Címke: pályázat

Mobilszolgáltató lesz a DIGI – fekvencia-pályázati eredményhirdetés

Ma hirdette ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a 3400–3800 MHz-es frekvenciasávban elnyerhető frekvenciahasználati jogosultságok megszerzését célzó árverési eljárásban nyertes vállalatokat. A felső sávban nyertes DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., valamint az alsó sávban nyertes Vodafone Magyarország Zrt. együttesen 896,6 millió forintot ajánlott, összesen tíz felhasználói alapblokkra a 3400–3800 MHz-es frekvenciasáv hasznosításáért.

Vinnék, mint a csokoládét – iskolák százai pályáznak 3D-nyomtatókra

Három évvel ezelőtt így írt az Infovilág – a hiteles hírportál: „A 3D nyomtatók elterjedésével elérkezett a harmadik ipari forradalom. Ezeknek az eszközöknek a segítségével ugyanis már otthon is könnyen készíthetünk egyedi, személyre szabott tárgyakat. A Simó György vezette FreeDee Printing Solutions cég arra vállalkozik, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az új és izgalmas technológiát…”

3D-nyomtatók ajándékba – 11 iskolában elkezdődött a jövő

Csaknem tucatnyi oktatási intézmény gazdagodott a napokban egy-egy Makerbot Replicator márkájú 3D-nyomtatóval. A nagyvonalú ajándékozást pályázat előzte meg, amelyet a FreeDee Printing Solutions és a MakerBot közösen írt ki: aMakerBot a tanteremben elnevezésű kampányra több mint négyszáz iskola jelentkezett – az általánostól a felsőoktatásiig.

Objektív mérce: pályázat termék-nagydíjra

Ma délelőtt a 19. alkalommal hirdették meg a magyar termék nagydíj pályázatot, hazánk legrangosabb minősítőjét. Olyan gazdasági társaságok, szervezetek jelentkezhetnek áruikkal és szolgáltatásaikkal, amelyek elkötelezettek a magas minőség, az innováció, a fogyasztóközpontúság, az érték iránt.

Mit tanítsanak az iskolában? Kétszázmilliós akadémiai pályázat

Mi számít korszerű tudásnak a 21. század elején, és hogyan kell érdekesen, hatékonyan átadni a diákoknak? A Magyar Tudományos Akadémia négyéves, 200 millió forintos kutatási programba kezd az iskolai szakmódszertan tudományos megalapozására. Az Akadémia olyan kutatásokat támogat, amelyek tudományos igénnyel alapoznak meg komplex tanítási módszereket.

Ismét tehetségeket keres a MOL-csoport

Két, díjnyertes tehetségkereső programját – a Growwwt és a Freshhht – is ajánlja a MOL-csoport azzal a céllal, hogy megtalálja és alkalmazza a fiatal tehetségeket – jelentette be a társaság. A pályakezdőknek szánt Growww-program kivételes lehetőséget nyújt a fiataloknak: nemzetközi karriert kezdhetnek és...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >