ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: media markt

Metro: egyből kettő

Düsseldorfban tartott közgyűlésén a METRO Csoport részvényeseinek 99,95 százaléka jóváhagyta a szétválás tényét, melynek értelmében a vállalatcsoport mostantól két erős és sikeres önálló cégként folytatja tovább működését.A METRO Csoport 35 országban van jelen 220 000-nél is több alkalmazottal.

Lámpással kereskedik a Magyar Vöröskereszt – minden forint a legjobb ügyet szolgálja

Lámpással nem az igazit, hanem a létezéséhez szükséges pénz egy részét igyekszik megtalálni a Magyar Vöröskereszt. Az éppen az idén 135 esztendős karitatív szervezet (a svájci Jean Henri Dunant által kezdeményezett Nemzetközi Vöröskereszt akkor már 18 éve folytatta áldásos tevékenységét) ugyanis az adománygyűjtés mellett további forrásokból is szeretné bővíteni, pénzelni az önkéntes, emberiességi, jótékonysági tevékenységét. A Magyar Vöröskereszt idei állami költségvetési támogatása 100,1 millió forint. (Az Osztrák Vöröskereszt sajtófőnökétől nyert értesülésünk szerint az általa képviselt szervezet nem kap közvetlen állami támogatást (szubvenciót), viszont kiadásait a szövetségi költségvetés megtéríti; például: a menekültek gondozására, ellátására 2015. szeptember-december között 22 800 000 eurót.)

Édes élvezet laptoppal

Míg az okosponton feltöltik az új notebookra például a gyerekeket védő programot, addig a vásárló szülők megihatnak egy kávét a pesti WestEnd Media Marktjában. Kísérletnek szánják azt a kávézót, amelyet a Nescafé Dolce Gusto (édes élvezet) nyitott meg a közép-európai térségben elsőként hazánkban.

Hétfőn nyílik a Microsoft Világ

A Microsoft Magyarország Kft. és a Media Markt együttműködésében október 24-én, hétfőn megnyílik az első Microsoft Világ számítástechnikai szaküzlet WestEnd City Center bevásárlóközpont első emeletén. Üzletnyitásának alkalmából akcióval kedveskedik a Microsoft a vásárlóknak: aznap az Office 2010 programcsomaggal ellátott noteszgép mellé 1 forintért vásárolható egy Xbox 360 4 GB játékkonzol.