ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: szoftver

Szoftver segíti a színtévesztőket a tévézésben

Tavaly januárban láttak hozzá a szakemberek a SeeColors szoftver kifejlesztéséhez, amely segít meghatározni a színtévesztés fajtáját, illetve a letöltött alkalmazással átkalibrálni a tévé képernyőjét. A néző ezt követően azokat a színeket is élvezheti, amelyek a képátalakítás nélkül számára láthatatlanok.

Egyedülálló pénzügyi szoftver debütált

Más-más okok miatt a nemzetközi és a hazai bankok is növekedési, megújulási kényszerben vannak, mivel látványosan megváltozott a szabályozási, üzleti és a versenykörnyezet egyaránt. A FinTech cégek, az alternatív fizetési megoldások, a mobilszolgáltatók egyre jobban harapdálják a banki szolgáltatások és árrések tortáját.

Egyetemisták tüntették ki a magyar Boscht

„Az év együttműködő partnere” kitüntetésben részesítette ünnepélyes tanévnyitóján az Óbudai Egyetem hallgatói önkormányzata a Bosch Budapesti Fejlesztési Központját. A díjjal a világcég magyar munkatársainak felelősségvállalását, az oktatómunka közvetlen támogatását ismerték el a hallgatók, illetve az egyetem. A Bosch csoport évek óta támogatja az Óbudai Egyetemet.

Android 5.1-re frissíthetők a Honor 6 mobilok

Fontos szoftverfrissítést adott ki a Honor két, nemrégi csúcsmodelljéhez. Az új operációs rendszerrel még tökéletesebbé válik a készülékek értesítési rendszere, a felgyorsulnak és üzemidejük is hosszabb lesz. A frissítőfájlok mindkét készüléktípusra ingyenesen letölthetők a Honor weboldaláról.

Hogyan állunk? Merre tartunk? Helyzetjelentés – egy napba sűrítve

A Metropol című ujság mai,  október 1-jei számából begyűjtötte: Kocsis Tamás, Aranytoll-életműdíjas újságíró, az Infovilág jeles szerzője, a Magyar Távirati Iroda sokszoros külföldi tudósítója, országos lapok vezető munkatársa, főszerkesztője. Először. „Nagy divat lett a vezető nélküli (autonóm) gépkocsik terjedése. Már a Google mellett a nagy autógyárak is lázasan fejlesztik őket....

Hálózatba kapcsolt okos autók

Az autóval hálózatba kapcsolt okostelefon, amelynek alkalmazásai a műszerfal képernyőjén futnak, az időszerű karbantartásukat előre közlő alkatrészek vagy a navigációs rendszer adatai alapján az otthonához közeledő autós számára a ház fűtésrendszerének bekapcsolása – mind olyan fejlesztések, melyek a Bosch jármű-technológiai jelenéhez és közeli jövőjéhez tartoznak, s amelyek – a kényelmi funkciók mellett, következetesen az okoseszköz-filozófiához – az energiafelhasználás csökkentését és a fenntarthatóságot szolgálják. Mindezt a legmagasabb biztonság mellett, állítják határozottan a Bosch szakemberei.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >