ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: nVidia

Mesterséges intelligencia: a Bosch tanulni tanítja az autókat

Megalkotja a jövő önvezető autóinak agyát a Bosch. A Bosch ConnectedWorld 2017 nemzetközi konferencián Berlinben a technológiák és szolgáltatások beszállítója bemutatta az automatizált járművekhez szánt fedélzeti számítógépét. A mesterséges intelligencia (MI) jóvoltából ez a számítógép képes gépi tanulási módszereket alkalmazni.

Fujitsu Amilo Pi 3560: a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz A Fujitsu legújabb Amilo Pi 3560 noteszgépének széles képernyős kijelzőjén a használó bárhol és bármikor kifogástalan minőségben nézheti meg filmjeit és fotóit, ápolhatja társas kapcsolatait és futtathatja kedvenc játékait. A gép HDMI n keresztül nagyméretű plazmatévéhez.
A Fujitsu Siemens Computers legújabb otthoni noteszgépeivel a használók a mobilitás teljes szabadságát élvezhetik munka és játék közben. Szabadon dönthetnek a munkavégzés vagy a játékfuttatás helyszínéről: otthon, munkába menet, akár egy kávézóban ülve, vagy a strandon is nézhetnek DVD-filmeket, cseveghetnek barátaikkal az azonnali üzenetküldő programon (instant messenger) keresztül, vagy éppen megtekinthetik a legújabb videókat az interneten.