Címke: okostelefon

Adatok kincsesbányája a használt mobiltelefon

A magyarok 37 százaléka megszabadul régi mobilkészülékétől, amikor újat vesz. A legtöbben beszámíttatják vagy elajándékozzák addig használt telefonjukat, és olyanok is akadnak, akik laza mozdulattal a szemétbe hajítják megunt marokfonjukat. Az adatokat viszont csak nagyon kevesen törlik visszaállíthatatlanul a régi készülékről.

Meghonorálja árát a Honor C3

A minap egy (Huawei) Honor C3 jelű okostelefon kipróbálására kérték föl szerkesztőségünket. Tesztelő munkatársunk eddig nem sokat hallott a márkáról, már csak azért sem, mert nemrég jelent meg a nemzetközi piacon, nálunk is csak a karácsonyi vásár napjaiban mutatkozott be.

Használtmobil-kereskedelem: adatveszedelem

A használt okostelefonok újraértékesítése lehet a mobilszolgáltatók egyik új piaca, ám ez kockázatokat is rejt. A Blancco (a világ vezető gyártója a megbízható és minősített adattörlés területén) arra figyelmeztet, hogy ha nem törlik szakszerűen az újra eladandó készülékek adatait, illetéktelenek érzékeny személyes és üzleti információkhoz juthatnak.

Keményen támadják az androidos kütyüket

Az asztali számítógépeket és az okostelefonokat egyaránt megfertőző kártevők rohama jöhet ebben az évben, emellett a bűnözők ellopnák a pulzusmérő órák adatait és a fogyókúrás naplókat is. Tavaly még a kémprogramoké, a banki trójaiaké és az androidos kártevőké volt a főszerep...

Liquid-okosok: Z410  és Jade S – teljesítmény és szépség

Megjelent az Acer legújabb két okostelefonja, a Liquid Z410 4G és a Liquid Jade S. Az első valóságos erőmű: LTE 4G kompatibilitással, 64 bit-es, szupergyors processzorokkal. A második mindenekelőtt eleganciájával kelt figyelmet az öt hüvelyk képátlójú készülékek sorában.

Okosmobil módra: kártya és tárca keddtől

Saját márkás hitelkártyájával mobil alapú (okostelefonos) banki és pénzügyi fizetési szolgáltatás megkezdését jelentette be ma délben az alapításának 20. évfordulóját ünneplő Telenor Magyarország. A mobil-alkalmazással párosuló újdonság működtetésében a „kék óriás” partnere az egyik kereskedelmi bank, amelyet éppen a minap vásárolt föl az állam.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >