15. AV Trend & Hifi Show

Címke: okostelefon

Ma: a kézmosás világnapja – fülkeforradalomra lenne szükség

Október 15. a kézmosás világnapja. A 21. században, sajnos, még mindig nem természetes a kézmosás; például napjainkban hét emberből átlagosan egy nem mos kezet, miután lehúzza a wc-t[1]. Vannak olyanok is, akik egyáltalán nem szoktak kezet mosni. Elképesztő, főleg akkor, ha kézfogás után ülünk asztalhoz, vagy simogatjuk meg gyermekünket...

Ötösök között a magyar ABC Data – benevezett a hazai árversenybe a Colorovo

Ha minden úgy folytatódik az év végéig, miként gördült az idén eddig, akkor a lengyel gyökerű ABC Data magyar leányvállalata átlépi az ötmilliárd forintos álomhatárt. Árbevétele az idei három negyedévben a tavalyihoz képest máris megháromszorozódott – jelentette be újságírók előtt Poros Gábor ügyvezető.

A garázskapu az internetre költözhet

Egyedülálló vezérlési technológiát mutatott be a Hörmann cégcsoport: a BiSecur Gateway alkalmazással okostelefonról vagy táblagépről is vezérelhető a garázs-, udvari kapu működtetése, a házbejárati ajtó, valamint más, Hörmann gártmányú rádiós vevőegységgel felszerelt eszköz is. A BiSecur rendszer a meglévő megoldásoknál azért is biztonságosabb, mert az online banki szolgáltatások közben is használt titkosítással kódolja a kézi adókészülék rádiójelét.

Továbbra is a vevő a király – kezében okostelefonnal

A technológia hatalmat adott a fogyasztónak, aki azonnal dönthet egy-egy vásárlásról. A technikai megoldások kidolgozóinak a feladata, hogy segítsék a hasonló impulzusvásárlást. Szakértők szerint  mindenhol jelen lévő kereskedelemről  – omnicommerce – beszélhetünk a mai világban, és ehhez igazodva kell kiszolgálni az ügyfeleket.

Holnaptól nálunk is okoskodnak a Lenovo-mobilok

Ha síppal és nádi hegedűvel nem is, de dobbal és tánccal igen: látványos műsorral jelentette be ma a Lenovo magyarországi képviselete, hogy végre hazánkba is megérkeztek a mindeddig elsősorban személyi számítógépeiről és laptopjairól ismert kínai gyártó okostelefonjai. Holnaptól válogathat a nagyérdemű a szakáruházak és szakboltok polcaira kirakott Lenovo S860 és S850, A859 meg A536 típus közül – mopndta el késő este újságírók előtt Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

Mini IFA Pesten: Acer minden változatban

Nincs egy hete, hogy Berlinben véget ért a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai és számítástechnikai bemutatója és vására, az IFA (Internationale Funkausstellung), ám néhány órára újra megnyitott – Budapesten. Legalább is az Acer friss termékeinek a szemléjével – a tajvani világcég magyarországi képviselete jóvoltából. A nem csupán cégére színében elkötelezett zöld Acer helyi munkatársai igyekeztek bemutatni a következő hetek, hónapok meglehetősen izgalmas termékvonalát.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >