ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: továbbképzés

HUNGRAIL Vasútakadémiát alapítottak

A vasúti alágazat versenyképességének növelése és a magas színvonalú szakemberképzés támogatása céljából a HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület létrehozta a Vasútakadémiát, hogy a fiatalok számára is vonzóvá tegye a vasutas hivatást, valamint tovább-, illetve átképzésekkel segítse a munkatársak szakmai fejlődését, előrelépési lehetőségét, mérsékelje a szakemberhiányt és az elvándorlást.

Egyedülálló pénzügyi szoftver debütált

Más-más okok miatt a nemzetközi és a hazai bankok is növekedési, megújulási kényszerben vannak, mivel látványosan megváltozott a szabályozási, üzleti és a versenykörnyezet egyaránt. A FinTech cégek, az alternatív fizetési megoldások, a mobilszolgáltatók egyre jobban harapdálják a banki szolgáltatások és árrések tortáját.

Továbbképzés civileknek a Google Groundban

Hagyományteremtő szándékkal civil szervezeteknek szóló ingyenes előadássorozatot szervez az AS Services Kft. digitális marketing-ügynökség még az ősszel a Google Groundon. Az interaktív rendezvény témái a Google civil szervezeteket szolgáló ingyenes termékei.

Számítástechnikai és matematikai képzéseket támogat a LogMeIn

Milliós pályázatot írt ki fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatásának támogatására a LogMeIn. Az egyik legsikeresebb magyar kezdő (startup) cég 100 ezer és 1 millió forint közötti összeggel segíti azokat a programokat, amelyek célja egybeesik saját alapértékeivel, mint például a jövő munkaerő-piacának erősítése vagy a nehéz körülmények között élő tehetségek felkarolása.

Marketing-fesztivál, 2014

Hagyományteremtő szándékkal először az idén rendezik meg a magyar marketing-fesztivált, hogy a várható marketing-irányzatok bemutatásával a szakemberek megnyissák az üzleti évet. A szakmai rendezvényen 15 előadó – az adott szakterület jeles vagy éppen piacvezető képviselője – beszél a 2014-re javasolt marketingeszközökről, -módszerekről, -megoldásokról.

Szegedi szuperlézer: az Európai Unió tudományos nagyberuházása

Startra kész a szegedi lézerközpont építése, a beruházás mintegy kétmilliárd forintos összköltségű előkészítő fázisa sikeresen lezárult – így ősszel megkezdődhetnek a központ kivitelezési munkálatai, 2016 elején pedig már a tudósok vehetik birtokba a világ egyik legmodernebb kutatási központját. Cél: az Európai Unió tudományos nagyberuházásaként kialakítandó központ megvalósításhoz és az üzemeltetéshez szükséges szakemberek képzése minél több fiatal bevonásával.


1 2 3 4   >