Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: mobilinternet

Negyedmillió új Hipernet-előfizető

Növekvő árbevétel, bővülő okostelefon-eladások és a mobilinternet töretlen növekedése jellemezte a Telenor Magyarország teljesítményét 2014 második negyedévében. A mobilinternet-ügyfelek száma 253 ezerrel gyarapodott az előző év azonos időszakához mérten, a telefonon mobilinternet-előfizetők köre, pedig több mint kétötödével bővült. Sok ügyfél váltotta előfizetését magasabb díjú korlátlan csomagra és vásárolt mobilinternet-előfizetést, kihasználandó a Telenor-próba ajánlatot.

Barangolás: mobilinternet túlforgalmazás nélkül

A Telenor ma az Európai Unió által előírtnál is kedvezményesebb hang- és mobilinternet-roaming szolgáltatásajánlatokat tett ügyfelei számára, akik ráadásul az eddiginél jval olcsóbban mobilnetezhetnek. A hazai szolgáltatók közül egyedülálló módon – a MyTelenor alkalmazás segítségével mindig pontosan tudhatják, hogy hány percnyi beszélgetés vagy hány megabájt felhasználható adatforgalom áll még rendelkezésükre.

Az uniós átlag alatt a magyarországi internet-ellátottság

Az utóbbi években csökkent ugyan a digitális szakadék Magyarország és az Európai Unió között, ám a háztartások és a cégek internet-ellátottsága egyelőre nem éri el az uniós átlagot – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Magyarország, 2013 című, most megjelent kiadványából. – Hétfőn adhatják be jelentkezésüket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvencia-hasznosítási pályázatán indulók. A jelentkezéseket június 17-én 10 órakor közjegyző jelenlétében bontja fel a kiíró.

Mától ingyen Facebook-használat

Mától augusztus 31-ig itthon a Telenor több mint egymillió mobilinternet-előfizetője ingyen használhatja a Facebookot mobileszközén és számítógépén. Adatforgalmi korlát nélkül követheti hírfolyamát és oszthatja meg élményeit, a számára fontos híreket, véleményét és nyári fotóit a közösségi felületen

Virtuális arany: frekvenciapályázat szélessávú szolgáltatásokhoz

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közzétette a Magyarországon mobiladat-forgalomra még meg nem nyitott 800 és a 2600 MHz-es frekvenciasáv, valamint a 900, az 1800 MHz továbbá a 26 GHz-es még ki nem osztott frekvenciasáv-részek hasznosítására vonatkozó pályázati dokumentációt. A pályázók június 16-án adhatják be jelentkezésüket.

Százötven szoftverfejlesztő mérnököt keres a Nokia

Ma újságírók előtt bejelentették: a világ egyik vezető, mobilhálózati fejlesztésekkel foglalkozó vállalata, a Nokia Networks munkahelyteremtő beruházása részeként a Nokia Solutions and Networks Kft. 150 szoftverfejlesztő mérnökkel növeli munkatársainak számát Budapesten.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >