16. AV Trend & Hifi Show

Címke: pályázat

Magyar termékek: nagydíjeső

Ötvennégy cég 57 pályázata nyerte el 21 kategóriában az idei Magyar Termék Nagydíjat, az elismerést és a különdíjakat ma adták át az Országházában. A bírált pályaművek négyötöde nyert. A mostani díjazottakkal együtt 1998–2015 között 543-ra emelkedett a Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegyet használók száma.

Kiállításra szánt fényképek – nyomtatóból

Egy fotókiállítás előkészületeibe avatta be ma a magyar Canon az újságírókat: a Sziget-fesztivál alkalmából meghirdetett fotópályázatának nyertesei, Dobák Balázs, Fellner Felícia és Majchrics Lili Hanna legjobb felvételeit állítják ki szeptember 17-éig a budai Kelet kávézóban. A tárlat érdekessége, hogy a fotókat nem professzionális, digitális, tükörreflexes, hanem a legújabb Canon PowerShot G3 X típusú kompakt géppel készítették, ám ez a 20,2 megapixel felbontású fotók minőségén egyáltalán nem vehető észre. (Foto: Dobák Balázs.)

Erasmus: korlátlan lehetőségek fiatal vállalkozóknak

Akár fél éven át építheti nemzetközi üzleti kapcsolatait az az új magyar vállalkozó, aki részt vesz az Erasmus fiatal vállalkozóknak szóló programjában. Az újdonsültek tudást és szakmai ötleteket gyűjtenek és cserélnek egy tapasztalt vállalkozónál, akinél tartózkodnak, és akivel együttműködnek az Európai Bizottság által meghirdetett programban.

VELUX-alapítványi támogatással épül meg  a legmodernebb hazai gyermekhospice-ház

A Szemem Fénye Alapítvány nemrég elnyerte a VELUX Foundation támogatását, amelynek köszönhetően 1 011 186 eurós (napi árfolyamon 313 467 660 Ft) támogatással elkezdődik hazánk legnagyobb, napjainkban legkorszerűbb gyermekhospice-házának megépítése.

Közlekedésfejlesztés, növekedésösztönzés: 13 milliárd euró

Az Európai Bizottság ma tett javaslatot 13,1 milliárd euró odaítélésére az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (Connecting Europe Facility/CEF) első pályázati felhívásában kiválasztott 276 közlekedési terv, beruházás számára. Ez a beruházás további köz- és magánfinanszírozást mozgósít, összesen 28,8 milliárd euró értékben.

Pályázati felhívás: Európai Akadálymentes Város-díj

Hatodik alkalommal lehet versenybe szállni az Európai Bizottság „Access City” díjáért, az akadálymentes városoknak kiosztott európai elismerésért. A legalább 50 ezer lakosú települések szeptember 10-ig jelentkezhetnek. Az utóbbi öt évben több mint 200 város jelentkezett a díjra. A városok kezdeményezései az ötletek gazdag tárházát mutatják be azzal kapcsolatban, hogy hogyan tehető egy város mindenki számára élhetőbb hellyé.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >