ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: saturn

Metro: egyből kettő

Düsseldorfban tartott közgyűlésén a METRO Csoport részvényeseinek 99,95 százaléka jóváhagyta a szétválás tényét, melynek értelmében a vállalatcsoport mostantól két erős és sikeres önálló cégként folytatja tovább működését.A METRO Csoport 35 országban van jelen 220 000-nél is több alkalmazottal.

Kartellra gyanakszik a Versenyhivatal – nagyhalak fókuszban

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ma eljárást indított a Hungaro Flotta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Nav N Go Kft., a Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft., a Euronics Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Vöröskő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Bravotech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Főfotó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Speed Hungary Kft., az Extreme Digital Zrt., a Metro Kereskedelmi Kft. és az Office Depot Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ellen. Az ügyindítás első lépéseként egyes vállalkozások székhelyén előzetes értesítés nélküli helyszíni szemlét tartottak a hivatal munkatársai.

Méregtelenítő és biorezonanciás készülékek miatt büntetett a GVH Négy vállalkozásra összesen 4,5 millió forint bírságot szabott ki a fogyasztók megtévesztése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A cégek ugyanis gyógyhatást tulajdonítottak az általuk forgalmazott készülékeknek, ám állításaikat megfelelő bizonyítékokkal nem tudták alátámasztani.
Önkiszolgáló digitális HP-fotolabor nyílt a Saturnban A legegyszerűbb, ha a fotós választja ki a képeket a digitális adathordozótól, ő végzi el a színkorrekciót, ő dönt a képkivágásról és végül ő határozza meg a nyomat méretét és a darabszámot. A többi az automata dolga.