ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: nyereményjáték

Gardenexpo: lebegő bonszai, meseszép orchideák ezrei

Szürreális meglepetéssel készül az idén hazánk legnagyobb kerti irányzat-bemutató és életmód-kiállítása. Március 24–26. között a Budapest Arénában láthatja először a nagyközönség a magyar fejlesztésű „lebegő bonszai-fát”. A jövő hétvégi háromnapos rendezvényen álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka várja az érdeklődőket.

Mozisztár lesz a toportyánféreg – az Infovilág nyereményjátéka
„Jő az anya-farkas szörnyü ordítással, / Rohan a fiúnak, birkóznak egymással. / Fel-feláll a farkas hátulsó lábára, / Méri éles körmét Toldi orcájára, / Csattog a fejér fog vérszopó inyében, / S mintha szikrát hányna, csillog a holdfényen.” - írja némi költői túlzással az aranysakálról Arany János a Toldiban. A jövő héttől a létező legnagyobb biztonságban ismerkedhetünk meg ezekkel a csodás állatokkal: a filmszínházakban. 
Nyugtával dicsérd a lottót!

Hazánkban már jó egy hónapos a Nyugtalotto; a játék hatalmas népszerűségnek örvend évek óta a szomszédos országokban. Már a magyar Nyugtalotto első fordulójában értékes tárgynyeremények találtak gazdára, és első alkalommal a fődíjat (nettó 1 250 000 forint) is kisorsolták. A játékosok, azaz a vásárlók naponta akár két, összeghatár nélküli, aznapi vagy előző napi nyugtát tölthetnek föl a Nyugtalotto oldalára, miáltal részesei a versenynek.

Környezetvédelmi játék: e+e-hulladékért autót nyerhet

Négy nagy áruházlánc és két hulladékkezelő vállalkozás összefogásával indította el idei első kampányát az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ) az elektromos és elektronikai hulladék (röviden: e+e-hulladék) gyűjtésére a január 11–február 9. közötti hétvégéken.

Csillapítsa kertvágyát! – tavaszt ígérő Gardenexpo

Ma és egész hétvégén várja a látogatókat Magyarország legnagyobb kertiéletmód-kiállítása a Papp László Budapest Sportarénában. A ma nyílt bemutató, a Gardenexpo honlapján ígért megannyi, kertre kész ötlettel, rengeteg újdonsággal, díjnyertes bemutatókerttel testközelben találkozhat a látogató.

Utazási lázban a kőbányai vásárváros – díszvendégek: Szlovákia, Nyíregyháza, Kalocsa

Mától várja a nagyközönséget az idén 33. alkalommal megrendezett nemzetközi idegenforgalmi szakkiállítás, az Utazás Kiállítás a Hungexpo budapesti vásárközpontjában. Ez alkalommal a külföldi díszvendég Szlovákia, a hazai pedig Nyíregyháza, a kulturális díszvendég Kalocsa, a gyógyhely-támogató: Sárvár, Kandász Andrea pedig a kiállítás nagykövete. A nyitás napja a szakma napja volt: fáradhatatlanul jártuk az A-pavilont, sajtótájékoztatókon vettünk rész, hogy felhívjuk az Infovilág olvasóinak figyelmét az igazán gazdag utazási kínálatra, a sok programra, koncertre, nyereményjátékra és kedvezményes utazási lehetőségre, amellyel a mintegy 500 kiállító készült.


1 2 3   >