ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: protokoll

Nyomtatóban matathat a hacker

A nagyvilágban működő százötvenezer nyomtatót tört fel nemrég egy brit egyetemista, és küldött valamennyire nyomtatandó fájlokat. Tettével szemléltetni akarta: az online (is) használt, de kellő védelemmel el nem látott dokumentumkezelő eszközök óriási biztonsági kockázattal járnak használóik számára. A magyar Xerox szakértője, Pap Kornél szerint a támadás megelőzhető lett volna, ha a tulajdonosaik az elvégzik az eszközök szoftverfrissítését.

Itt az IPv6, a fenntartható internet építőköve

A hazai távközlési szolgáltatók közül elsőként a Magyar Telekom vezeti be minden hozzáférési technológián mostantól folyamatosan lakossági ügyfelei részére az IP-protokoll újabb verzióját az IPv6-ot, ami idővel fölváltja a most még tömegesen használt IPv4 protokollt.

Miközben a miniszter vezényel, a protokollos mosolyog

Szerfölött kínos protokollos hiba történt a minap, amikor az Európa-bajnokság előtti utolsó hazai meccsét játszotta a magyar labdarúgó-válogatott a Grupama-stadionban az Afrika Kupa legutóbbi győztesével, az Elefántcsontpart tizenegyével. A nézőtér VIP-szektorában egymás mellé ültették Ilan Mort, Izrael Állam Magyarországra akkrediált rendkívüli és meghatalmazott nagykövetét egy szélsőjobboldali magyar párt vezetőjét a családjával együtt.

A hitelesség és a protokoll – ahogy Görög Ibolya tanácsolja

Görög Ibolya protokoll-tanácsadó neve fogalom. A Professzionális Coaching Egyesület legközelebbi programján ő fogja átadni több évtizedes tapasztalatainak tanulságait, amelyek a vezetőknek és a coachoknak is egyaránt nélkülözhetetlen tudás. A november 16-án, hétfőn este fél hétkor kezdődő előadás helyszíne az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér, Budapest, VI., Eötvös utca 10. (A kép forrása: divany.hu.)