Címke: pályázat

Pályázat operajegyekre és gyermekvilágnapra

„Leánder és Lenszirom” jeligével a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázatot hirdet 8–14 éves tanulók, iskolai csoport számára. A nyertesek részt vehetnek a budapesti Erkel Színház április 11-i előadásán. A gyermekek világnapja alkalmából is írt ki pályázatot Országgyűlés és az NGySz.

Videópályázattal bővül a biztonságosabb internet-nap programja

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az Európai Unió „Safer Internet Plus” (SIP)  magyarországi programjának konzorciumvezetőjeként az idén ismét megrendezi a Safer Internet-napot. A rendezvényt az Európai Bizottság Safer Internet Programja keretében évről évre az Insafe és az INHOPE (a Biztonságosabb Internet Centrumok hálózata és az Internet Forródrótok Nemzetközi Egyesülete) koordinálja.

Számítástechnikai és matematikai képzéseket támogat a LogMeIn

Milliós pályázatot írt ki fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatásának támogatására a LogMeIn. Az egyik legsikeresebb magyar kezdő (startup) cég 100 ezer és 1 millió forint közötti összeggel segíti azokat a programokat, amelyek célja egybeesik saját alapértékeivel, mint például a jövő munkaerő-piacának erősítése vagy a nehéz körülmények között élő tehetségek felkarolása.

TiJöttök! – pályázat és verseny leendő újítók, kutatók számára

Digitális város, egészség-, agrár- és élelmiszeripar kategóriában hirdette meg az EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány a TiJöttök! innovációsprojekt-versenyét, illetve gyakornoki programját. A ma kora délelőtti bejelentés szerint a program a miniszterelnökség, a Sanofi-Aventis Zrt., a T-Systems Magyarország Zrt., az Agrotechfood Agrár- és Élelmiszeripari Innovációs Zrt., illetve a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal összefogásával valósul meg.

Közös ügy a még jobb internet

Versenyt hirdet a Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2015-i „biztonságosabb internet”-nap alkalmából a hazai középiskolások és felsőoktatásban részt vevők számára rövidfilm, animáció vagy riport készítésére. A verseny célja, hogy a fiatalokat, „digitális bennszülötteket” motiválja médiatartalmak előállítására a biztonságos internet témájában, és ezáltal hívja fel a figyelmet az internet számtalan lehetőségére és lehetséges veszélyeire.

Panelprogram: az idén csak ígéret – jövőre várható a tetemes EU-segítség

Bár a hazai villany- és gázárak Európa legalacsonyabbjai között vannak, a rezsi kifizetése egy átlag magyar háztartás számára még mindig sokkal megterhelőbb, mint máshol. A huzatos, elavult fűtésű, gyengén szigetelt lakások és régi berendezések zabálják az energiát, ezért a további rezsicsökkentéshez elengedhetetlen az energiahatékonyság növelése – írja a Magyar Energiahatékonysági Intézet a szerkesztőségünköz eljuttatott közleményében.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >