15. AV Trend & Hifi Show

Címke: munkahely

Állásbörze a Műegyetemen: a legjobb informatikusokat keresik

Az infokommunikációs iparág a teljes magyar gazdasági növekedést meghaladó módon képes a fejlődésre, ez a piacot érintő jó hír azonban évek óta súlyos szakember hiányt is eredményez. A Qualysoft, hazánk egyik kiemelkedően sikeres informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalata gyakornoki programokkal, valamint egyetemi együttműködésekkel kíván hozzájárulni az informatikusképzéshez.

Big data: 2,5 milliárd eurós partnerség az Európai Bizottság és az adatipar között

Az Európai Bizottság és a kontinens adatipara vállalta, hogy egy köz- és a magánszféra közötti partnerség (PPP) részeként 2,5 milliárd eurót fektet be. A cél, hogy erősödjék az adatipar, Európa pedig a világméretű adatverseny éllovasa legyen.

Svájci napelemgyár épül Csornán

Három éven belül elkészül Csornán a napelemgyár. A 2007-ben alapított svájci EcoSolifer cég a Győr–Moson–Sopron megyei városban építi meg 14,7 milliárd forintos beruházással a legújabb üzemét. Az EcoSolifer Modulgyártó Kft. termékei egyedülállóak lesznek a világon, ugyanis hatásfokban jóval meghaladják a piacon most kapható napelemeket. Egyedi kormánydöntés alapján az EcoSolifer egymilliárd forint támogatást kap a kétszáz munkahelyes, évente 160 MW kapacitású napelemgyártó üzem létesítéséhez.

Az Európai Unió állítja növekedési pályára hazánkat – jólétünket növelő 22 milliárd eurós EU-támogatás

Partnerségi megállapodás jött létre az Európai Bizottság és Magyarország között, meghatározandó az európai strukturális és beruházási alapok optimális felhasználására vonatkozó stratégiát.

Kétszázötvennel bővíti munkatársi gárdáját a Budapest Citi Szolgáltató Központ

A következő két évben 250 munkahelyet létesít a Citi vállalatokat a térségben, illetve nemzetközileg kiszolgáló Budapest Citi Szolgáltató Központ. A magyar költségvetés 250 millió forint állami támogatást ad a beruházáshoz, amelynek teljes költsége több, mint hárommilliárd forint.

BOS Automotive, Mosonszolnok: jó 200 új munkahely

Több mint ötmilliárd forint értékű, a magyar kormány által 316 millió forinttal támogatott beruházás alapkövét tették le a BOS Automotive Products Magyarország mosonszolnoki üzeménél. A termékeivel Európa piacát uraló gépjármű-ipari beszállító kapacitásbővítő fejlesztésének köszönhetően jó 200 munkahely is létesül.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >