Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: okostelefon

UPC Phone: ingyenes kiegészítő szolgáltatás mobilra

Az UPC ma bejelentett, ingyenes kiegészítő szolgáltatása révén a társaság előfizetői bárhová magukkal vihetik és mobil eszközökön is használják kábeles UPC telefon-előfizetésüket. Az UPC Phone nevű mobil alkalmazással az előfizetők ugyanolyan kedvező vagy éppen ingyenes vezetékes percdíjakkal kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy munkahelyükön.

Visszatért Freud a bécsi utcákra

Sigmund Freud halálának 75. évfordulója alkalmából különleges kiállítás nyílt Bécsben. Az érdeklődők a város utcáin ismerhetik meg a pszichoanalízis szülőatyjának életét és munkásságát. Téma a többi között az álomfejtés, a tudatalatti, valamint a hisztéria és a félelem pszichológiája. Csak egy okostelefon és két jó láb kell hozzá.

EMMA kisasszony bemutatkozott – biztos, ami biztosítás

Emma nénit mindenekelőtt Németországban ismerik: a Tante Emma kisbolt-hálózat abból az időből, amikor még nem uralták el a piacot az óriások. Aki betért Emma vegyeskereskedésébe, gyakorlatilag mindent megkapott nála, ami a háztartáshoz szükségeltetett. EMMA kisasszonynál – bár a biztosításokra szakosodott – valószínűleg ugyancsak minden kapható lesz – derült ki egy ma délelőtti sajtóbeszélgetésen.

Bővíti itthoni okostelefon-kínálatát a WayteQ

Éppen öt évvel ezelőtt kezdte meg magyarországi tevékenységét a WayteQ Hongkong Ltd. képviseletében a magyar tulajdonú WayteQ Europe Kft. mindenekelőtt – kommunikációs eszközök forgalmazásával. Rövid idő alatt népszerűvé váltak az OnePlus és Xiaomi márkanevű okostelefonjai.

Olcsó és elismert nyelvvizsgát kínál a Duolingo a magyaroknak?

Ma megkezdte új, nyelvvizsgáztató szolgáltatását a több mint 620 ezer regisztrált magyar, és világszerte 30 millió felhasználóval rendelkező, ingyenes Duolingo nyelvoktató alkalmazás fejlesztője. A Google támogatásával megvalósult kezdeményezés célja, hogy az alkalmazással a világ bármely pontján lehetőséget adjon a nyelvvizsga megszerzésére törekvőknek céljaik megvalósításához, akár álláskeresésről akár továbbtanulásról van szó.

Ha odafigyelünk, olcsóbb a mobilparkolás

Fél hónapja, július 1-jei hatállyal egységesítette a mobilparkolás rendszerét a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Országos közterületi szolgáltatását a cég hat viszonteladóval indította el. A partnerek többféle mobilfizetési megoldással, eltérő tranzakciós díjakon kínálnak parkolási lehetőséget az autósoknak. Az új platformon a használók csaknem félmillió tranzakciót hajtottak végre.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >