Címke: pályázat

Sony World Photography Awards – keresik az ország legjobb fotósait

A Sony Magyarország ismét meghirdeti az egyik legelismertebb fotográfiai versenyt, a Sony World Photography Awards-ot annak reményében, hogy megtalálja az ország legkiválóbb fotósait. A felhívás nyitott minden fotográfus számára. A nevezés ezen az oldalon keresztül ingyenes, mintegy 10 kategóriában.

Verseny smart city-alkalmazások tervezésére

InnoApps néven versenyt hirdetett a Huawei, az információs és kommunikációs technológiák világméretű szállítója és az Európai Fiatal Innovátorok Fóruma (European Young Innovators Forum): november 9-ig várják a 29. életévüket még nem betöltött európai és kínai fiatalok jelentkezését. A pályázóknak egy új „smart city” alkalmazást kell kitalálniuk és megalkotniuk ahhoz, hogy megnyerhessék a 20 ezer eurós, azaz 6 millió forintos fődíjat.

Pályázat nyílászárók cseréjére

Mától ezen az internetcímen elérhető a lakások homlokzati nyílászáróinak cseréjére szolgáló „otthon melege program” részletes pályázati dokumentációja – adja tudtul a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs főosztálya. A program 1,1 milliárd forinttal segíti azokat, akiknek pályázata eleget tesz a kiírás feltételeinek.

Centrope-díj: még lehet nevezni

Hamarosan lezárul a határon átnyúló legjobb együttműködésnek járó elismerés, a Centrope-díj nevezési időszaka. A kitüntetés mellé tízezer eurót is kap a győztes. A díjátadó november 7-én lesz a Bécsi Városházán, a rendezvény fővédnöke Maresa Hörbiger színművész.

Digitális esély, 2014 – pályázat alapítványok, gyermekotthonok számára

Közös pályázatot hirdetett a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) és az SAP szoftvercég „Digitális esély, 2014” címmel; hátrányos helyzetű fiatalok info-kommunikációs oktatásával foglalkozó civil szervezetek jelentkezését várják. A pályázat részletei itt, tessék kattintani!.

Pannon Park: világ minden tájáról várja a pesti állatkert a tervpályázatokat

Fontos állomásához ért a Fővárosi Állat- és Növénykert középtávú fejlesztési programjának, azon belül a Pannon Parknak a megvalósítása. Máris lehet pályázni az engedélyezési és kiviteli tervek elkészítésére; a beadási határidőt augusztus 25-ig hosszabbították meg. A tervek elkészítésére az egész világról várnak pályázókat, ám a pályázaton a részvételt szigorú feltételekhez kötik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >