ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: mobiltelefon-szolgáltatás

Mostantól mindenki maga állíthatja össze mobil díjcsomagját

Teljes egészében az ügyfelek saját igényeihez, használati szokásaihoz igazítható tarifarendszert vezet be mától a Magyar Telekom, miután új alapokra helyezte lakossági havidíjas mobiltelefon-szolgáltatási kínálatát. Az ügyfelek maguk állíthatják össze a csomagjukat, miközben meghatározzák: mennyit szeretnének telefonálni illetve mobilon internezni.

Már készül a Digi tavaszi mobil belépőjére a Telekom

Jövedelmezőségi szempontból átlagon felüli negyedéven van túl a Magyar Telekom. A társaság egyre élesebb versenyt érez több területen is, mobilban az egyik legnagyobb kihívás a Digi tavaszi megjelenése lesz. Tovább erősödött a verseny a hazai távközlési piacon, mostanában elsősorban a hálózatok közötti versenyről beszélünk – mondta a harmadik negyedéves mutatók értékelése kapcsán Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettes.

Tévé mellé internet és mobiltelefon

Három a magyar igazság: mától már nem csupán tévé- és rádióműsort sugároz, továbbít a tavaly tavasz óta állami vállalattá „előlépett” Antenna Hungária, hanem igény szerint internetet és mobiltelefont is kínál az előfizetőinek, akik ily módon egy kézből választhatnak háromból, vagy a szolgáltató reményei szerint éppen mind a hármat.

A DIGI megkezdi saját mobilhálózatának a kiépítését

A mobiltenderen elnyert frekvencia felhasználásával a DIGI önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltató (mobiltelefon és -internet) hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezi Magyarországon is. A társaság mostani bejelentésének előzménye az „Új korszak nyitánya – új frekvenciák mobilinternetre – új mobilszolgáltató: DIGI” című cikkünkben olvasható.