Címke: okostelefon

Okosmobil módra: kártya és tárca keddtől

Saját márkás hitelkártyájával mobil alapú (okostelefonos) banki és pénzügyi fizetési szolgáltatás megkezdését jelentette be ma délben az alapításának 20. évfordulóját ünneplő Telenor Magyarország. A mobil-alkalmazással párosuló újdonság működtetésében a „kék óriás” partnere az egyik kereskedelmi bank, amelyet éppen a minap vásárolt föl az állam.

PSZT: kezdeményezés a kényszeres mobilmatatás ellen

Egyre többen vannak, akik még egy órát – akár kevesebbet – sem bírnak ki a telefonjuk használata nélkül. Különösen feltűnő ez közös étkezések, ebéd közben, ami kiváló alkalom lehetne a személyes kapcsolatok ápolására. Mozgalom kezdődött a kényszeres telefonnézegetés leküzdésére.

Itt a digitális borlap – de nemsokára lesz étlap is

Elsőként egy belvárosi borharapóban próbálják ki, de nem kétséges: hamarosan másutt is találkozhatunk majd a nyomtatott verziót helyettesítő vagy kiegészítő megoldással. A budapesti Innio borbárban iPad segíti az ínyenceket a tájékozódásban, a megfelelő nedűk és a hozzájuk illő falatok kiválasztásában.

Bugyelláris helyett használjunk MobilTárcát

Akár el is felejthetjük a hagyományos pénztárcát (és a bankkártyát is), ha áttérünk a Telekom digitális megoldására. A távközlési cég és partnerei ma jelentették be, hogy lezárult az aprólékos „próbaüzem”, és Magyarországon – Európában az elsők között – válik lehetővé, hogy okostelefonunkat bankkártyaként használjuk.

Árával is csábít az okos Honor

Alig egy hónappal európai bemutatkozása után a Honor máris egy új modellt dob a piacra. A csúcsteljesítményű Honor 6 készülékhez hasonlóan, 5 hüvelyk átlójú kijelzővel ellátott Honor 3C december elején érkezik a hazánkba. A cég sajtóügynökségének tájékoztatása szerint fele annyiba sem fog kerülni, mint a nagy testvére.

A húszéves Telenor karácsonyi ajándékai hangversennyel

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet-csomagokkal, okostelefon-ajánlatokkal, valamint az iPhone 6-tal készül.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >