ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: okoseszköz

Vízmelegítőtől a motorkerékpárig: a Bosch a hálózatba kapcsolás éllovasa

Hétköznapjainkat minden eddiginél egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá tévő hálózatba kapcsolt technikákat mutat be a Bosch a CES 2017 kiállításon január 5–8. között. A technológiák és szolgáltatások nemzetközi szállítója merőben újszerrű megoldásokat vonultat föl az okosotthon, az okosváros, a hálózatba kapcsolt mobilitás, az Ipar 4.0 és az érzékelők területén.

Történelmi MOMemtumok – 140 esztendősen okosgyártó lett az újra magyar MOM

Ha egy szlovákiai osztálykirándulás alkalmával nem veszítettem volna el a már akkoriban, sok évtizeddel ezelőtt sem új, ám kiválóan működő Mometta fényképezőgépemet, akár azzal a kisfilmes masinával is készíthettem volna néhány felvételt a MOM mai sajtóeseményén, amelyen bejelentették: újra magyar tulajdon lett a hazai műszergyártás legendás vállalata –Fényképezőgépet említettem a bevezetőben, folytathatnám a sort az idén éppen 140 esztendős MOM, azaz Magyar Optikai Művek számtalan egyedülálló termékével, fejlesztésével, mindenekelőtt a legendás Eötvös-ingával, a torziós inga Eötvös Loránd által kifejlesztett aszimmetrikus változatával... 

A-tól V-ig: összeadta okosságát és stílusát az Acer és a Victorinox

A mindentudó bicskájáról világhírű, életsítlus-termékeket gyártó Victorinox svájci cég összeállt az Acerrel, a világ öt legjobbja között jegyzett tajvani pc-gyártóval. A fúzió első eredményét a barcelonai mobil-világkongresszuson mutatták be. A termék: a Victorinox ikonikus I.N.O.X. óra-kínálatának kiegészítésére készült okostechnológia, amelyet az Acer jegyez.