ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: okostelefon

Telefonotok frissíteni nem kell félnetek jó lesz

A többség – hozzáértés híján – nyűgnek tartja az okostelefonok szoftverfrissítéseit. Csakhogy: elhagyásuk kiberbiztonsági kockázat. Mi történik akkor, ha – mondjuk – az Amerikai Egyesült Államok elnökének a marokfonja sem naprakész? Belegondolni is szörnyű!

Mobiltelefon-automatákra cserélik a telefonfülkéket a bécsi aluljárókban

Hat bécsi metróállomáson máris mobiltelefon-automatákra cserélték a hagyományos telefonfülkéket. A kínálat az okostelefonoktól a különféle tartozékokig terjed. Még az idén további 30 automatát szeretnének telepíteni. Az automaták előnye, hogy a nap bármely szakában a vásárlók rendelkezésére állnak, ráadásul akkora forgalmat bonyolítanak le, hogy naponta kell feltölteni őket.

Nyilvános illemhelyek: nagyszabású fölújítás Bécsben

Hetvenkét nyilvános illemhelyet korszerűsítenek, újítanak föl építenek újjá 2018-ig az osztrák fővárosban. Erre a célra összesen 8,5 millió eurót (jó 2600 millió forintnak megfelelő összeget) fordítanak. A nyilvános vécék már messziről felismerhetők, könnyen megtalálhatók Bécs digitális térképe vagy okostelefonos alkalmazás segítségével is.

A Bosch hálózatba kapcsolja a motorkerékpárt

Két kategóriában három díjat nyert a Bosch a motorkerékpárok számára kínált rendszereivel. A motoros információs-rendszert a „Járműben található audió/videó” és a „Járművek intelligens rendszerei” kategóriákban tüntették ki. A kis motorkerékpárokhoz és robogókhoz kínált hálózatba kapcsolt biztonsági megoldás szintén a „Járművek intelligens rendszerei” kategóriában kapott elismerést.

Három okos megoldás vállalati szoftverekre

Okostelefonról, mozgás közben is irányíthatjuk vállalatunkat – és nem is kell ehhez mélyen a zsebbe nyúlni. Három olyan megoldást mutatunk be összeállításunkban, mely megkönnyíti a cégvezetők, a HR vezetők és az alkalmazottak életét egyaránt.

Az ABC Data forgalmazza a Xiaomi okostelefonokat az EU-ban

Az ABC Data nemzetközi IT- és szórakoztató-elektronikai disztribútor bejelentette, hogy a vállalat lett az első hivatalos Xiaomi márkaforgalmazó az Európai Unióban. Az ABC Data a lengyel piacon kezdi meg vezető okostelefon-gyártó termékeinek értékesítését és folyamatosan terjeszti ki a a közép-kelet-európai térség többi országára.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >