Címke: mobiltelefon

Kíváncsiak kincsestára – adattörlés sok hiányossággal

A Magyar Adatvédelmi és Adatbiztonsági Egyesület (MAVABE) felmérést végzett a Pest megyei önkormányzatok körében; arra kereste a választ, hogy eleget tesznek-e a hivatalok az információbiztonsági, azaz a 2013. évi L. törvény, illetve az adatvédelmi jogszabályok előírásainak.

Mobiltelefon-hívás percenként akár 6 forintért

A szolgáltató üdvözölte az NMHH múlt heti döntését a hívásvégződtetési díjak új szabályozásáról, amire tekintettel a DIGI április 1-jétől látványosan csökkenti díjait, és új, rendkívül kedvező díjcsomagot is bevezet, amelynek lényege: havi 500 Ft előfizetési díjért a mobil irányú hívások díja mindössze 6 Ft/perc lesz a DIGI ügyfelei számára.

QR Scanner: jóindulatúan a rosszindulatúak ellen

A Kaspersky Lab bemutatta új mobilalkalmazását a Kaspersky QR Scanner-t, amely egyaránt kompatibilis az Android és az Apple iOS operációs rendszert futtató készülékekkel. Az alkalmazás nem csupán olvassa a QR-kódba ágyazott információkat, de figyelmeztet is, ha a beolvasni kívánt kódban veszélyes hivatkozást talál.

PSZT: kezdeményezés a kényszeres mobilmatatás ellen

Egyre többen vannak, akik még egy órát – akár kevesebbet – sem bírnak ki a telefonjuk használata nélkül. Különösen feltűnő ez közös étkezések, ebéd közben, ami kiváló alkalom lehetne a személyes kapcsolatok ápolására. Mozgalom kezdődött a kényszeres telefonnézegetés leküzdésére.

Minden egyben: Vodafone–Externet céges telekom-megoldás

Európa működőbb felében már sikeresen bevezetett, mobil és vezetékes lehetőségeket integráló szolgáltatást honosít meg Magyarországon a Vodafone az Externettel együttműködve. A kis- és középvállalati kör távközlési igényeire szabott szolgáltatások, a vezetékes és mobiltelefon, valamint internet egyaránt egy szolgáltatótól vehetők igénybe.

Nem csak wifivel spórolhatnak a nyaraló internetezők

Roamingjegyekkel akár egynapos nyaraláskor is néhány ezer forint takarítható meg. Bár a hazai internetezők fele szélessávú mobilinternetet használ, a mobileszközök és a wifi hotspotok növekedésének hatására tavaly csaknem megkétszereződött a wifit használók száma.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >