Címke: okostelefon

Folyamatos vírusözön fenyegeti az okostelefonokat

Az androidos telefonok a készülékeket zárolni képes zsaroló kártevővel fertőződhetnek meg, és ehhez elegendő egy fertőzött weboldal felkeresése – hívja fel a figyelmet a G Data. A német vírusvédelmi cég szakértői azonban most egy teljesen újfajta, telepítés nélkül is fertőzni képes kártevőtípust észleltek.

IDOL4S: a szemüveges okostelefon

Nagy baj van ezzel a mobiltelefonnal, az Alcatel IDOL4S készülékével! Konkrétan: az, hogy a háziorvos nem írja föl receptre. Mert ha fölírná, nyomban rohannék a patikába, és kiváltanám, még akkor is, ha a társadalombiztosítás nem téríti is meg teljes egészében az árát. Az egy idő óta örvendetesen magára lelt Alcatel ugyanis sorra bocsátja ki a jól használható, kellemes meglepetést okozó teljesítményű készülékeit.

Fertőzött Pokémon terjed a torrent-oldalakon

A G Data arra figyelmeztet, hogy trójaival fertőzött Pokémon alkalmazás terjed a torrent-oldalakon. A támadók megpróbálják kihasználni a játék rendkívüli népszerűségét, és fertőzött telepítő csomagokat állítanak össze. Ezek az eredeti alkalmazás mellett tartalmaznak egy DroidJack nevű összetevőt, melynek segítségével a bűnözők képesek a megfertőzött androidos telefonok távoli irányítására.

Kecses, elegáns noteszgépek, energiafröccs okostelefonból, bivalyerős ragadozók

Noteszgép, okostelefon, bár meg is fordítható a sorrend, e kettő uralja a tajvani gyártó legfrissebb kínálatát is. Első pillantásra föltűnik, hogy az Acer továbbra is nagy figyelmet fordít a küllemre: termékei szép, kecses vonalvezetésűek, meglehetősen könnyűek, emellett még a játékosoknak szánt Predator-család tagjai is éppen a megjelenésükkel keltik föl a szemlélő figyelmét.

POP4 Plus: kellemes, jó árú okosmobil

Megbabonázva tekint Európa, sőt, a világ Franciaországra ezekben a napokban, miközben le nem veszi a szemét a tévé képernyőjéről és legföljebb tétovázva nyúl a jéghideg sörtől párás kancsó után: százmilliókat hoz lázba a labdarúgó Európa-bajnokság. És akiknek megadatott a szerencse, hogy a mérkőzések helyszínén, a lelátókról kövessék az eseményeket, azok sem pihennek egy pillanatig sem – hála az okostelefonjuknak. 

Már nem álom: Daydream-re hangszerelt Alcatelek

Daydream-kompatibilis telefonokat mutat be rövidesen az Alcatel, ezzel is jelezve elkötelezettségét a VR-(virtuális valóság) technológia iránt. Az okostelefon-gyártó Alcatel és a Google együttműködésének eredményeként az Alcatel-használók számára is elérhetőek lesznek a virtuális valóság kínálta élmények, az immersive audio, az eddigieknél is jobb kijelző és a még értékesebb tartalmak – beleértve a játékokat, a szórakozást és zenehallgatást.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >