Címke: okostelefon

A húszéves Telenor karácsonyi ajándékai hangversennyel

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet-csomagokkal, okostelefon-ajánlatokkal, valamint az iPhone 6-tal készül.

A Honor megdöntené a sorban állás rekordját

A nálunk egy hete bemutatkozott Honor marketingstratégiája a vásárlókkal ápolt közvetlen kapcsolatra épül. A www.forthebrave.hu oldalon kialakított microsite arra biztatja a látogatókat, hogy álljanak be egy virtuális sorba, hogy a Magyarországon egyelőre korlátozott mennyiségben elérhető Honor 6 okostelefonok közül egyet félre tegyenek a számukra.

Gazdája kedvében jár a Honor 6

Honor néven merőben új okostelefon-márka jelent a magyar piacon (is). A gyártó a készüléket azoknak szánja, akik nem félnek túllépni a nagy márkák marketingígéretein. A Honor küzd a megszokás ellen: ez az első mobilkészülék, amelyik úgy jelenik meg a piacon, hogy a fogyasztók részt vehettek a tervezésében.

Ma: a kézmosás világnapja – fülkeforradalomra lenne szükség

Október 15. a kézmosás világnapja. A 21. században, sajnos, még mindig nem természetes a kézmosás; például napjainkban hét emberből átlagosan egy nem mos kezet, miután lehúzza a wc-t[1]. Vannak olyanok is, akik egyáltalán nem szoktak kezet mosni. Elképesztő, főleg akkor, ha kézfogás után ülünk asztalhoz, vagy simogatjuk meg gyermekünket...

Ötösök között a magyar ABC Data – benevezett a hazai árversenybe a Colorovo

Ha minden úgy folytatódik az év végéig, miként gördült az idén eddig, akkor a lengyel gyökerű ABC Data magyar leányvállalata átlépi az ötmilliárd forintos álomhatárt. Árbevétele az idei három negyedévben a tavalyihoz képest máris megháromszorozódott – jelentette be újságírók előtt Poros Gábor ügyvezető.

A garázskapu az internetre költözhet

Egyedülálló vezérlési technológiát mutatott be a Hörmann cégcsoport: a BiSecur Gateway alkalmazással okostelefonról vagy táblagépről is vezérelhető a garázs-, udvari kapu működtetése, a házbejárati ajtó, valamint más, Hörmann gártmányú rádiós vevőegységgel felszerelt eszköz is. A BiSecur rendszer a meglévő megoldásoknál azért is biztonságosabb, mert az online banki szolgáltatások közben is használt titkosítással kódolja a kézi adókészülék rádiójelét.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >