Címke: pályázat

EU-pénzből innovációs forrás informatikai vállalkozásoknak

Európai uniós pályázati forrásból egymilliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre 2015-re informatikai témájú kutatási, fejlesztési és innovációs kezdeményezésekben érdekelt vállalkozásoknak a GOP pályázati felhíváson keresztül – írja közleményében az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ).

Bécs mozgásban: hároméves a mobilitási ügynökség

Az életminőség tekintetében Bécs évről-évre jól szerepel a felmérésekben, a városi mobilitás kérdéseivel pedig külön ügynökség foglalkozik. „Bécs mozgásban” címmel most fotópályázatot írtak ki azoknak, akik a téli hónapokat is aktívan töltik a szabadban; 2015 a gyaloglás éve az osztrák fővárosban. (Képek: Sebastian Philipp)

Európai Ifjúsági Károly-díj: nevezés február 23-ig

A 16–30 év közöttiek február 23-ig pályázhatnak dolgozataikkal, ötleteikkel, kezdeményezéseikkel az Európai Ifjúsági Károly-díjra. A győztesek pénzjutalomban részesülhetnek, és ellátogathatnak Aachenbe, valamint az Európai Parlamentbe is. A tavalyi győztes Our Europe dán csapat egy éven át 24 európai ország fiataljait kereste fel otthonában.

InnoMax: minden hazai vállalkozásnak – InnoSchool: minden iskolának

Minden eddiginél több kategóriában lehet pályázni az idén az Invitel InnoMax Díjára. Az idei nagy újdonság, hogy nem csupán az Invitel ügyfelei, hanem bármely hazai vállalat megmérettetheti magát az innovációs seregszemlén. Nem pusztán már megvalósult munkákkal, hanem projektötletekkel is lehet nevezni az InnoMax Business díjra.

Pályázat operajegyekre és gyermekvilágnapra

„Leánder és Lenszirom” jeligével a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázatot hirdet 8–14 éves tanulók, iskolai csoport számára. A nyertesek részt vehetnek a budapesti Erkel Színház április 11-i előadásán. A gyermekek világnapja alkalmából is írt ki pályázatot Országgyűlés és az NGySz.

Videópályázattal bővül a biztonságosabb internet-nap programja

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az Európai Unió „Safer Internet Plus” (SIP)  magyarországi programjának konzorciumvezetőjeként az idén ismét megrendezi a Safer Internet-napot. A rendezvényt az Európai Bizottság Safer Internet Programja keretében évről évre az Insafe és az INHOPE (a Biztonságosabb Internet Centrumok hálózata és az Internet Forródrótok Nemzetközi Egyesülete) koordinálja.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >