Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: pályázat

Centrope-díj: még lehet nevezni

Hamarosan lezárul a határon átnyúló legjobb együttműködésnek járó elismerés, a Centrope-díj nevezési időszaka. A kitüntetés mellé tízezer eurót is kap a győztes. A díjátadó november 7-én lesz a Bécsi Városházán, a rendezvény fővédnöke Maresa Hörbiger színművész.

Digitális esély, 2014 – pályázat alapítványok, gyermekotthonok számára

Közös pályázatot hirdetett a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) és az SAP szoftvercég „Digitális esély, 2014” címmel; hátrányos helyzetű fiatalok info-kommunikációs oktatásával foglalkozó civil szervezetek jelentkezését várják. A pályázat részletei itt, tessék kattintani!.

Pannon Park: világ minden tájáról várja a pesti állatkert a tervpályázatokat

Fontos állomásához ért a Fővárosi Állat- és Növénykert középtávú fejlesztési programjának, azon belül a Pannon Parknak a megvalósítása. Máris lehet pályázni az engedélyezési és kiviteli tervek elkészítésére; a beadási határidőt augusztus 25-ig hosszabbították meg. A tervek elkészítésére az egész világról várnak pályázókat, ám a pályázaton a részvételt szigorú feltételekhez kötik.

Ajánló rendszer WEB 3.0-ra – magyar fejlesztés

Négytagú magyar konzorcium fejleszti annak a komplex, világhálós ajánló rendszernek a prototípusát, amely bármelyik internet-oldal látogatójának nagyon kevés adatából képes érvényes ajánlást adni például új olvasnivalóra vagy őt érdeklő szabadidős programra. A módszer különösen hasznos a a könyvkiadásban, például az egyedi tartalmak, on demand publikáció támogatására, a fordítások várható piaci sikerének előrejelzésére.

Happy birthday, vonalkód! – 40 éves a legnépszerűbb árucímke

Napra pontosan, negyven évvel ezelőtt olvasták le először az első vonalkódot – egy rágógumiról. Erre az eseményre emlékeztetett Patvaros Boglárka, a vonal- és a 2D-kódokkal foglalkozó hazai szabványszervezet, a GS1 Magyarország igazgatója. A bensőséges ünnepségen egy különleges EperCode tortával köszöntötték a háziasszony és a megjelentek a vonalkódos azonosítás évfordulóját.

Az uniós átlag alatt a magyarországi internet-ellátottság

Az utóbbi években csökkent ugyan a digitális szakadék Magyarország és az Európai Unió között, ám a háztartások és a cégek internet-ellátottsága egyelőre nem éri el az uniós átlagot – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Magyarország, 2013 című, most megjelent kiadványából. – Hétfőn adhatják be jelentkezésüket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvencia-hasznosítási pályázatán indulók. A jelentkezéseket június 17-én 10 órakor közjegyző jelenlétében bontja fel a kiíró.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >