Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: mobilinternet

Ajándék mobilinternet a kártyásoknak

A Telenor teljesen újragondolta feltöltőkártyás ajánlatait, amelyek augusztus 14-től minden meglévő és új kártyás ügyfél számára jutalmat kínálnak tarifacsomagtól függetlenül. Egyedüli mobilszolgáltatóként a feltöltés összegétől függetlenül, a használók három telenoros családtagjukat, barátjukat kedvező percdíjjal hívhatják belföldön, ráadásul itthon felhasználható extra adatkeretet is kapnak a rendszeres feltöltésért cserébe.

Telekom 4G a Balatonnál

A Magyar Telekom hálózatfejlesztésének eredményeként már a Balaton környéki üdülőhelyek jó részén is elérhetővé vált a 4G mobilinternet-szolgáltatás. A leggyorsabb mobilhálózat az északi part 13 városában (pl. Keszthely, Balatonfüred, Balatonalmádi), valamint a déli part 13 üdülőhelyén (Fonyód, Boglár, Földvár) működik.

címkék:  4GBalatonTelekommobilinternet
Negyedmillió új Hipernet-előfizető

Növekvő árbevétel, bővülő okostelefon-eladások és a mobilinternet töretlen növekedése jellemezte a Telenor Magyarország teljesítményét 2014 második negyedévében. A mobilinternet-ügyfelek száma 253 ezerrel gyarapodott az előző év azonos időszakához mérten, a telefonon mobilinternet-előfizetők köre, pedig több mint kétötödével bővült. Sok ügyfél váltotta előfizetését magasabb díjú korlátlan csomagra és vásárolt mobilinternet-előfizetést, kihasználandó a Telenor-próba ajánlatot.

Barangolás: mobilinternet túlforgalmazás nélkül

A Telenor ma az Európai Unió által előírtnál is kedvezményesebb hang- és mobilinternet-roaming szolgáltatásajánlatokat tett ügyfelei számára, akik ráadásul az eddiginél jval olcsóbban mobilnetezhetnek. A hazai szolgáltatók közül egyedülálló módon – a MyTelenor alkalmazás segítségével mindig pontosan tudhatják, hogy hány percnyi beszélgetés vagy hány megabájt felhasználható adatforgalom áll még rendelkezésükre.

Az uniós átlag alatt a magyarországi internet-ellátottság

Az utóbbi években csökkent ugyan a digitális szakadék Magyarország és az Európai Unió között, ám a háztartások és a cégek internet-ellátottsága egyelőre nem éri el az uniós átlagot – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Magyarország, 2013 című, most megjelent kiadványából. – Hétfőn adhatják be jelentkezésüket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvencia-hasznosítási pályázatán indulók. A jelentkezéseket június 17-én 10 órakor közjegyző jelenlétében bontja fel a kiíró.

Mától ingyen Facebook-használat

Mától augusztus 31-ig itthon a Telenor több mint egymillió mobilinternet-előfizetője ingyen használhatja a Facebookot mobileszközén és számítógépén. Adatforgalmi korlát nélkül követheti hírfolyamát és oszthatja meg élményeit, a számára fontos híreket, véleményét és nyári fotóit a közösségi felületen


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >