ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: startup

Huszonötödször is: magyar innovációs nagydíj

Az innovációs nagydíjon kívül összesen hat innovációs díjat osztanak ki az Országházban azok között, akik február 15-ig benyújtják munkájukat a magyar innovációs nagydíj pályázatra. A kiírók: a Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány.

Négy magyar cég a techvilág legnagyobb seregszemléjén

Néhány hét múlva kiderül, hogy milyen technológiai irányzatok, eszközök, újdonságok határozzák majd meg mindennapjainkat a jövő évben. Január 5–8. között ugyanis immár ötvenedik alkalommal rendezik meg a CES-t Las Vegasban, ahová 3800 kiállítót és 165 000 látogatót várnak a szervezők. A világ legnagyobb technológiai show-ján ezúttal négy cég képviseli kiállítóként hazánkat, köztük három, ígéretes startup vállalkozás is.

Ment az UBER, jön a Taxify – nemzetközi taxisvállalat Skype-háttérrel

A hétvégi búcsúfelvonulással az UBER (egyelőre) befejezte magyarországi működését. És máris itt az új társaság, hogy a magyarok ne maradjanak modern technológiát használó, utas-központú taxisszolgáltatás nélkül: augusztus elején indulnak a Taxify sárga autói. 

Európai beruházási terv: több mint 1 milliárd euró az európai kkv-kba és kezdő cégekbe

Az év eleje óta az Európai Befektetési Alap (EIF) különféle európai tőkealapokkal több mint egymilliárd euró értékben kötött olyan beruházási megállapodásokat, amelyek segítik a sajáttőke-finanszírozást vállalkozások számára. E megállapodások révén az alapkezelők ígéretes startupokba, kkv-kba és közepes méretű vállalkozásokba fektethetnek...

Kortársaink számára az internet az 1. számú médium – előttünk a szolgáltatói társadalom

Rekord számú részvevővel zárult az idei Internet Hungary, amelyen jelen voltak a hazai info-kommunikációs szakma fontos döntéshozói és véleményvezérei. A hagyományosan nagyszabású rendezvényen két nap alatt tíz népes eszmecserén vizsgálták a digitális ipari forradalom által előrevetített mélyreható társadalmi és gazdasági változások lehetséges irányait.

A Gravity az egész világnak ajánlja magát

Az egyik legnagyobb nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező magyar startup (kezdő vállalkozás), a Gravity R&D egy olyan új fejlesztéssel állt elő, amellyel bármelyik kis és közepes vállalkozás könnyen használhatja az egyik legkifinomultabb online áru-, termék-, szolgáltatásajánló rendszert.


1 2 3 4   >