Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: okostelefon

Továbbra is a vevő a király – kezében okostelefonnal

A technológia hatalmat adott a fogyasztónak, aki azonnal dönthet egy-egy vásárlásról. A technikai megoldások kidolgozóinak a feladata, hogy segítsék a hasonló impulzusvásárlást. Szakértők szerint  mindenhol jelen lévő kereskedelemről  – omnicommerce – beszélhetünk a mai világban, és ehhez igazodva kell kiszolgálni az ügyfeleket.

Holnaptól nálunk is okoskodnak a Lenovo-mobilok

Ha síppal és nádi hegedűvel nem is, de dobbal és tánccal igen: látványos műsorral jelentette be ma a Lenovo magyarországi képviselete, hogy végre hazánkba is megérkeztek a mindeddig elsősorban személyi számítógépeiről és laptopjairól ismert kínai gyártó okostelefonjai. Holnaptól válogathat a nagyérdemű a szakáruházak és szakboltok polcaira kirakott Lenovo S860 és S850, A859 meg A536 típus közül – mopndta el késő este újságírók előtt Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

Mini IFA Pesten: Acer minden változatban

Nincs egy hete, hogy Berlinben véget ért a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai és számítástechnikai bemutatója és vására, az IFA (Internationale Funkausstellung), ám néhány órára újra megnyitott – Budapesten. Legalább is az Acer friss termékeinek a szemléjével – a tajvani világcég magyarországi képviselete jóvoltából. A nem csupán cégére színében elkötelezett zöld Acer helyi munkatársai igyekeztek bemutatni a következő hetek, hónapok meglehetősen izgalmas termékvonalát.

Nem blabla a BlaBlaCar – közösségi gazdaság digitálisan

Alaposan átalakítják mindennapjainkat a technikai újdonságok, főként az okostelefon. A világ „globális faluvá” lett, ami szokásainkra, életvitelünkre meghatározó módon gyakorol befolyást. Ennek a szép, új világnak egyik hozadéka a közösségi megosztáson alapuló gazdaság, amellyel hamarosan nálunk is találkozhatunk.

Berlinben debütált a Huawei Mate7 és a G7

A ma megnyílt berlini nemzetközi szórakoztató-elektronikai vásáron, az IFA-n mutatta be a Huawei legújabb okostelefonjait, a hat hüvelyt képátlójú, ujjlenyomat-olvasó technológiával felszerelt Ascend Mate7-et és az Ascend G7-et. Az első a Huawei válasza a vásárlói igényekre, miután hirtelen megnőtt a kereslet a nagy képernyős okostelefonok iránt.

UPC Phone: ingyenes kiegészítő szolgáltatás mobilra

Az UPC ma bejelentett, ingyenes kiegészítő szolgáltatása révén a társaság előfizetői bárhová magukkal vihetik és mobil eszközökön is használják kábeles UPC telefon-előfizetésüket. Az UPC Phone nevű mobil alkalmazással az előfizetők ugyanolyan kedvező vagy éppen ingyenes vezetékes percdíjakkal kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy munkahelyükön.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >