Címke: okostelefon

Fertőzött Pokémon terjed a torrent-oldalakon

A G Data arra figyelmeztet, hogy trójaival fertőzött Pokémon alkalmazás terjed a torrent-oldalakon. A támadók megpróbálják kihasználni a játék rendkívüli népszerűségét, és fertőzött telepítő csomagokat állítanak össze. Ezek az eredeti alkalmazás mellett tartalmaznak egy DroidJack nevű összetevőt, melynek segítségével a bűnözők képesek a megfertőzött androidos telefonok távoli irányítására.

Kecses, elegáns noteszgépek, energiafröccs okostelefonból, bivalyerős ragadozók

Noteszgép, okostelefon, bár meg is fordítható a sorrend, e kettő uralja a tajvani gyártó legfrissebb kínálatát is. Első pillantásra föltűnik, hogy az Acer továbbra is nagy figyelmet fordít a küllemre: termékei szép, kecses vonalvezetésűek, meglehetősen könnyűek, emellett még a játékosoknak szánt Predator-család tagjai is éppen a megjelenésükkel keltik föl a szemlélő figyelmét.

POP4 Plus: kellemes, jó árú okosmobil

Megbabonázva tekint Európa, sőt, a világ Franciaországra ezekben a napokban, miközben le nem veszi a szemét a tévé képernyőjéről és legföljebb tétovázva nyúl a jéghideg sörtől párás kancsó után: százmilliókat hoz lázba a labdarúgó Európa-bajnokság. És akiknek megadatott a szerencse, hogy a mérkőzések helyszínén, a lelátókról kövessék az eseményeket, azok sem pihennek egy pillanatig sem – hála az okostelefonjuknak. 

Már nem álom: Daydream-re hangszerelt Alcatelek

Daydream-kompatibilis telefonokat mutat be rövidesen az Alcatel, ezzel is jelezve elkötelezettségét a VR-(virtuális valóság) technológia iránt. Az okostelefon-gyártó Alcatel és a Google együttműködésének eredményeként az Alcatel-használók számára is elérhetőek lesznek a virtuális valóság kínálta élmények, az immersive audio, az eddigieknél is jobb kijelző és a még értékesebb tartalmak – beleértve a játékokat, a szórakozást és zenehallgatást.

Anyja szívhangja andalítja a csecsemőt

A Shared Heartbeats elnevezésű appal az újszülöttek újra hallhatják édesanyjuk szívdobogását. A világ legtermészetesebb kapcsolatát a technológia fűzi szorosabbra a Magyar Telekom és az Isobar Budapest közös munkája révén. Az okotelefon-alkalmazás már elérhető az App Store-ban, és bármilyen Bluetooth hangszóróval működik.

Isten szeme mindent lát? Mobilra üzen a fúrógép

Bemutatta One-Key digitális szerszámplatformját a Milwaukee. A továbbfejlesztett alkalmazások segítségével bárki bármely pillanatban láthatja a munkaterületen lévő szerszámok teljes listáját, és akinek a gondjára bízták őket, az az okostelefonjára kaphat értesítést akkor, ha egy-egy szerszámot 30 méternél messzebbre viszik a kijelölt területtől.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >