Címke: okostelefon

Kütyük helyett a sebesség izgatja Räikönnent

A Nagy Futam III.-ra hazánkba érkezett világbajnokot nem érdeklik az okosórák és a Facebook, azt viszont nem titkolja, hogy szívesen vezetne extrémebb F1 autókat. - Az idén immár harmadik alkalommal rendezték meg a főváros utcáin és légterében a Nagy Futamot, mely 2015. május 1-jén minden korábbinál több látványossággal szolgált a sebesség megszállottjai számára. A körülbelül 4 kilométer hosszú pálya központja a Várkert Bazár volt - a rendezvényt ezúttal is teljesen ingyen és szabadon lehetett látogatni. A világhírű autóversenyzővel készült interjú itt olvasható, tessék kattintani!

Tajvani terméközön: negyven újdonságot mutatott be az Acer New Yorkban

Nagyszabású sajtótájékoztatón mutatta be ma idei termékújdonságait az Acer. A tajvani gyártó New Yorkba hívta össze a szaksajtó munkatársait a nagyvilágból, hogy bizonyítsa: van új a nap alatt, azaz a megújulás és az újítás nagyon is közel áll a még nem is olyan rég meglehetősen viharos eseményeket átélt cégnél.

EVOLVEO Strongphone D2 Mini: férfiasan okos

Jó tanács tesztelőnek: mielőtt a próbapadra helyezné a vizsgálandó kütyüt, érdemes elolvasni, miként vélekednek róla a használói. Ezt tettük a szerkesztőségünkbe érkezett EVOLVEO Strongphone D2 Mini esetében. A készülék gyártója állítja: ez aztán bírja a kiképzést! Nos, volt, akinek a készülékét elásta a kutyája (meglehetősen extrém eset), másnál viszont úgy esett, hogy leesett…

Honor, harmadik kiadás: Holly

A szokásos türkizkék csomagolásban érkezett szerkesztőségünkbe a legújabb Huawei-okos, a Honor család Holly néven megjelent „gyermeke”. Jubileumi termék, ugyanis a Honor márka 100. napján tették ki a polcokra világszerte. Becsületére (Honor!) váljék, hogy ezzel sem kell sokat vesződni üzembe helyezés végett.

Honor Holly: magyal, mint okostelefon

Frissíti termékkínálatát a magyar piacon is a Honor; az öthüvelykes HD-kijelzővel szerelt Honor Holly (holly, azaz magyal, közkedvelt sövénynövény...) árcédulája is kellemes meglepetést okozhat az okostelefon-kedvelőknek. A négymagos processzorral és két simkártya-foglalattal érkező készülék április elejé jelenik meg a hazai kínálatban.

Csuklóra okosóra, fülre okostelefon – lépésről lépésre tökéletesebb

A Huawei két termékét próbálhatta ki az Infovilág munkatársa működés közben. A tavaly szeptemberben piacra dobott Ascend G620S jelű okostelefont, valamint a tavaly ilyenkor a barcelonai Mobil Világkongresszuson bemutatott első okosórát, a TalkBand B1-et. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >