Címke: pályázat

VELUX-alapítványi támogatással épül meg  a legmodernebb hazai gyermekhospice-ház

A Szemem Fénye Alapítvány nemrég elnyerte a VELUX Foundation támogatását, amelynek köszönhetően 1 011 186 eurós (napi árfolyamon 313 467 660 Ft) támogatással elkezdődik hazánk legnagyobb, napjainkban legkorszerűbb gyermekhospice-házának megépítése.

Közlekedésfejlesztés, növekedésösztönzés: 13 milliárd euró

Az Európai Bizottság ma tett javaslatot 13,1 milliárd euró odaítélésére az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (Connecting Europe Facility/CEF) első pályázati felhívásában kiválasztott 276 közlekedési terv, beruházás számára. Ez a beruházás további köz- és magánfinanszírozást mozgósít, összesen 28,8 milliárd euró értékben.

Pályázati felhívás: Európai Akadálymentes Város-díj

Hatodik alkalommal lehet versenybe szállni az Európai Bizottság „Access City” díjáért, az akadálymentes városoknak kiosztott európai elismerésért. A legalább 50 ezer lakosú települések szeptember 10-ig jelentkezhetnek. Az utóbbi öt évben több mint 200 város jelentkezett a díjra. A városok kezdeményezései az ötletek gazdag tárházát mutatják be azzal kapcsolatban, hogy hogyan tehető egy város mindenki számára élhetőbb hellyé.

Brüsszel várja a magyar diákújságírókat

Az Európai Parlament támogatásával a Prime Time Communications Diák rEPorters címmel diákújságíró pályázatot hirdet 14-18 éves középiskolás iskolarádió-, és iskolaújság szerkesztők, szerkesztőségek számára. A kétfordulós verseny végén a legjobbak brüsszeli kirándulást nyernek.

Pályázat Civil- és CivilNET-díjcsomagra

Az első félévben is pályázhatnak civil szervezetek a Magyar Telekomnál a Civil- és a CivilNET-díjcsomagra. A Telekom felelős nagyvállalatként, a civil szféra munkájának támogatására hozta létre a kedvezményes telefon- és internethasználatot kínáló díjcsomagokat.

Európaiak vagyunk – verseny „A virágos Magyarországért”

Kereken tíz hete van azoknak a településeknek – városoknak, falvaknak, sőt fővárosi kerületeknek is – amelyek nevezni-pályázni szeretnének az idei „A virágos Magyarországért” versenyre. A hazai és nemzetközi zsűri által a legjobbnak minősítettek tovább jutnak az alapításának az idén 50. évfordulóját ünneplő Európai Virágos... 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >