Címke: okostelefon

Honor Holly: magyal, mint okostelefon

Frissíti termékkínálatát a magyar piacon is a Honor; az öthüvelykes HD-kijelzővel szerelt Honor Holly (holly, azaz magyal, közkedvelt sövénynövény...) árcédulája is kellemes meglepetést okozhat az okostelefon-kedvelőknek. A négymagos processzorral és két simkártya-foglalattal érkező készülék április elejé jelenik meg a hazai kínálatban.

Csuklóra okosóra, fülre okostelefon – lépésről lépésre tökéletesebb

A Huawei két termékét próbálhatta ki az Infovilág munkatársa működés közben. A tavaly szeptemberben piacra dobott Ascend G620S jelű okostelefont, valamint a tavaly ilyenkor a barcelonai Mobil Világkongresszuson bemutatott első okosórát, a TalkBand B1-et. 

Okostelefon-újdonságok a barcelonai mobilvásáron

Katalónia fővárosára, Barcelonára figyel a világ, ezúttal nem a labdarúgás okán, hanem mert ott nyílik meg hétfőn, március 2-án a Mobile World Congress (MWC), a távközlési szakma talán legnagyobb eseménye. A négynapos rendezvény egyik kiemelkedő látványosságának ígérkezik a Samsung Galaxy S6 és még jó néhány okostelefon-újdonság.

Két sim-kártya kevés: Acer Liquid E700 Trio

A „Trio” a három sim-kártyára utal az Acer Liquid E700 nevében. Kettő ugyanis már nem elég, főleg ott hasznos, ahol legalább három társaság kínálja mobiltelefon-szolgáltatásait. Például nálunk. Persze, előfordulhat, hogy rövidesen a háromból négy vagy több lesz. A frekvenciákon már nem múlik…

QR Scanner: jóindulatúan a rosszindulatúak ellen

A Kaspersky Lab bemutatta új mobilalkalmazását a Kaspersky QR Scanner-t, amely egyaránt kompatibilis az Android és az Apple iOS operációs rendszert futtató készülékekkel. Az alkalmazás nem csupán olvassa a QR-kódba ágyazott információkat, de figyelmeztet is, ha a beolvasni kívánt kódban veszélyes hivatkozást talál.

Adatok kincsesbányája a használt mobiltelefon

A magyarok 37 százaléka megszabadul régi mobilkészülékétől, amikor újat vesz. A legtöbben beszámíttatják vagy elajándékozzák addig használt telefonjukat, és olyanok is akadnak, akik laza mozdulattal a szemétbe hajítják megunt marokfonjukat. Az adatokat viszont csak nagyon kevesen törlik visszaállíthatatlanul a régi készülékről.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >