ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: szkennelés

FineReader 14 – az újdonság szerethetővé teszi a dokumentumkezelést

Interneten közvetített sajtótájékoztatón jelentette be a hazánkban is jól ismert ABBYY információ-technológiai szolgáltató, hogy megjelentette a FineReader 14 szoftverét, amelynek lényege, hogy a díjnyertes optikai karakter-felismerési technológiát (OCR) további fejlett PDF-kezelési képességekkel és dokumentum-összehasonlítási funkcióval kombinálja.

Gondolkodik és cselekszik az AccuRead Automate 2.0

A multifunkciós nyomtatók (MFP-k) számára tervezett AccuRead Automate alkalmazásának továbbfejlesztett változata augusztus 1-jén jelenik meg – jelentette be a Lexmark. A szoftver automatikusan felismer már egynél több oldalas dokumentumokat, és tudja például, ha egy-, két-, három- vagy négyoldalas számláról van szó.

Közkinccsé teszik az írott, rajzolt, fényképezett értékeket

Nem is egy könyvtárnyi értéket sikerült már eddig is megőrizniük az Arcanum Adatbázis Kft. munkatársainak annak ellenére, hogy nemegyszer súlyos, filléres gondokkal is küszködött a vegyész Biszak Sándor által a fordulat évében, 1989-ben alapított vállalkozás. 

Széles formátumú nyomtatás színes szkenneléssel Két új, széles formátumú, multifunkciós készülékkel gazdagította kínálatát a Ricoh. A japán gyártó Aficio MP W5100 és W7140 jelű eszközei elérhető áron kínálnak kiváló nyomatminőséget, legyen szó általános irodai felhasználásról vagy mérnöki munkáról.