Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: okostelefon

Olcsó és elismert nyelvvizsgát kínál a Duolingo a magyaroknak?

Ma megkezdte új, nyelvvizsgáztató szolgáltatását a több mint 620 ezer regisztrált magyar, és világszerte 30 millió felhasználóval rendelkező, ingyenes Duolingo nyelvoktató alkalmazás fejlesztője. A Google támogatásával megvalósult kezdeményezés célja, hogy az alkalmazással a világ bármely pontján lehetőséget adjon a nyelvvizsga megszerzésére törekvőknek céljaik megvalósításához, akár álláskeresésről akár továbbtanulásról van szó.

Ha odafigyelünk, olcsóbb a mobilparkolás

Fél hónapja, július 1-jei hatállyal egységesítette a mobilparkolás rendszerét a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Országos közterületi szolgáltatását a cég hat viszonteladóval indította el. A partnerek többféle mobilfizetési megoldással, eltérő tranzakciós díjakon kínálnak parkolási lehetőséget az autósoknak. Az új platformon a használók csaknem félmillió tranzakciót hajtottak végre.

Itt a nyár: éles a verseny a biztosítási piacon – védett kütyük

Egyre több hírt olvashatunk a jó idő beköszöntével az utazási készülődésről, és persze a nyári szezonnal együtt járó veszélyekről. A biztosítók arról tájékoztatnak ilyenkor: hogyan mérsékelhetők a károk, mi a teendője a külföldön pihenni vágyó turistának. Bár több mint négyezer évre tekint vissza az utasbiztosítás, Magyarországon csak a nyolcvanas évektől jött „divatba”, amikor honfitársaink lehetőséget kaptak a nyugat-európai portyázásokra. (A szocialista országokba látogatóknak nem volt szükségük biztosításra, hiszen a kölcsönös ellátást államközi szerződések szavatolták.)

Star N9500: okostelefon telepített kémprogrammal

Nemcsak a gyengébb minőség miatt kell vigyázni a kínai okostelefonokkal, a gyártók „üzletpolitikája” sem felel meg az európai irányelveknek – figyelmeztet a G Data. A Samsung Galaxy S4-re hasonlító, de annak töredékébe kerülő kínai Star N9500 készüléket beépített kémprogrammal kínálják a boltokban.

Acer-újdonságok a Computexen: okostelefonok ízlés és pénztárca szerint

A ma kezdődött tajpeji Computex-kiállításon mutatja be az Acer a többi között az Iconia Tab 8 táblagépét, a V6 sorozat monitorjait és a Liquid E600, az E700, a Leap és Jade, valamint a Liquid Z200 okostelefonjait. Az újdonságokat egész sor díjjal tüntették ki. A következőkben a tajvani gyártó okostelefonjait mutatjuk be röviden.

címkék:  AcerComputexE600JadeLeapLiquid E700Z200okostelefon
Szép, szupergyors mobilvilág: 4G/LTE Advanced

Csaknem napra pontosan négy évvel ezelőtt (2010. április 30-án) a Telekom és az Ericsson elsőként hazánkban mutatta be (akkor még csak tesztként) a negyedik nemzedékű 4G/LTE mobil- technológiát, ma viszont ugyanennek a továbbfejlesztett változatát ismerhették meg a szakújságírók, akiket a lila óriás és a svéd világcég hívott meg virtuális száguldásra a szupergyors internet-adatpályára. A ma délelőtt bemutatott 4G/LTE Advanced technológia által kínált sávszélesség különösen alkalmas nagy rendezvények (pl. a Sziget-fesztivál) internet-ellátására, amikor a részvevők egyre terjedelmesebb tartalmakat igyekeznek megosztani egymással – akár a világ másik felén.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >