Címke: munkahely

Az okos otthonok felé nyit a jubiláló Vöröskő/Euronics

Nem kis teljesítmény kell ahhoz, hogy valaki 25 éves korára ötvenszeres milliárdossá küzdje föl magát. A veszprémi Vöröskő Kft. képes volt erre. Az Euronics műszaki áruházláncot üzemeltető, teljes egészében hazai tulajdonú műszakicikk-kereskedelmi társaság – hangzott el a cég mai, jubileumi sajtóeseményén – az év végére ötvenmilliárd forintot meghaladó forgalommal és 23 százalékosnál is nagyobb piaci részesedéssel számol.

Állásbörze a Műegyetemen: a legjobb informatikusokat keresik

Az infokommunikációs iparág a teljes magyar gazdasági növekedést meghaladó módon képes a fejlődésre, ez a piacot érintő jó hír azonban évek óta súlyos szakember hiányt is eredményez. A Qualysoft, hazánk egyik kiemelkedően sikeres informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalata gyakornoki programokkal, valamint egyetemi együttműködésekkel kíván hozzájárulni az informatikusképzéshez.

Big data: 2,5 milliárd eurós partnerség az Európai Bizottság és az adatipar között

Az Európai Bizottság és a kontinens adatipara vállalta, hogy egy köz- és a magánszféra közötti partnerség (PPP) részeként 2,5 milliárd eurót fektet be. A cél, hogy erősödjék az adatipar, Európa pedig a világméretű adatverseny éllovasa legyen.

Svájci napelemgyár épül Csornán

Három éven belül elkészül Csornán a napelemgyár. A 2007-ben alapított svájci EcoSolifer cég a Győr–Moson–Sopron megyei városban építi meg 14,7 milliárd forintos beruházással a legújabb üzemét. Az EcoSolifer Modulgyártó Kft. termékei egyedülállóak lesznek a világon, ugyanis hatásfokban jóval meghaladják a piacon most kapható napelemeket. Egyedi kormánydöntés alapján az EcoSolifer egymilliárd forint támogatást kap a kétszáz munkahelyes, évente 160 MW kapacitású napelemgyártó üzem létesítéséhez.

Az Európai Unió állítja növekedési pályára hazánkat – jólétünket növelő 22 milliárd eurós EU-támogatás

Partnerségi megállapodás jött létre az Európai Bizottság és Magyarország között, meghatározandó az európai strukturális és beruházási alapok optimális felhasználására vonatkozó stratégiát.

Kétszázötvennel bővíti munkatársi gárdáját a Budapest Citi Szolgáltató Központ

A következő két évben 250 munkahelyet létesít a Citi vállalatokat a térségben, illetve nemzetközileg kiszolgáló Budapest Citi Szolgáltató Központ. A magyar költségvetés 250 millió forint állami támogatást ad a beruházáshoz, amelynek teljes költsége több, mint hárommilliárd forint.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >