ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: nagyi!

Az internetezés fiatalít – kortalanok a világhálón

A nemzedékek összefogásáról és az internet lehetőségeiről tartott eszmecserét az Inforum és az UPC Magyarország. A részvevők arra keresték a választ, miként használhatnák az információs társadalom kínálta lehetőségeket az ezüstkorúak, hogyan segítheti a generációk közötti kapcsolatépítést az internet. (Kép: focus.de)

Szépkorú netezők: 10 éves a Kattins rá, Nagyi!

Közösségi oldalakon ismerkednek, e-mailben leveleznek és online galériákon osztják meg egymással fotóikat az idén tízéves Kattints rá, Nagyi! tanfolyamsorozat végzett szépkorú hallgatói. Az országos programot irányító Budapesti Művelődési Központ ma jubileumi ünnepséget szervezett a tiszteletükre.

Kattintós nagyik – díjat nyert az EU által elismert internetoktató program

Újabb szakmai elismerést könyvelhet el a már számos nemzetközi és hazai díjat megkapott, időskorúakat internetezésre oktató «Kattints rá, Nagyi!» program. A Budapesti Művelődési Központ által kidolgozott és az UPC támogatásával évek óta országosan zajló, eddig már több mint hatezer szépkorú diákot a világháló fortélyaival megismertető képzés ezúttal a Tempus Közalapítvány «Hálózati tanulásért» díját nyerte el.