Címke: pályázat

Közös ügy a még jobb internet

Versenyt hirdet a Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2015-i „biztonságosabb internet”-nap alkalmából a hazai középiskolások és felsőoktatásban részt vevők számára rövidfilm, animáció vagy riport készítésére. A verseny célja, hogy a fiatalokat, „digitális bennszülötteket” motiválja médiatartalmak előállítására a biztonságos internet témájában, és ezáltal hívja fel a figyelmet az internet számtalan lehetőségére és lehetséges veszélyeire.

Panelprogram: az idén csak ígéret – jövőre várható a tetemes EU-segítség

Bár a hazai villany- és gázárak Európa legalacsonyabbjai között vannak, a rezsi kifizetése egy átlag magyar háztartás számára még mindig sokkal megterhelőbb, mint máshol. A huzatos, elavult fűtésű, gyengén szigetelt lakások és régi berendezések zabálják az energiát, ezért a további rezsicsökkentéshez elengedhetetlen az energiahatékonyság növelése – írja a Magyar Energiahatékonysági Intézet a szerkesztőségünköz eljuttatott közleményében.

Európai Ifjúsági Károly-díj, 2015

A mától, 2008 óta immár nyolcadik alkalommal, ismét lehet pályázni az Európai Ifjúsági Károly-díjra. A díjat olyan fiataloknak ítélik oda, akik tevékenységükkel hozzájárultak az európai országok lakói közötti kölcsönös megértés javításához. A pályázatok beadási határideje 2015. február 2.

Sony World Photography Awards – keresik az ország legjobb fotósait

A Sony Magyarország ismét meghirdeti az egyik legelismertebb fotográfiai versenyt, a Sony World Photography Awards-ot annak reményében, hogy megtalálja az ország legkiválóbb fotósait. A felhívás nyitott minden fotográfus számára. A nevezés ezen az oldalon keresztül ingyenes, mintegy 10 kategóriában.

Verseny smart city-alkalmazások tervezésére

InnoApps néven versenyt hirdetett a Huawei, az információs és kommunikációs technológiák világméretű szállítója és az Európai Fiatal Innovátorok Fóruma (European Young Innovators Forum): november 9-ig várják a 29. életévüket még nem betöltött európai és kínai fiatalok jelentkezését. A pályázóknak egy új „smart city” alkalmazást kell kitalálniuk és megalkotniuk ahhoz, hogy megnyerhessék a 20 ezer eurós, azaz 6 millió forintos fődíjat.

Pályázat nyílászárók cseréjére

Mától ezen az internetcímen elérhető a lakások homlokzati nyílászáróinak cseréjére szolgáló „otthon melege program” részletes pályázati dokumentációja – adja tudtul a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs főosztálya. A program 1,1 milliárd forinttal segíti azokat, akiknek pályázata eleget tesz a kiírás feltételeinek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >