ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: sportolók

Felavatták a Bajnokok Házát a főváros legsportosabb kerületében

Új építésű, exkluzív lakásokat bocsátanak sportolók rendelkezésére Budapest X. kerületében. A lakóparkot az Óhegy közelében, a Sörgyár utcában hozták létre, s elkészültében kiemelkedő szerepet játszott a sportszervezetek és szakszövetségek példás együttműködése.

All-Fitt: (akár) életmentő érzékelők a testen

Öttagú magyar konzorcium dolgozott két évig azon a kezdeményezésen, amelynek eredményeképpen elkészült a viselhető szenzorokon (érzékelőkön) alapuló, az idősek és a rendszeresen sportolók életvitelét támogató multimédiás és mobil-kommunikációs termék prototípusa. 

Az idén 128 pályázó részesült összesen 25 millió forint támogatásban a MOL tehetségtámogató programjának sportkategóriájában. Május utolsó vasárnapján, gyereknapon hirdette ki a programot kezelő Új Európa Alapítvány a támogatottak névsorát.

„Mindenkinek becsengettek” – nemzeti ölelés a Nemzetinél Várhatóan még az idén megnyílik a sérült gyerekek érdekeit szolgáló első észak-magyarországi Korai Fejlesztő Központ. Nagy szerepet játszott a társadalmi összefogás a létesítmény létrejöttében: az elképzelés megvalósítását tizenkét élsportoló, illetve csapat relikviáinak elárverezése is segítette.
Húszéves a köztársaság – óriás tortával köszöntötték gyermekeit Kétemeletes meggytortával köszöntötte Bajnai Gordon miniszterelnök az 1956-i forradalom és a 20 éves köztársaság tiszteletére rendezett ünnepi konferencián megjelent 20 éveseket. A hatalmas süteményből az U20-as válogatottat képviselő focistáknak is jutott egy-egy szelet.
Szponzorálás: üzlet, lobbi, személyes kapcsolatok és partnerség A vállalatok egyre többet költenek szponzorációra, ezért az ezzel kapcsolatos hatékonysági elvárásaik is egyre nagyobbak – hangzott el az először az idén megrendezett Szponzorációs Symposiumon. A kétnapos budapesti konferencián a szakmai előadók választ kerestek arra, vajon szükség van-e erre a csatornára, s ha igen, hogyan lehet azt a legjobban kihasználni.

1 2   >