ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: smart home

A Bosch már az okosotthonban van

Számos, különféle területen kínál okosotthon-megoldást a Bosch a háztartások számára. A Bosch Smart Home System (okosotthon-rendszer) összekötőként szolgál: az intelligens berendezéseket a Bosch Smart Home Controller (okosotthon-vezérlő) kapcsolja hálózatba, azon keresztül kommunikálnak egymással. A Bosch Smart Home alkalmazással táblagépen vagy okostelefonon vezérelhető és felügyelhető a világítás, a fűtés, valamint a füst- és a mozgásérzékelő.

Az AVM az IFA-n: még több FRITZ! – okos otthonok

A távközlési, hálózattechnikai és internet-telefónia világában élenjáró, tisztán német tulajdonú, és az éppen az idén 30 esztendős berlini AVM Computersysteme Vertriebs GmbH cég „FRITZ! – Schnell. Intelligent. Überall“, azaz „FRITZ! – Gyors. Intelligens. Mindenütt” jelszóval állítja ki újdonságait a világ legnagyobb távközlési, szórakoztató-elektronikai és háztartásigép-vásárán szeptember 2–7. között.

Biztonság és kényelem egy kézből – okos otthonok Bosch-módra

Az intelligens internet- és hálózati kapcsolatban működő otthonok számára kifejlesztett megoldásokkal bővíti kínálatát a Bosch. A hazánkban is jelen lévő nemzetközi cégbirodalom jövő január 1-jétől az új Robert Bosch Smart Home GmbH leányvállalatának ernyője alatt fogja össze az okos otthon (smart home) termékeivel kapcsolatos tevékenységét, beleértve a szoftverek és érzékelők gyártását, kínálatát. Ily módon a jövő évtől egy egységből kínálhatja az intelligens otthonokkal kapcsolatos számos termékét és szolgáltatását, köztük a betöréseket idejében jelentő és a fűtés energiatakarékos távirányítását segítő új megoldásait.