásaival pedig a hazai lakossági és üzleti ágazat további rétegeit kívánja elérni.

Internet-ígéretek és valóság – világelső brazilok

Hazánkban az ígérthez képest 100,34 százalékban teljesülnek a letöltési sebesség mutatói, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatók bizonyos mértékben még jobb szolgáltatást is nyújtanak annál, mint amiről az előfizetők vásárlás előtt értesülhetnek. Ezt egyetlen másik európai ország sem mondhatja el magáról. Épp ellenkezőleg, a nyugati országokban jelentősen kisebb mértékben teljesülnek a szolgáltatók ígéretei Magyarországhoz képest – adta hírül az Internetet.hu távközlési összehasonlító portál.

UPC-számmisztika: 24-én 2 óra 40-kor 240 Mbit/mp

Magyarra fordítva: holnap, azaz augusztus 24-én délután 2 óra 40-perckor az UPC Magyarország berjelenti: 240 Mbit/mp-re növeli sávszélességét a nemzetközi internet-, telefon- és tévészolgáltató társaság. A hírt viszonylag könnyen kódolhatta bárki, tekintettel arra, hogy az UPC hetek óta jelzi: nagy dobásra készül. Ennek pedig most látta az idejét: a most még 120-ról éppen a duplájára, 240 Mbit/mp-re gyorsítja a világháló általa szolgáltatott adagját. A technika, a szolgáltató berendezései már jó ideje képesek erre a sebességre, és az előfizető is élvezhetné – mindenekelőtt a FiberPower-csomagok révén az optikai szálas hálózattal lefedett területeken.

Moziaréna: csábító tévézési élmény

Már nemcsak a tévé képernyőjén keresztül lehet megtekinteni a T-Home interaktív tv-videotékájában található tartalmakat: a Moziaréna filmkölcsönző szolgáltatással mától több száz film a számítógép képernyőjén, a szolgáltatás igénybevételére alkalmas okostelefonokon és táblagépeken is elérhetővé válik.


1 2 3 4 5 6   >