ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: offline

Egyre inkább offline fenyegetésekké válnak az online veszélyek

Kétségtelen, hogy fogyasztók online tevékenysége – az e-kereskedelemtől a távmunkáig – egyre inkább hatással van a fizikai világra is. Az Ericsson ConsumerLab legújabb jelentése az online és a valódi világ közötti határ elmosódását vizsgálta; a jelentés rávilágít, hogy az online tevékenységek fizikai veszélyekkel is járhatnak, a kutatás pedig azt is megvizsgálta, ez milyen hatással van a fogyasztók biztonságérzetére.

Egy remek ötlet: a Smart Zone – stílusba zárt minőség

Smart Zone néven műszakicikk-hálózat nyílt Budapesten. A hagyományos offline és a korszerű online értékesítést ötvözve, világmárkák kiemelkedő minőségű termékei fogadják különlegesen igényes környezetben, szakértő eladókkal az érdeklődő, reménybeli vásárlókat.

Stájer tél, 2012: kikapcs, hogy kikapcsolódhass

Kikapcs! – ez a stájerországi téli üdülési ajánlatcsokor egyik jelszava. Kikapcsolni mindent, ami zavarhatná a nyugalmat, idegességet, stresszt okozhat. Mindenekelőtt a mobiltelefont. Elfelejtendő az internet, a rádió, a tévé. A stájer idegenforgalmárok a nyáron már bebizonyították: offline is van élet, ráadásul megnyugtató, regeneráló.

Stájer nyár, 2012: kapcsolj ki, hogy kikapcsolódhass!

Még éppen csak beköszöntött a tavasz, hogy megmutassa magát, mielőtt néhány napra visszahúzódnék, a stájer idegenforgalmárok már a nyári programajánlatukat igyekeznek népszerűsíteni hazánkban, mivel „számunkra a magyar vendég kiemelten fontos” – mondta budapesti tájékoztatóján Margot Bachbauer, a stájer tartományi idegenforgalmi hivatal sajtófőnöke. Tavaly nyáron csaknem hetedével több, 32 672 magyar vendég töltött rövidebb-hosszabb időt Ausztria zöld szívében; a vendégéjszakák száma még ennél is nagyobb mértékben (+15,3%) nőtt, ami azt jelenti, hogy honfitársaink 110 677 alkalommal hajtották álomra fejüket a különösen vendégszerető vidéken.