ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: napijegy

Mobilnet: a kékek is léptek egyet

A Vodafone és a Telekom után végre a Telenor is lépett egyet: valamennyi feltöltő kártyás és havidíjas ügyfele az eddiginél kedvezőbb áron mobil-internetezhet külföldről, akár Európán kívülről is. Az új napi- és hetijegyeket választva, az előfizetőknek a külföldi utazás idejére sem kell feladniuk az itthon megszokott internetezési szokásaikat.

Barangolás: mobilinternet túlforgalmazás nélkül

A Telenor ma az Európai Unió által előírtnál is kedvezményesebb hang- és mobilinternet-roaming szolgáltatásajánlatokat tett ügyfelei számára, akik ráadásul az eddiginél jval olcsóbban mobilnetezhetnek. A hazai szolgáltatók közül egyedülálló módon – a MyTelenor alkalmazás segítségével mindig pontosan tudhatják, hogy hány percnyi beszélgetés vagy hány megabájt felhasználható adatforgalom áll még rendelkezésükre.

Bécsben ötödével csökken az éves bérlet ára

Éppen harminc éve vezették be az osztrák fővárosban a tömegközlekedési eszközökre szóló éves bérletet, amelyet a jubileum alkalmából a szokásosnál olcsóbban kínálnak. 2012. május 1-jétől ugyanis az eddigi 449 euró helyett 365, tehát napi egy euróba kerül majd.

Városnéző villamos Bécsben április 4-től Áprilistól városnéző villamosról csodálhatják meg a Ring ( kiskörút) nevezetességeit az osztrák fővárosba látogatók. A látottakról hét nyelven kaphatnak tájékoztatást.