ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: távközlés

Invitech: új márka, új cég az üzleti távközlési piacon

Az Invitel társaságcsoport vállalati és nagykereskedelmi üzletága Invitech Solutions márkanév alatt, külön gazdasági társaságban folytatja működését. Az Invitel csaknem két évtized óta meghatározó részvevő a távközlés, az informatika, az adatközponti és felhőszolgáltatások területén.

Távközlési szolgáltatások összehasonlító oldala

Távközlési szolgáltatások egyszerű összehasonlítását és megrendelését is lehetővé tévő szolgáltatással bővül a Netrisk.hu, a legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég tevékenységi köre a több mint egymillió ügyfele, illetve a külső érdeklődők számára.

Hírbe hozzuk magunkat – élményt adó kiállítás az Elektrotechnikai Múzeumban

Az emberiség fejlődésének bizonyítottan legfontosabb eleme a kommunikáció. Ennek okán alakult ki a beszéd, majd az írás képessége. Évszázadokig a legnagyobb technikai újításnak e területen a könyvnyomtatás számított, de őseink hamar rájöttek arra, hogy az információt nem csupán megőrizni szükséges, hanem minél gyorsabban továbbítani is. 

Francia telefonforradalom – A középkorból a jövőbe

Nem csupán Alexander Graham Bell meg Puskás Tivadar nevéhez fűződnek korszakos változtatások; miként a Magyar Hírlap 1985. november 27-i számában megjelent alábbi tudósításból kiderül: a francia posta távközlési szakemberei is megtették a magukét azért, hogy az addiginál nagyobb tudású, szolgáltatások egész sorával gazdagított távközlési hálózatot alakítsanak ki...

Jövőre 100 millióból: Huawei Labor és Akadémia létesül a győri egyetemen

Jövőre a hazánkban már éppen évtized óta jelen lévő kinai világcég 100 millió forintos támogatásával Huawei Labor és Akadémia létesül a győri Széchenyi István Egyetemen. A tudományos műhely létrehozásának célja a hazai felsőoktatás versenyképességének növelése, közvetlen kapcsolat létrehozása az oktatás szereplői és az ipar között, gyakorlat- és piacorientált képzést biztosítva a résztvevőknek.

Gyorsinternet mindenütt – nagyszabású fejlesztési programokat jelentett be az Invitel

„Több milliárd forintos” fejlesztést emlegetett mai sajtótájékoztatóján David Blunck, az Invitel vezérigazgatója; az Infovilág szerkesztőjének konkretizálást sürgető kérdésére végül „színt vallott”, és közölte: a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatója jó 30 (nagy valószínűséggel legalább 35) millió euró értékű beruházássorozattal kívánja bővíteni szolgáltatásainak a kínálatát. A középpontban a lakossági gyorsinternet áll, összhangban az Európai Unió digitális menetrendjével, valamint a magyar kormány kinyilvánított céljával, amely szerint már 2018-ra (azaz két évvel az EU által megszabott határidő előtt) valamennyi otthon számára műszakilag lehetővé kell tenni a legalább... 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >