ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: tehetség

Gábor Zsazsa – Hollywood

Néhány héttel századik születésnapja előtt távozott az élők sorából Gábor Zsazsa (1917–2016) magyar születésű amerikai filmsztár. A Golden Globe-díjas színésznő Gábor Sári néven, Budapesten indult neki eseménydús életének, s 1936-ban már Miss Hungaryként kezdhette építeni nem mindennapi karrierjét.

Torgyán és emlék

Otthonában, szűk családja körében vasárnap reggel 85. életévében elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt volt elnöke, egykori földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter – közölte a család vasárnap az MTI-vel. Hangos tűzijátékoktól kísérve  bukkant fel a semmiből – pontosabban az ügyvédségből... (A képen a jegyzet szerzője.)

Heinekenék „Ki mit tudja?”

A Heineken legújabb reklám-filmjében számos elképesztő tehetséget láthatunk, hiszen a márka bizonyítani szeretné, hogy rengeteg olyan ember jár közöttünk, aki valamit nagyon tud. Zseniális énekesek, táncosok mellett a sörmárka szerint figyelemreméltó az is, aki például képes okostelefonnal kinyitni egy üvegpalackot, esetleg folyékonyan beszél madárul, vagy istenien limbózik.

Táncművészeti Főiskola: külföldi operaházak várják a magyar tehetségeket

Nyílt napokon mutatkoztak be a közönségnek a Táncművészeti Főiskola növendékei. Az idén 17-en végeznek, ami nemzetközi méretekben is tekintélyes szám a balettiskolák világában. A magyar végzősöket tárt karokkal hívják a nagy operaházak. – Szakály György rektor sajtóbeszélgetésén elmondta, hogy 2013-tól modern táncokra is hirdetnek felvételit, amelyre most ősztől előkészítőt indítanak.

A Google támogatja a fiatal magyar tehetségeket

A Google hisz  az úttörő kezdeményezésekben és a nem hagyományos technológiákban, ezért készséggel támogatja az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt. A Google Technology Trailblazer Díja elismeri azt a legjobb teljesítményt nyújtó diáklányt és fiút, aki munkájában a számítástechnikát a legújszerűbb módon használja. 

Zipkomm – országos zenei találkozó a Gödörben Tehetségesek vagyunk, van mondanivalónk, mégsem jut előrébb a zenekar... Ha ezt Te is írhattad volna, örömmel tudatjuk, hogy van megoldás. Valószínűleg nem a nagy kiadó talál Rád a sarki pinceklubban. Hogy pontosan ki segíthet és hogyan, megtudhatod február 6-án, szombaton Budapesten, az Erzsébet téri Gödörben. Lehet, hogy Te magad tehetsz a legtöbbet az ügyért – áll a Zipkomm-rendezvény beharangozó meghívójában.

1 2   >