Címke: pályázat

Erasmus: korlátlan lehetőségek fiatal vállalkozóknak

Akár fél éven át építheti nemzetközi üzleti kapcsolatait az az új magyar vállalkozó, aki részt vesz az Erasmus fiatal vállalkozóknak szóló programjában. Az újdonsültek tudást és szakmai ötleteket gyűjtenek és cserélnek egy tapasztalt vállalkozónál, akinél tartózkodnak, és akivel együttműködnek az Európai Bizottság által meghirdetett programban.

VELUX-alapítványi támogatással épül meg  a legmodernebb hazai gyermekhospice-ház

A Szemem Fénye Alapítvány nemrég elnyerte a VELUX Foundation támogatását, amelynek köszönhetően 1 011 186 eurós (napi árfolyamon 313 467 660 Ft) támogatással elkezdődik hazánk legnagyobb, napjainkban legkorszerűbb gyermekhospice-házának megépítése.

Közlekedésfejlesztés, növekedésösztönzés: 13 milliárd euró

Az Európai Bizottság ma tett javaslatot 13,1 milliárd euró odaítélésére az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (Connecting Europe Facility/CEF) első pályázati felhívásában kiválasztott 276 közlekedési terv, beruházás számára. Ez a beruházás további köz- és magánfinanszírozást mozgósít, összesen 28,8 milliárd euró értékben.

Pályázati felhívás: Európai Akadálymentes Város-díj

Hatodik alkalommal lehet versenybe szállni az Európai Bizottság „Access City” díjáért, az akadálymentes városoknak kiosztott európai elismerésért. A legalább 50 ezer lakosú települések szeptember 10-ig jelentkezhetnek. Az utóbbi öt évben több mint 200 város jelentkezett a díjra. A városok kezdeményezései az ötletek gazdag tárházát mutatják be azzal kapcsolatban, hogy hogyan tehető egy város mindenki számára élhetőbb hellyé.

Brüsszel várja a magyar diákújságírókat

Az Európai Parlament támogatásával a Prime Time Communications Diák rEPorters címmel diákújságíró pályázatot hirdet 14-18 éves középiskolás iskolarádió-, és iskolaújság szerkesztők, szerkesztőségek számára. A kétfordulós verseny végén a legjobbak brüsszeli kirándulást nyernek.

Pályázat Civil- és CivilNET-díjcsomagra

Az első félévben is pályázhatnak civil szervezetek a Magyar Telekomnál a Civil- és a CivilNET-díjcsomagra. A Telekom felelős nagyvállalatként, a civil szféra munkájának támogatására hozta létre a kedvezményes telefon- és internethasználatot kínáló díjcsomagokat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >