15. AV Trend & Hifi Show

Címke: mobilinternet

Új korszak nyitánya – új frekvenciák mobilinternetre – új mobilszolgáltató: DIGI

Sikeresen lezárult a mobiladat- és hangforgalomra eddig meg nem nyitott frekvenciák értékesítése – jelentette be ma újságírók előtt az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság). Mihelyt a szolgáltatók elfoglalják az új frekvenciákat és antennáik az éternek mostanáig fekete lyuknak számító sávjait is elérik sugárzásukkal, gyakorlatilag az egész országban egyenletes erősségűvé és az eddiginél sokkal gyorsabbá válik az internet-elérés mobil eszközökkel.

Ajándék mobilinternet a kártyásoknak

A Telenor teljesen újragondolta feltöltőkártyás ajánlatait, amelyek augusztus 14-től minden meglévő és új kártyás ügyfél számára jutalmat kínálnak tarifacsomagtól függetlenül. Egyedüli mobilszolgáltatóként a feltöltés összegétől függetlenül, a használók három telenoros családtagjukat, barátjukat kedvező percdíjjal hívhatják belföldön, ráadásul itthon felhasználható extra adatkeretet is kapnak a rendszeres feltöltésért cserébe.

Telekom 4G a Balatonnál

A Magyar Telekom hálózatfejlesztésének eredményeként már a Balaton környéki üdülőhelyek jó részén is elérhetővé vált a 4G mobilinternet-szolgáltatás. A leggyorsabb mobilhálózat az északi part 13 városában (pl. Keszthely, Balatonfüred, Balatonalmádi), valamint a déli part 13 üdülőhelyén (Fonyód, Boglár, Földvár) működik.

címkék:  4GBalatonTelekommobilinternet
Negyedmillió új Hipernet-előfizető

Növekvő árbevétel, bővülő okostelefon-eladások és a mobilinternet töretlen növekedése jellemezte a Telenor Magyarország teljesítményét 2014 második negyedévében. A mobilinternet-ügyfelek száma 253 ezerrel gyarapodott az előző év azonos időszakához mérten, a telefonon mobilinternet-előfizetők köre, pedig több mint kétötödével bővült. Sok ügyfél váltotta előfizetését magasabb díjú korlátlan csomagra és vásárolt mobilinternet-előfizetést, kihasználandó a Telenor-próba ajánlatot.

Barangolás: mobilinternet túlforgalmazás nélkül

A Telenor ma az Európai Unió által előírtnál is kedvezményesebb hang- és mobilinternet-roaming szolgáltatásajánlatokat tett ügyfelei számára, akik ráadásul az eddiginél jval olcsóbban mobilnetezhetnek. A hazai szolgáltatók közül egyedülálló módon – a MyTelenor alkalmazás segítségével mindig pontosan tudhatják, hogy hány percnyi beszélgetés vagy hány megabájt felhasználható adatforgalom áll még rendelkezésükre.

Az uniós átlag alatt a magyarországi internet-ellátottság

Az utóbbi években csökkent ugyan a digitális szakadék Magyarország és az Európai Unió között, ám a háztartások és a cégek internet-ellátottsága egyelőre nem éri el az uniós átlagot – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Magyarország, 2013 című, most megjelent kiadványából. – Hétfőn adhatják be jelentkezésüket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvencia-hasznosítási pályázatán indulók. A jelentkezéseket június 17-én 10 órakor közjegyző jelenlétében bontja fel a kiíró.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >